Prva beogradska gimnazija ( I beogradska gimnazija)

Prirodni,valjda crvena... To je kao fora ova teza... Mada ja bas nesto i ne primecujem razliku al' nema veze! Koji ti oces smer? Bolji ti je prirodni,u tim predmetima je Prva jaka,a i drustvo je bolje,ima vishe decaka nego devojaka... :)

A mene interesuje,ako neko zna,neko od ovih koji sad idu Prvu,sta znate o ovom rock bendu kao u skoli? Ja za to prvi put cujem! Ko tu uopste svira?

ne zna niko izgleda :)

btw,uskoro ce opet koncert DJ Calypsa,ocekujte promociju za koju nedelju ;)

pa zavisi koja smena,razred....
meni su bash ok,stvarno ne mogu da kazem da je neko tamo specijalni kreten...
naravno najbolji je Slavisha Vesic,i Mudzahedin informaticar...
da imamo cak i profesora geosa koji lichi na nekog lika sa lutkicom iz south parka.
ma nije loshe,prezivecemo svi u svakom slucaju...
pitamo se zasto smo uopste i upisivali Prvu,al bi je svi ponovo stavili kao prvu zelju!

Koji ti je smer drugarica,god?

Znam da ovo nema nikakve veze sa samom temom, ali ovu temu, uopste ovaj podforum moram da pohvalim, odnosno same korisnike, koji svoje misljenje iznesu, i onda nema onih drugih koji moraju da ubedjuju, ove prve, kako su mediokriteti, da ne znaju sta misle i da mora da je po njihovom itd... Znam o cemu pricam. Samo udjite u forum pozorista, i sve ce vam biti jasno....

hehe, prva.. U prvoj godini sam kukala i klechala na kolenima pred mamom da me prebaci.. sad sam treca i naravno opet bi upisala samo i jedino prvu.. poenta je da shto pre shvatish da shkolu morash da zavrshavash bez ikakvih emocija, nepravde ima jako puno, od profesora preko uchenika.. sigurno ce mi nedostajati jednom.. ako treba neki savet, pomoc pitanje, slobodno..

Back