Prvi glas Srbije

• Začetnik teme Začetnik teme fes
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ana ostala. Au. Deuce po tebi dve najbolje ostadoše u duelu. O bože

Izmalerisao sam devojkama :P ...sta ces :) !
Nisu one dve najbolje po meni ,nego dve koje su mi se veceras najvise dopale ...mala je razlika ali ipak postoji .
Bilo kako bilo ,show ce od sledece nedelje definitivno biti slabiji za jedan odlican zenski glas !

Ana je otpevala užasno. Mislim da je to najgore izvođenje još od polufinala. Ne njeno nego uopšte. Apolutno zalsužuje da ispadne. Pravila je neke pauze. ne znam šta joj je bilo... Šteta.. Baš šteta

Bravo za ziri ...na vecerasnjoj konkretnosti i objektivnosti iako im zaista nije bilo lako :ok: !

Za Anu veliki aplauz i nada da ce uspeti da se probije i postigne ono sto zeli !!!

Poslednja izmena:
A Vladi doslo iz dupeta u glavu sad kad je njegova mezimica ispala. Za malo da otera publiku u tri lepe.

Samo sto nije problem od veceras, nego jos od prvog finala i Cicinog ispadanja. A i ziri je imao svoj udeo u nepravednim ispadanjima tokom citavog takmicenja.

Aleksandra - najbolja veceras. Najbolja u Molitvi, obe pesme solidne, nastup dobar, videlo se da je bila maksimalno motivisana. Borila se koliko je mogla. I dalje imam rezerve sto se tice njenog glasa. Nema neki ne znam kakav glas, ali nema ni konkurencija koja je ostala u finalu.

Terzija - ne znam da li da kazem da je najgori ili drugi od pozadi. Obukli su ga jos gore nego prosli put.

Darija - tu je negde sa Terzijom foto finis za poslednje mesto. Ovo nije prvi Darijin kiks. Prvi kiks su bili Gansi, onda Barkli, pa sad ovo.

Nevena - kao prosli put, za malo da zaspim dok peva.

Davor - ja ne znam gde su ovi iz zirija culi Boru u njegovom izvodjenju. Ovo je bilo potpuno drugacije i miljama daleko od Bore. Davorov najlosiji nastup do sada.

Filip - peva svaku pesmu na isti nacin. Svom snagom od pocetka pa sta bude. Nedostaje mu malo smeka. I malo je kasnio u prvom refrenu, delovalo je kao da ce da se pogubi, ali je isplivao nekako do kraja.

Ana - Vlada prso ko oblanda kad je ispala. Prosli put sam istakao kriminalno los izbor pesama, a to se samo ponovilo veceras. I celo vece, jos od Molitve, je bila bez energije. Mada pored Darije i Terzije nije zasluzila da se nadje u duelu.

Merima je ok kao gost. Mogli su da dovedu jos nekog gosta, malo modernijeg da se tako izrazim.

Mozda opet primedba na reziju i organizaciju ...kao da su ostali nedoreceni ...mozda je vecerasnja epizoda trebala da nosi naziv "vece domace narodne muzike" ...pa otud i Merima ...ma srozava se cela emisija ...krenuo je talenat na rts-u i zgazice ih totalno :P !

Covece... ne gledam vise prvi glas srbije... Da Ana,onakav vokal,onakav glas ispadne pored one Aleksandre? Niko... Kao da se bira izmedju Rihanne i Seke Aleksic... Valjda je Ana iako,se veceras nije proslavila, stekla neki kredit na osnovu onoga iza nas? Svako ima pravo da JEDNOM NE BUDE SAVRSEN... Prvo onaj ciga,sad ovo... Srbijo,medju sljivama!
P.s totalno je opravdano cak i ako Vlado gaji neke simpatije prema njoj ;)

Mnogo su mi nesto cvileli veceras, najvise mi se dopalo izvodjenje Davora a nadam se da se nece desiti ista stvar sa Aleksandrom (koja je drugi put za redom u duelu) kao i sa Kurticem kojeg su zadrzali a odmah sledecu epizodu izbacili, mislim da su pogresili u odluci i da je Ana bila bolja.

Pa da prokomentarisem i ja sinocna desavanja
Drago mi je sto je prosla Alexandra, meni je ona simpa jos od prve audicije. Devojka ima glas za sve, i meni licno je ona favorit
Nije mi drago sto je ispala Ana, jer sinoc je trebalo da Darija-ne sporim da ima dobar vokal-bude bar u duelu, jer onakvo izvodjenje je vise zvucalo kao namerno karikiranje pesme za neki recimo, skech ili show
Filip-nije mi se dopalo
Terzija je poceo opasno da me nervira...ostali, manje vise - pih

Covece... ne gledam vise prvi glas srbije... Da Ana,onakav vokal,onakav glas ispadne pored one Aleksandre? Niko... Kao da se bira izmedju Rihanne i Seke Aleksic... Valjda je Ana iako,se veceras nije proslavila, stekla neki kredit na osnovu onoga iza nas? Svako ima pravo da JEDNOM NE BUDE SAVRSEN... Prvo onaj ciga,sad ovo... Srbijo,medju sljivama!
P.s totalno je opravdano cak i ako Vlado gaji neke simpatije prema njoj ;)

Pricaj ti sta hoces sinoc je Seka razvalila Rihanu :lol:... od njih dve losija je ispala. Bzvz je sto je bilo mnogo losijih sinoc... u stvari, njih dve su mi se najvise dopale, Darija je bila daleko najlosija od svih.

Ana - svidja mi se
Nevena - svidja mi se

Ostale ne primecujem. Ove dve su toliko lepe, da sam ocharan. Kad bih mogao da ih upoznam to bi bilo lepo. Marija Kilibarda je smesna za njih dve. Ana i Nevena, vas dve ste preslatke. Uh.. bash sam odlepio

Pozdrav

meni su najlosiji sinoc bili darija i filip .... slusala sam dariju na youtube i ona narodnjake odlicno peva, ali sinoc je ona pesma upropastila ... i uopste ne kapiram zasto su joj dali --nevera moja-- od vesne zmijanac ... zvucala je kao da cepa drva.... jer ta pesma sama po sebi nit je pevljiva niti je dobra ... imalo je toliko lepih narodnjaka za darijin glas, ali izgleda da se sve radi na tome da se ti mladi ljudi ubiju u pojam.

meni su najlosiji sinoc bili darija i filip .... slusala sam dariju na youtube i ona narodnjake odlicno peva, ali sinoc je ona pesma upropastila ... i uopste ne kapiram zasto su joj dali --nevera moja-- od vesne zmijanac ... zvucala je kao da cepa drva.... jer ta pesma sama po sebi nit je pevljiva niti je dobra ... imalo je toliko lepih narodnjaka za darijin glas, ali izgleda da se sve radi na tome da se ti mladi ljudi ubiju u pojam.
a zar ne biraju pesme sami?
meni je licilo kao da darija hoce sto vise da lici na vesnu zmijanac.i kad sam zazmurila a slusam je,stvarno me je nekako i podsetila na vesnu.darija ima veliku podrsku publike iz uzickog kraja,kao i pica majstor iz krajeva.
za terziju mislim da glasaju klinke jer decko lepo izgleda,lepo on i peva,ali unjkave pesme koje peva su budibogsnama

Back