PRVA lekcija o seksu?

Kosta2

Legenda
Poruka
65.144
Dal vas je neko podučavao o seksu? :cool:

Prvu lekciju ste dobili od oca, majke, brata, sestre, druga, drugarice, komšije, komšinice, prostituke, žigola,.............? ;)

Možda na Krstarici? :mrgreen:

Sam svoj majstor? :sad2:

Još niko? :eek:

Prva lekcija bi svakom trebalo da bude da koriste zastitu.A da je do mene ja bi uvela seksualno obrazovanje kao obavezni predmet predmet u srednjoj..

- - - - - - - - - -

Kontam ja na sta si ti mislio al ono moram se praviti pametna:mrgreen:

Od malih nogu treba postepeno vaspitavati decu u tom smeru da seks nije bauk ni nesto sramotno ali da je za njega potrebna psihicka emocionalna zrelost koje dolaze u debelom zakasnjenju za polnom zreloscu.I naravno cim krene pubertet pricati i forsirati zastitu.

E moja Cicamaco, kasno je to u srednjoj. Velikom delu je već "prošo voz". :mrgreen:
Aj ne seri ne znam nikog da se eebo u osnovnoj...
Brate lepo prva godina srednje cele godine obrazovanje ,prvo osnovno obrazovanje a onda odvojeno,npr da recimo ne cujem kako mi drugarica za neku trecu ribu kaze da joj je preventiva skakutati posle seksa,ili ostale nebuloze,znaci da znaju osnove o svom telu,da prepoznaju polne bolesti,da znaju da se stite itd...
Kapiram da se ti sprdas i sve to al mene takve gluposti mnogo iritiraju,pa sory sto ti unistavam temu:lol: sad ce da dodje Andjelko i da sve popravi:lol:...

ja znam jednu učiteljicu...

tumblr_inline_mkdtcrTOTU1qz4rgp.jpg

- - - - - - - - - -

:lol:

Brate lepo prva godina srednje cele godine obrazovanje ,prvo osnovno obrazovanje a onda odvojeno,npr da recimo ne cujem kako mi drugarica za neku trecu ribu kaze da joj je preventiva skakutati posle seksa,ili ostale nebuloze,znaci da znaju osnove o svom telu,da prepoznaju polne bolesti,da znaju da se stite itd...
Kapiram da se ti sprdas i sve to al mene takve gluposti mnogo iritiraju,pa sory sto ti unistavam temu:lol: sad ce da dodje Andjelko i da sve popravi:lol:...

Pa normalno da ne znaš, u tvoje vreme se to nije radilo u osnovnoj. :p

Ne uništavaš mi temu, samo nećeš da odgovoriš na temu. :evil:

Jedini je Blajbi odgovorio. :pivce:

Maco cico zao mi je sto ti rusim sneska ali u mojoj osnovnoj su se seksali i to sedmi i osmi razred.Odvratna mi je ta pomisao ali to je realnost.To je bilo onda a ja nisam klinka :) A sad sta rade..dovoljno je da procesljas hronike malo .

Brate ne znam sta sad decurlija radi al u nase vreme seks u osnovnoj je bila retokost,tj kontam da je neko i tad praktikovao isti,al bukvalno ne znam nikog cak ni ono rekla kazala najcrnja trac partija...Vidim u duhu danasnjeg drustva menjam pocetnu tvrdnju i predlazem da se ubaci u osnovnoj,eto 4 razred(sto je sigurno sigurno je:rotf:)
Jedino sto mi instruktor voznje rekao da je izgubio nevinost sa 12 :dash::rotf:

Dal vas je neko podučavao o seksu? :cool:

Prvu lekciju ste dobili od oca, majke, brata, sestre, druga, drugarice, komšije, komšinice, prostituke, žigola,.............? ;)

Možda na Krstarici? :mrgreen:

Sam svoj majstor? :sad2:

Još niko? :eek:

Gledao sam nesto kao klinac na TV-u ali nisam sve shvatio.
Dobio sam par saveta od jedne forumasice ovde za koje mislim da su dobri.
U praksi nisam nista pokusavao.

Bile su one emisije za decu koje su se bavile seksualnim vaspitanjem u vidu crtaca.I to je sasvim lepo ilustrovano,upakovano i korisno pedagoski :) Eto odatle sam naucila o pcelama i cvecu :lol:

RTS 2 vikendom, francuska produkcija?

Brate ne znam sta sad decurlija radi al u nase vreme seks u osnovnoj je bila retokost,tj kontam da je neko i tad praktikovao isti,al bukvalno ne znam nikog cak ni ono rekla kazala najcrnja trac partija...Vidim u duhu danasnjeg drustva menjam pocetnu tvrdnju i predlazem da se ubaci u osnovnoj,eto 4 razred(sto je sigurno sigurno je:rotf:)

Kada ovako kazes osecam se bas matoro :(
Imam sestru od ujaka u osnovnoj, koliko vidim nije se nista promenilo od kada sam zavrsio skolu.
Mozda je to i blagodet male sredine ili sto se u kuci zna ko je gazda.

Poslednja izmena:

Ovo za 4 razred osnovne je realno. :)

Ja sam za sex čuo na Krtarici
mada mislim da je iebačina u pitanju, još uvek analiziram naslove tema...

neke liče na Cecine pesme neke na Karleušine a neke teme prosto plitke ko da je Nataša Bekvalac na osnovu njih rezala cedeove...

- - - - - - - - - -

Svetlana-Velickovic-Ceca-Ceca-mint_slika_O_51819465.jpg

ja sam ljubitelj Cecinih tema... :heart:

Gledao sam nesto kao klinac na TV-u ali nisam sve shvatio.
Dobio sam par saveta od jedne forumasice ovde za koje mislim da su dobri.
U praksi nisam nista pokusavao.

RTS 2 vikendom, francuska produkcija?

Kada ovako kazes osecam se bas matoro :(
Imam sestru od ujaka u osnovnoj, koliko vidim nije se nista promenilo od kada sam zavrsio skolu.
Mozda je to i blagodet male sredine ili sto se u kuci zna ko je gazda.
A bre?Kakve to veze ima i sa cim,msm bitno je kucno vaspitanje,al generalno u danasnje vreme su deca zrelija(tj brze odrastu,ili bar to zele) msm vise zbog celokupne kulture koja nam se servira,al ajd ne unistavam ovako divnu temu..:lol:

Pitanje je slicno pitanju:"Ko vas je naucio da kasljete"?

Ni seks ni kasalj ni kijanje ni cesanje se ne uce, to je od prirode dato coveku...

Mozda bi bolje pitanje bilo kako ste naucili na virtualni seks, preko kompa?

To vec nije prirodno, a ipak se radi..:prstic:

A bre?Kakve to veze ima i sa cim,msm bitno je kucno vaspitanje,al generalno u danasnje vreme su deca zrelija(tj brze odrastu,ili bar to zele) msm vise zbog celokupne kulture koja nam se servira,al ajd ne unistavam ovako divnu temu..:lol:

Ako ima ko da vaspita dete u pravom smeru ono ce i biti covek kada odraste.
Ne bih rekao da su deca zrelija nego ranije, mozda se tako samo cini jer mladji mozak brze savladava nove tehnologije ali ne moze da razume i svu problematiku.

Slazem se da i kultura ima veliki uticaj na nas ali ne mozemo za sve da krivimo nju ili druge ljude.
Sada je velika pomama za Pokemonima, ako se secas pocetka osnovne tada je popularan bio Tamagoci (virtualni ljubimac).

Za sve postoji pravo vreme i nema svrhe pokusavati da se to ubrza.

Back