Izostavio si ziveo hortiZiveo Pirot, Zivela Srbija, Dole Diktator!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izostavio si ziveo hortiZiveo Pirot, Zivela Srbija, Dole Diktator!!!
Vidite to vi SNSovci sa vasim Orbanom.Izostavio si ziveo horti
Ja zivim u kraljevini i postujem drzavu u kojoj zivim, za razliku od tebe koji ne postujesVidite to vi SNSovci sa vasim Orbanom.
Drzava treba da sluzi gradjanima, ne obrnuto, pomesao si sve.Ja zivim u kraljevini i postujem drzavu u kojoj zivim, za razliku od tebe koji ne postujes
Dali si ti ikad ista uradio za Srbiju?Drzava treba da sluzi gradjanima, ne obrnuto, pomesao si sve.
Pomešao si Ćacije sa ZborovimaŠta će im policija.. mogu se ograditi bodljikavom žicom i priključiti električnu čobanicu.![]()
I njih jedva navataliNa režimskim televizijama prikazuju istih 10 ljudi![]()
Ne, to nije tako, Druze Musolini.Dali si ti ikad ista uradio za Srbiju?
Gradjani sluze drzavi, odrzavaju je, placaju poreze drze zakone
Vidim po tebi da ti ocekujes da te drzava odrzava, da te ukljuce u svoje jasle, jer nisi u stanju da se sam odrzavas
ZALOSNO, ali razumem, neko prosto treba da ima dadilju
Ja poštujem državu ali ne i korumpiranu vladu. I imam sva prava kao građanka ove države koja plaća poreze i ostale dažbine to da izjavim i pobunim se protiv takvih.Ja zivim u kraljevini i postujem drzavu u kojoj zivim, za razliku od tebe koji ne postujes
Dva ucenjena tipa, botuju za malo skuplje sendvice, overpaid sendvicari.I njih jedva navatali![]()
Pa mora neko da im proda diplomeDva ucenjena tipa, botuju za malo skuplje sendvice, overpaid sendvicari.
Господин Бенито није био друг. Другови га убише.Ne, to nije tako, Druze Musolini.
Pa dobro, bio je Sindikalac, da je bio rodjen u SFRJ, organizovao bi put u Trs' i proslavu 8-og marta.Господин Бенито није био друг. Другови га убише.
Jao opet ovaj sedi metros...Na režimskim televizijama prikazuju istih 10 ljudi![]()
Samo ti cekaj da ti DRZAVA nesto uradi SOROSEVAC. Mozda ti VUCKO u tome pomogneNe, to nije tako, Druze Musolini.
Vazi.Samo ti cekaj da ti DRZAVA nesto uradi SOROSEVAC. Mozda ti VUCKO u tome pomogne
Ko ti to brani? Ima ih i koji su zadovoljni sa Tom vladomJa poštujem državu ali ne i korumpiranu vladu. I imam sva prava kao građanka ove države koja plaća poreze i ostale dažbine to da izjavim i pobunim se protiv takvih.
Cuj ovog
Vazi, vol. 2.0Cuj ovog
CEKA DA MU DRZAVA RESI NEKE NJEGOVE PROBLEME
Nije uspeo u zivotu jer mu VUCKO nije pomogao![]()
Bio bi on neka velicina, samo da je vlada normalna
Boze sacuvaj me
Kako drugacije da te razumem?Vazi, vol. 2.0