sofffy
Elita
- Poruka
- 23.144
"centrifuga" boy

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
BlackDragon:... gluplja tema od na primer one besmislene i nezanimljive "Indijanske Krstionice" sigurno nije..
Pa dobro,ok je to..ali kad te neko bas GRIZE onako jakolaura87:Ja volim da se grickam...veceras sam se pola veceri grickala sa ovom mojom budalom...
shushu:ja sam svasta dozivela....ali grickanje tj "obradjivanje" uveta, to mi je.... mmmmmmmmm...........![]()
mmm.... njami... obozavam to... uuufff...idem ga zvati!love_girl:Usne obozavam da mu grizem,zato sto su lepe i pune
Ali on mrzi..![]()
sta,nije valjda saznao?ili si mu ti rekla?shushu:razumele, razumele..... al ne sta mi sad vredi ova prica kad vise nemam decka
shmrc, shmrc
Ja tako lozim drugarice...shushu:ja sam svasta dozivela....ali grickanje tj "obradjivanje" uveta, to mi je.... mmmmmmmmm...........![]()
Drugarice...love_girl:Drugarice,a?![]()
Pa sad razmisljam da banem do BG-a, gde stanujes!?shushu:sofffy, ne pravi mi zazubice...ma salim se, uzivaj... a ti Shinoda, pa, ovaj, sta radis veceras, oces da mi budes drug?....
![]()
![]()