gost 441491
Iskusan
- Poruka
- 6.431
Елем, јагодице, да ти одговорим на тему.19 godina, a jos nisam imala decka.. Postoje trenuci kada se bas zapitam da li cu ga ikada imati, vecina ljudi iz mog okruženja su imali vec prvog decka/devojku dok se ja nisam ni poljubila.. izlazila sam do sada sa 3 momka, ali od toga nije bilo nista. Ili ja odlepim za njim, a on za mnom ne ili obrnuto, dopisivala sam se sa dosta njih, ali sa većinom zavrsavala sve na dopisivanju jer se jako tesko zaljubljujem, moram da osetim neku energiju, nesto posebno, a cini mi se da je toga u danasnje vreme sve manje.
Имала сам скоро двадесет година када сам први пут спавала са неким. Додуше, ти не причаш о сексу већ о првом момку и првим пољупцима, али поента приче је иста - не мораш ништа зато што су "сви" то нешто. Све твоје другарице. Кад се поклопи, биће, и веруј ми да ништа нећеш пропустити. Буди задња, брига те. Ослободи се притиска да је имање дечка нека друштвено пожељна, обавезна ствар. Ако ћеш га имати, имај га јер га желиш и волиш, а не јер "треба".
hvala svima koji su mi pisali divne stvari <3