Prva beogradska gimnazija ( I beogradska gimnazija)

Dara-zena ima ozbiljne psihicke probleme,i jos neke koje ne bih da spominjem... Ugushi nas sa svojim verskim,drustvenim i politickim problemima i pitanjima! I po njoj uvek je problem u nama jer smo svi mi redom mentoli i umobolni! Ma mrzim tu zenu!
Rista-on mi ne predaje,mada kazu da je neki otkceni lik! Jednom je jedno odeljnje provelo ceo cas pogadjajuci na kojoj se on planini rodio! A kod ocenjivanja ne znam bas kakav je,mada se ovo moje drustvo i nije bash usrecilo...

Ako te interesuje jos neki nas dragi profesor samo pitaj...

Ma i da se oslobodis fizickog ponovo ce ti za neshto kenj...
A Bulaja-ona mi je predavala samo prosle godine. Mene je zgotivila,ne znam samo zashto,iz hemije sam i onako ocajna... A da daje nesto zajebano,to je apsolutno tacno! I obrni okreni ona je to nama,po njoj naravno vec objasnila! I ne pokusavaj kod nje da prepisujes,jer je to ne moguce! Al' ne brini na kraju god se uvek smiluje! :)
Ko ti predaje fiziku? Nadam se Slavisha! On je caaaaaaaar na kub! Kao sto nam na skoli i pise-"jedan je Slavisha Vesic!"

Da li ikome fizicko predaje Dara? Ako je odgovor potvrdan, sta mozete reci? Isto pitanje, Rista Dilparic, prof. geografije?

Morala sam na ovo da odgovorim...Rista je zaista jedan potpuno cudan lik.Predavao mi je,dok sam isla u prvu.Prvi cas smo kod njega morali svi da se postrojimo,dva do dva,uza zid,covek je neverovatno inteligentan,pokatkad strog,ali veeeliki saljivdzija.U pocetku sam mislila da je bauk,al na kraju je pokazao da je laf.

Prirodni,valjda crvena... To je kao fora ova teza... Mada ja bas nesto i ne primecujem razliku al' nema veze! Koji ti oces smer? Bolji ti je prirodni,u tim predmetima je Prva jaka,a i drustvo je bolje,ima vishe decaka nego devojaka... :)

A mene interesuje,ako neko zna,neko od ovih koji sad idu Prvu,sta znate o ovom rock bendu kao u skoli? Ja za to prvi put cujem! Ko tu uopste svira?

Back