Prva ljubav

Almirica

Početnik
Poruka
7
Zdravo ljudi :D
Svi smo uživali u ovom najljepšem periodu našeg života,doba prve ljubavi .
Svi ga se rado sjećamo... mogu li vas zamoliti da pišete o dvojim iskustvima bila ona tužna ili ne...pitajte a savjete...
Ljubim Vas !!!

bilo je davno i sa ovog stanovista nista narocito....izdramila sam u svom neiskustvu neku ogromnu ljubav za mlakonjom od coveka, izigravala romantiku na klimavim nogama i na kraju me je to razbilo......sastavljala sam se uchetji za ispite i izvukla se iz price.....ma retko mi i padne na pamet.....

Svi ga se rado sjećamo... mogu li vas zamoliti da pišete o dvojim iskustvima bila ona tužna ili ne...pitajte a savjete...
Ljubim Vas !!!
Ko kaže da je period prve ljubavi najlepši u životu? Ovo je zbog drmskog efekta ili se doživotno krećete silaznom putanjom nakon te prve ljubavi? :think:

Prvu ljubav pamtimo po tome što je bila Prva .I to je to.Sve ostale su druge..i ne treba da je glorifikujemo ili stavljamo na pijedestal kom ćemo težiti narednih godina..ne treba ni da je tražimo u onima koji će doći..jer je neponovljiva upravo u tome što nam se desila i što smo od tad krenuli na put Ljubavi..

Ljubim Vas !!!

ljubav je bila divna....trajala 2 godine...
tada sam prvi i poslednji put napravila budalu od sebe....divno....
sex je bio grozan, ne ponovilo se...
sve u svemu, proslo je....

debela je razlika izmedju prve simptije i prve ljubavi... pa cu zato pisati i o jednim i o drugim leptiricima :)

prva simpatija...viiiii... 5 razred...
razmenjivali smo pisamca, ljubavne poruke..cekao me je posle treninga samo da me zagrli.. bas smo bili smesno slatki :) :)

prva ljubav.. prva srednje.. trajalo je oko 2 godine..
sa njim sam prosla kroz sve diiiiivne 'prve' stvari..
prvi sex, prve svadjice, prva izgubljenost mozga, zaludjenost..

kad se to okoncalo, naisao je lik koj je za mene najdivnija i najgora stvar koja mi se ikada desila..
sada..hm..malo sam izgubljena, ali bice sve oke

Ljubim Vas !!!

Obicno se ova fraza odnosi na prvu simpatiju..
Moja prva simpatija je dechak po imenu Moma, imala sam 5 godina, i ja sam se njemu svidjala, pa kad se sretnemo svi u parku njegov deda i moja baba koji su nas vodali mi se gledamo i crvenimo. :rumenko:
Ali ovo nema veze sa ljubavlju...

Prvu ljubav pamtimo po tome što je bila Prva .I to je to.Sve ostale su druge..i ne treba da je glorifikujemo ili stavljamo na pijedestal kom ćemo težiti narednih godina..ne treba ni da je tražimo u onima koji će doći..jer je neponovljiva upravo u tome što nam se desila i što smo od tad krenuli na put Ljubavi..

meni je simpatična ova izjava, sve posle prve su druge, to sam više puta čila, ali ne mogu u njoj naći ništa više od simpatična.
ona koja se meni dopada jeste: Samo je jedan trenutni, svi ostali su bivši: )

Ljubim Vas !!!

Prva tinejdžerska ljubav je pokojna u mom slučaju :(.
Upoznali smo se na Trgu, trebalo je da čekam noćni. Bio je sa drugom i ja sam ih nešto pitala za autobuse i onda su njih dvojica krenuli za mnom, ispratili me.
Naravno, njemu sam se dopala i na stanici smo se dogovorili za prvi dejt :mrgreen:.

Viđali smo se posle, ali samo na nivou ljubljenja i držanja za ručice.:)

Ljubim Vas !!!

Vec sam pisala o njemu,pa ne bih da se ponavljam....On je bio moja jedina,prava ljubav.I,tako ce ostati zauvek.

Ljubim Vas !!!

Prevarila me,ni sama ne zna zasto(:lol:) malo posle toga pio,glupirao se,slusao Jasara Ahmedovskog:hahaha: ,zaljubio opet i zaboravio.Klasika.

Prva ljubav je kad neko otkrije svoj unutarnji ljubavni potencijal, mudrost i silu da voli bezuslovno i vremenski neograniceno, takva ljubav krece od sebe i nastavlja se u beskonacnost ...

Prva romanticna ljubav, koja po svim svojim paramatrima nikako ne bi uopste ni trebala da bude svrstana u kategoriju ljubavi, - bila mi je lepa i rado je se cecam, no nista narocito niti uzviseno nije to bilo ...

Ljubav je tu, upravo u nashem srcu, i neko ce je pozeleti i biti spreman stostruko vratiti, pitanje je da li cemo prepoznati taj nash 'prvi pravi' ljubavni trenutak :)

Recept moje generacije uvek je isao ovako :lol:

Poklanjaj paznju,ke*njaj da je volis,setaj je,izvodi,pucaj pare,pustaj price,pravi se princ,skidaj zvezde.......i to tako traje najvishe mesec dana.

sve dok ne dobijes 'cku :cool:

I onda sutra dan dolaze tvojih 5 minuta kada rec reci...

Znas kako ne mogu vishe ja da budem sa tobom imam drugu..... :hahaha:

Onda ona ostaje u suzama i pise sms-ove da se vratis i tako to... kuka,moli,pati..:roll: , bedara brate... koliko devojaka je tako upropasteno:hahaha:

Back