Pajper
Poznat
- Poruka
- 9.902
Hehe...i ja se secam...mesta,koliko je sati bilo...i kako sam se SMRZLA! Bio je 30 na 31 decembar 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
recji cju te Milici.Kad_LupimLupim:JaaAaaAAaaWWwww, kakWa teeeMicaAaAA, JaaAAwwW...![]()
Vi'š kako se iskrenost isplati. A da si mu priznala i da se nikad nisi kresnula......mgirl:ja sam prvi poljubac dozivela pre 2 dana....toliko mi je bilo bzv zbog toga da sam mu rekla da nisam imala decka i da ne znam da se ljubim....i nista on mi je rekao da se to uci i onda se desio taj predivni trenutak kada su se nase usne spojile...jao izgubila sam se nacisto.....toliko volim da se ljubim s njim...uf...jedva cekam da se opet vidimo...![]()
mgirl:ja sam prvi poljubac dozivela pre 2 dana....toliko mi je bilo bzv zbog toga da sam mu rekla da nisam imala decka i da ne znam da se ljubim....i nista on mi je rekao da se to uci i onda se desio taj predivni trenutak kada su se nase usne spojile...jao izgubila sam se nacisto.....toliko volim da se ljubim s njim...uf...jedva cekam da se opet vidimo...![]()
a kad si ti,da nisi mozda vec u zabavishtu...prichaj nekom drugom te priche...!!!!!! 8-)Keeper:tek u jedanaestoj? :shock:
... u osnovnoj si kupiJo i papagaja, na polasku u srednju dobio hrčka i zeca, trenutno odvajaš od džeparca za psa, a dok stigneš do penzije i kompletiraš zoološki vrt, možda doživiš da navataš i neku devojku!Keeper:ja sam u zabavishtu vecj imao ribu.