PROVODADZISANJE

Ja sam provodadzisala.... Izmedju mog druga i drugarice.
Odnosno, pricala jednom o drugom, pre nego sto su se upoznali. Upoznali su se igrom slucaja. I zaista sam oduvek mislila da su jedno za drugo. Smuvali su se. I raskinuli posle dva meseca. Ostala sam vise u kontaktu sa tim drugom (njega duze poznajem), a devojka se vratila bivsem. Ne znam... Nesto sam... ljubomorna. Kako je samo mogla da ostavi mog druga...
Ipak, i dalje se i sa njom druzim, ali nismo tako bliske kao pre.
Zao mi je zbog svega.

Psihologue:
Da li ste bili u situaciji da provodadzishete u nekoj budutjoj vezi?
Da li rado upoznajete svog druga/druagaricu sa nekim znanim?
Koliko te veze uspevaju posle toga...
DA LI DANAS POSTOJI NEKI DRUGI NACHIN OSIM FORUMA DA SE UPOZNATE...

Da li postoji neki drugi nacin osim foruma???

Bajoo, jesi li probao nekad neki drugi nacin osim foruma ?????????

cccccccc........kakav slucaj :p

licno sam protivnik provodadzisanja....
Skoro to nikada ne radim, jer nikada i ne zelim, mrzim kada mi to rade.....
Istina je da su ljudi zatvoreni danas i tesko je nekoga upoznati, ovako, ne mislim tesko zbog moje nekomunikativnosti, vec zbog celokupne izopacenosti sveta....
Ljudima je lakse da pisu na forumima i i na taj nacin sticu utisak o nekome, mnogo je to teze uraditi negde u gradu.... sta znam sticem generalni utisak da je feministicku stav uzeo svoj danak, jer muskarci u ocima zena postaju sovinisti.... naravno i obrnuto....
Sve dok se ne oslobodimo nakaradnih shvatanja vrednosti ovi obicai ce i dalje prolaziti.

_GLOCK_:
licno sam protivnik provodadzisanja....
Skoro to nikada ne radim, jer nikada i ne zelim, mrzim kada mi to rade.....
Istina je da su ljudi zatvoreni danas i tesko je nekoga upoznati, ovako, ne mislim tesko zbog moje nekomunikativnosti, vec zbog celokupne izopacenosti sveta....
Ljudima je lakse da pisu na forumima i i na taj nacin sticu utisak o nekome, mnogo je to teze uraditi negde u gradu.... sta znam sticem generalni utisak da je feministicku stav uzeo svoj danak, jer muskarci u ocima zena postaju sovinisti.... naravno i obrnuto....
Sve dok se ne oslobodimo nakaradnih shvatanja vrednosti ovi obicai ce i dalje prolaziti.
Lepo receno...

Back