- Poruka
- 1.363
Mislim da Ana treba da ostane, ali videćemo kako će pevati u duelu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ana ostala. Au. Deuce po tebi dve najbolje ostadoše u duelu. O bože
...sta ces
!
!
!Ana je otpevala užasno. Mislim da je to najgore izvođenje još od polufinala. Ne njeno nego uopšte. Apolutno zalsužuje da ispadne. Pravila je neke pauze. ne znam šta joj je bilo... Šteta.. Baš šteta
Mislim da Ana treba da ispadne. Žao mi je, ali je tako. Aleksandra je jednostavno bila bolja.
Covece... ne gledam vise prvi glas srbije... Da Ana,onakav vokal,onakav glas ispadne pored one Aleksandre? Niko... Kao da se bira izmedju Rihanne i Seke Aleksic... Valjda je Ana iako,se veceras nije proslavila, stekla neki kredit na osnovu onoga iza nas? Svako ima pravo da JEDNOM NE BUDE SAVRSEN... Prvo onaj ciga,sad ovo... Srbijo,medju sljivama!
P.s totalno je opravdano cak i ako Vlado gaji neke simpatije prema njoj![]()
... od njih dve losija je ispala. Bzvz je sto je bilo mnogo losijih sinoc... u stvari, njih dve su mi se najvise dopale, Darija je bila daleko najlosija od svih.a zar ne biraju pesme sami?meni su najlosiji sinoc bili darija i filip .... slusala sam dariju na youtube i ona narodnjake odlicno peva, ali sinoc je ona pesma upropastila ... i uopste ne kapiram zasto su joj dali --nevera moja-- od vesne zmijanac ... zvucala je kao da cepa drva.... jer ta pesma sama po sebi nit je pevljiva niti je dobra ... imalo je toliko lepih narodnjaka za darijin glas, ali izgleda da se sve radi na tome da se ti mladi ljudi ubiju u pojam.