Prvi kiss

• Začetnik teme Začetnik teme pinki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
kad budem shvatio da sam neduhovit teshicju se secjajucji se tebe i tvojih "izvala".

o'sh sad chas o duhovitosti?
paz' vamo.... duhovitost je usko vezana za inteligenciju. znachi potrebna je dosetka. glupi ljudi ne mogu da budu duhoviti jer se nicheg ne mogu dosetiti. tamo gde shushu kazhe neshto jasno i glasno, a ti kao dosetku stavish neshto shto iz toga sledi da to nije istina, je glupo, a samim tim nije duhovito.

tako da..... pali. 8)

dobro Keeperu, video sam tvoj smisao za humor na temi Dajem obecanje..... valjo sam se od smeha kad sam ono procito........ tako da kad u buduce budem hteo da se nasalim obavezno cu tebe da konsultujem :lol:

E, to ti je najpametnije!!! Poljubi se sa likom koji ti se stvarno svidja, i necesh zazaliti. ;) Pusti ove shto se hvale da su se poljubili u petom, prvom razredu osnovne... :roll:

Thanks ;)
Zamišljala sam ja kako bi to bilo sa dečkom koji me je pitao da se smuvamo a koji mi se uoooooopšte ne sviđa! Zamišljala bi da je neko drugi, upoređivala bih ga sa nekim drugim koji mi se sviđa (kako bi to bilo da je s njim) i onda ne bi bilo to, a ne bi bilo ni fer prema njemu!

Back