Prvi kiss

• Začetnik teme Začetnik teme pinki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
welcome to the lonely club .... ali ja sam kriv sto sam sam,nerviraju me skoro sve devojke,pa i kad se smuvam sa nekom to traje max 5 dana :lol: ....

raspisujem konkurs za pravu :) :) :)

Shinoda:
Prvi put negde u osnovnoj, sa naj drugaricom...
Poslednji 16.11.2005. negde oko 21h! :cry:
hahaha..tako i ja pamtim gluposti,koje meni uopste nisu glupe...recimo- 1. poljubac pljoske- mart-april 2002. (10 godina uupss) sa jednim od najboljih drugova,zima,koliba na zlatiboru,igranja "istina-izazov" negdje oko 11 navece...:) prvi pravi kiss 2.9.2003. pored vrbasa sa jednim markom,oko pola 9 navece :) :) zadnji kiss- danas oko petnaest do 2 sa my kikijem :) :P :P :P

sofffy:
hahaha..tako i ja pamtim gluposti,koje meni uopste nisu glupe...recimo- 1. poljubac pljoske- mart-april 2002. (10 godina uupss) sa jednim od najboljih drugova,zima,koliba na zlatiboru,igranja "istina-izazov" negdje oko 11 navece...:) prvi pravi kiss 2.9.2003. pored vrbasa sa jednim markom,oko pola 9 navece :) :) zadnji kiss- danas oko petnaest do 2 sa my kikijem :) :P :P :P
Jako tesko zapamtiti kad sam raskinuo sa devojkom, takve stvari ne zaboravljam!

Kad_LupimLupim:
Nije to za tebe!? QQ, nego sta je onda? Devojka?
Kolko vas to ima bre :lol:

Ma nije to za mene jer ne volim da mi neko uskracuje slobodu...Ne volim da se osecam sputano i vezano....Verujem da se tako ne bih osecala ako bih bila sa nekim koji mi se bash svidja i sa kojim se kapiram, ali takav josh nije naishao...Mada ne mora da nece naici sutra, prekosutra...:D
Ali nekad i pomislim da bi sa devojkom sve to bilo 10 puta manje komplikovano.....:lol:

@ivana:) Ja bash mislim da su devojke vrlo posesivne i da nam ne pruzhaju ni malo slobode....moj drug umalo da poludi...bio sa devojkom godinu dana,luda skroz....jednom je toliko poludeo bacio nov phone od zid,raspao se skroz,ali skroz....kad sam to video... dobro naravno da neshto zavisi i od toga kakav je dechko...ali ipak mislim da mi mnogo cesce dajemo devojkama "voljno" nego one nama :mrgreen:

@Trajce

E pa ja nisam takva...Hvala bogu!!! Nemam nishta protiv toga da on izlazi sa svojim drushtvom....Jer, i ja hocu da izlazim sa svojim....Nikad necu razumeti te bolesno opsesivne devojke....:roll:

@Bliz

Da, shto se tiche drugog dela, ni ja ne pravim preveliku razliku...:lol:

Vec sam prestao da brojim poljupce, ne secam se prvog, ali se dobro secam poslednjeg......... Pre neko vece sam se ******io sa nekom, ne znam ni kako se devojka zove, a kamoli kako izgleda..... Za sve je krivo vino.....

zmaj013:
Vec sam prestao da brojim poljupce, ne secam se prvog, ali se dobro secam poslednjeg......... Pre neko vece sam se ******io sa nekom, ne znam ni kako se devojka zove, a kamoli kako izgleda..... Za sve je krivo vino.....
e to mi je odvratno...mada te na neki nacin razumem 8-)

Back