Prva veza

Mi smo muskarci zastitinici ratnici,i nama je jako bitno da vidimo nekog bespomocnog da ga zastitimo ne samo zenu,tipa neko maltretira cigane na ulici i ti prolazis kao da nije nista.Ako si muskarac i postujes svoju biologiju odma uleces kao Zoro neki i zastitis te cigane budes im heroj, obracanas se sa muciteljima kao nekada nasi preci sa Turcima
Veliki ste mi zaštitnici 😂😂😂 to možda bilo pre 200 godina

Super je ako imamo zaštitnike kraj sebe, ali danas se muškarci o kojima ti pričaš malo teže nalaze i ne nismo mi degenerisane, ako ih nemamo.. I da lepo je kad imaš zaštitnika kraj sebe, al ne treba mi potpuni autoritet i neko ko će da mi glumi tatu mamu
[/QUOTE

Ti si kao i svaka zena bez muskarca manje vise skoro pa nesposobna da funkcionises,al takodje i obratno

19 godina, a jos nisam imala decka.. Postoje trenuci kada se bas zapitam da li cu ga ikada imati, vecina ljudi iz mog okruženja su imali vec prvog decka/devojku dok se ja nisam ni poljubila.. izlazila sam do sada sa 3 momka, ali od toga nije bilo nista. Ili ja odlepim za njim, a on za mnom ne ili obrnuto, dopisivala sam se sa dosta njih, ali sa većinom zavrsavala sve na dopisivanju jer se jako tesko zaljubljujem, moram da osetim neku energiju, nesto posebno, a cini mi se da je toga u danasnje vreme sve manje.
Znači još i nevina?

Ma ti ćeš meni da pričaš da sam nesposobna, ko si ti ? Ni ne poznaješ me
Ma ti ćeš meni da pričaš da sam nesposobna, ko si ti ? Ni ne poznaješ me

Ne moram da te poznajem da bi znao tvoju podsvjest ili bilo koje zene,a da bi znao neciju svijest onda za to moram da poznajem tu osobu itd.

Ovo nije prepirka nego jedan ragovor normalan.

Kao trece zena moze da funkcionise bez muskarca jedino ako je cerka milijardera a ako nije ne moze.

Bilo sta da ti se pokvari u kuci zoves majstora a taj majstor je muskarac.More stvari i benefita koje zena u svom zivotu koristi je djelo muskarca.Tipa zgrade,avioni pa i trotoari i ulice.Kao i sve teske fizicke poslove koje radi muskarac.One oblakodere po Njujorku su pravili muskarci visili na ludackoj visini,jer mislis da bi zena to mogla ili ne znam da nosi dzakove cementa ili dzakove koji su teski 30 kila

Ne moram da te poznajem da bi znao tvoju podsvjest ili bilo koje zene,a da bi znao neciju svijest onda za to moram da poznajem tu osobu itd.

Ovo nije prepirka nego jedan ragovor normalan.

Kao trece zena moze da funkcionise bez muskarca jedino ako je cerka milijardera a ako nije ne moze.

Bilo sta da ti se pokvari u kuci zoves majstora a taj majstor je muskarac.More stvari i benefita koje zena u svom zivotu koristi je djelo muskarca.Tipa zgrade,avioni pa i trotoari i ulice.Kao i sve teske fizicke poslove koje radi muskarac.One oblakodere po Njujorku su pravili muskarci visili na ludackoj visini,jer mislis da bi zena to mogla ili ne znam da nosi dzakove cementa ili dzakove koji su teski 30 kila
Odgledaj film North Country istinit je, ali nemoj da citas radnju, samo odgledaj jako je dobar

Sve to što ti pričaš jeste istina, ali samo je greška što sve bacaš u isti koš, nisi svestan koliko ima jakih i moćnih žena koje su sve same od nule stvorile, ali one nisu cenjene, jer drustvo to ne voli, a ni neki muskarci kojima udara na ego. Veruj mi, imam baš dosta primera u familiji, prva je moja majka.

U kom smislu se ne cijene ?

Meni ne udara na ego, briga me,al znam da ne mogu

A imas brakove gdje je zena uspjesnija od muskarca jer ovaj je slab i smoren.Al onda zena zavisi od drugih muskaraca

U kom smislu se ne cijene ?
U smislu da ukoliko žena postigne bilo kakav uspeh u poslu ili ukoliko je jednostavno sposobna:
1) " posao je dobila preko kreveta "
2) " ma sredio joj neko sve preko veze "
3) kad zatrudni velike su mogućnosti da će dobiti otkaz
4) iako podjednako uspešno ili možda čak bolje obavlja posao od nekog muškarca, plaćena je manje
5) na razgovoru za posao uglavnom se postavlja pitanje o budućnosti vezanoj za brak, decu dok muškarce to ne pitaju
6) bez obzira na sve što je postigla, po stavovima pećinskih ljudi žena i dalje pripada kuhinji, i dalje je mašina za rađanje a živimo u 21. veku
Jednostavno društvo ne prihvata uspešne žene koje su obrazovane, jake, samostalne, a pogotovo kod nas na Balkanu po nekih manjim mestima, kad vide ženu u dobrim kolima, recimo, uglavnom prepišu tome da ima bogatog tatu, muža šta god, a dosta njih su upravo same ta kola zaradila na pošten način.

U smislu da ukoliko žena postigne bilo kakav uspeh u poslu ili ukoliko je jednostavno sposobna:
1) " posao je dobila preko kreveta "
2) " ma sredio joj neko sve preko veze "
3) kad zatrudni velike su mogućnosti da će dobiti otkaz
4) iako podjednako uspešno ili možda čak bolje obavlja posao od nekog muškarca, plaćena je manje
5) na razgovoru za posao uglavnom se postavlja pitanje o budućnosti vezanoj za brak, decu dok muškarce to ne pitaju
6) bez obzira na sve što je postigla, po stavovima pećinskih ljudi žena i dalje pripada kuhinji, i dalje je mašina za rađanje a živimo u 21. veku
Jednostavno društvo ne prihvata uspešne žene koje su obrazovane, jake, samostalne, a pogotovo kod nas na Balkanu po nekih manjim mestima, kad vide ženu u dobrim kolima, recimo, uglavnom prepišu tome da ima bogatog tatu, muža šta god, a dosta njih su upravo same ta kola zaradila na pošten način.
I nebitno da li su besna kola, opasna karijera, bitno je da smo sve to same stekle

19 godina, a jos nisam imala decka.. Postoje trenuci kada se bas zapitam da li cu ga ikada imati, vecina ljudi iz mog okruženja su imali vec prvog decka/devojku dok se ja nisam ni poljubila.. izlazila sam do sada sa 3 momka, ali od toga nije bilo nista. Ili ja odlepim za njim, a on za mnom ne ili obrnuto, dopisivala sam se sa dosta njih, ali sa većinom zavrsavala sve na dopisivanju jer se jako tesko zaljubljujem, moram da osetim neku energiju, nesto posebno, a cini mi se da je toga u danasnje vreme sve manje.
A da nije u pitanju "princ na belom konju"?
Ako to cekas nacekaces se.............a zivot prolazi.

Back