inspirion
Iskusan
- Poruka
- 5.667
A kako ti dosadi kad ti se tek svidi? Mislim da si malo kontradiktorna sebi i narodu.........Bliznakinja:Meni se to stalno desava,i pocinjem vec da brinem za sebe![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A kako ti dosadi kad ti se tek svidi? Mislim da si malo kontradiktorna sebi i narodu.........Bliznakinja:Meni se to stalno desava,i pocinjem vec da brinem za sebe![]()
Devojkama u tim godinama momci brzo "dosade"...eh koliko sam puta to cuo samoinspirion:A kako ti dosadi kad ti se tek svidi? Mislim da si malo kontradiktorna sebi i narodu.........
eh..koliko sam dobrih momaka zbog tog izgubila.. /me je smecarka...POP Mare:Devojkama u tim godinama momci brzo "dosade"...eh koliko sam puta to cuo samoZenski mozak, nema sanse da se razume
![]()
POP Mare:Devojkama u tim godinama momci brzo "dosade"...eh koliko sam puta to cuo samoZenski mozak, nema sanse da se razume
![]()
Tinar:Meni je jako teshko naci kompatibilnog momka...I kada ga nadjem, onda je to povuci-potegni i na kraju bude svashta... A ovako, uvek se nadje neko za zayebavanje.
![]()
laura87:Moj prvi poljubac je bio sa 14 godina i bio je....blago receno-cudan!Uopste,taj moj prvi decko se ocajno ljubio.
Bliznakinja:uuu jel neko iz osnovne ?![]()
Bliznakinja:aaaa zelim da znam koMozda se i secam
![]()
E,da znash....ova rechenica me je inspirisala da ti kazhem da znam sa kim bi se super slagala...Tinar:Meni je jako teshko naci kompatibilnog momka...I kada ga nadjem, onda je to povuci-potegni i na kraju bude svashta... A ovako, uvek se nadje neko za zayebavanje.
![]()
Pa reci onda...Peta W.:E,da znash....ova rechenica me je inspirisala da ti kazhem da znam sa kim bi se super slagala...![]()
:wink:
Nisi ni svesna koliko... :wink:
love_girl:Meni je prvi kiss bio sa 14 god![]()