Oblik i veličina grudi otkrivaju seksualni karakter žene?

@Ната Ли eto ako ti otvoris temu za drugaricu, ja cu za druga 😂
Јаоо не помамљуј ме :zcepanje:
Реално, ја бих боље апсолвирала тему о спортским реквизитима или алатима на које личе пениси, рецимо...:manikir:

Uvek mi je simpazično kada muski sagovornik pokušava da ne gleda u dekolte a pogled sam sklizne. A ja ozbiljna, a njemu neprijatno. Pa se u nekom trenutku malo kao nasmešim, a njemu jos neprijatnije.

A takođe kada se dečko zaigra sa grudima. Pa ono mi se čini kao da je ušao u drugu dimenziju samo on i moje grudi ostalo ništa.

A to da li grudi otkrivaju seksualni karakter nisam sigurna uopšte.

Stoji to da su žene sa malim grudima nesigurnije ALI samo na početku seksualnog života. Posle baljda razviju neke druge kvalitete koje ih učine sigurnijim i dominantnijim...

Male grudi - bolji seks?​

Dame koje imaju male grudi zaista ne bi trebalo da očajavaju. Male grudi imaju veliku prednost u spavaćoj sobi...

Dame koje imaju male grudi zaista ne bi trebalo da očajavaju. Male grudi imaju veliku prednost u spavaćoj sobi...

1. Više uživanja u seksu

Male grudi imaju veliku prednost u spavaćoj sobi. Istraživači sa Univerziteta u Beču utvrdili su da su velike grudi 24 odsto manje osetljive, što znači više pokreta, osećaja i zabave za grudi sa manje masnog tkiva.

2. One čine da izgledaš mlađe

U mladim danima ta činjenica nije bila bitna, ali u onim, nešto starijim i mudrijim, to bi moglo da bude nešto što se i te kako ceni. Veće grudi počinju da padaju tokom vremena, što je očigledan znak starenja. Izgleda da stvari koje su bile mane u dvadesetim, kasnije postaju prednosti.

3. One privlače finansijski obezbeđene muškarce
one privlače mentalno zdrave muškarce

Bar tako tvrdi jedno istraživanje, prema kome velike grudi privlače uglavnom "loše" frajere. Drugo istraživanje Univerziteta u Vestminsteru, koje je ispitivalo vezu između seksizma kod muškaraca i veličine grudi, pokazalo je kako muškarci, koji velike grudi smatraju atraktivnijim, smatraju i kako su žene slabiji i potčinjeniji pol.

4. Čine vas zdravijima

Znate li da manje grudi mogu da budu od pomoći u prevenciji raka dojke? Kako prenosi portal Your Tango, mnogo je lakše napipati kvržicu na manjim grudima, zbog manje slojeva.

5. Leto je vaše vreme

Topliji meseci i te kako pogoduju devojkama s manjim grudima, jer im pristaju gotovo svi oblici gornjih delova topova.
Ne sviđa mi se generalno ovo seciranje ženskog tela na deo po deo, ...

Back