Nixxx
Poznat
- Poruka
- 7.450
Smejaćeš se ti meni kad za 9 meseci budeš menjala pelene, malom žgepčetu : :razz:naancy90:more, poljubis me u moje trudno dupe! :-D :-P
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Smejaćeš se ti meni kad za 9 meseci budeš menjala pelene, malom žgepčetu : :razz:naancy90:more, poljubis me u moje trudno dupe! :-D :-P
uh, ti si mi strucnjak za duhovitostKeeper:ne vidim da si se zezao jer si to uchinio nevidjeno neduhovito.
Keeper = Bruce Leenensy4ever:e mare fatzo...razocharao si me...mislila sam da mozesh da se izborish sa keepom...
blah andrej ko moze da ti se syprotstavi ;P
Neee bre... gresis. Niko nije zajedno dok se obe strane ne izjasne za!Kexi_90:ja sa 12! i bilo je fuuuuuj!
zamislite da vas dečko pita da se smuvate!!!!po mom mišljenju to sve treba da ide spontano!!! 8-)
Ma zaebi, Kapitalizam vlada svetom, teska vremena, surova stvarnost, borba za opstanak... ja cak ni ne pricam dok ne potpishe ugovor.Clyde_the_Glide:au, KLL, ti si bas bukvalista, pa najveca draz je u toj neizvesnosti
trebalo bi ljubav ili volim te ali nisam bas sigurna...Electra:crveno_crna, shta ti pishe na avataru?