PROVODADZISANJE

Mom drugaru, inache gradjevincu po struci, rekla neka baba sa Zlatibora ili neke druge chuke da on ima dara za provodadzisanje. On je to bukvalno shvatio, a ona bila u pravu. Do sada ima chetiri braka iza sebe i par u najavi... Ali, poshto se kao valja dati neshto za ruke provodadzinke, on je udario tarifu... 400 E po braku - ne naplacuje po vezi ili upoznavanju, kresu ili poljubcu... On naplacuje samo zakljucheni brak dvoje koje su se upoznali preko njega... Josh ode na svadbu i skache ko kreten, a niko ne sme nishta da mu kazze....

Maslachak:
Mom drugaru, inache gradjevincu po struci, rekla neka baba sa Zlatibora ili neke druge chuke da on ima dara za provodadzisanje. On je to bukvalno shvatio, a ona bila u pravu. Do sada ima chetiri braka iza sebe i par u najavi... Ali, poshto se kao valja dati neshto za ruke provodadzinke, on je udario tarifu... 400 E po braku - ne naplacuje po vezi ili upoznavanju, kresu ili poljubcu... On naplacuje samo zakljucheni brak dvoje koje su se upoznali preko njega... Josh ode na svadbu i skache ko kreten, a niko ne sme nishta da mu kazze....

Biznis..Čovek unovči znanje...

Maslachak:
Mom drugaru, inache gradjevincu po struci, rekla neka baba sa Zlatibora ili neke druge chuke da on ima dara za provodadzisanje.On je to bukvalno shvatio, a ona bila u pravu.

Do sada ima chetiri braka iza sebe i par u najavi... Ali, poshto se kao valja dati neshto za ruke provodadzinke, on je udario tarifu... 400 E po braku - ne naplacuje po vezi ili upoznavanju, kresu ili poljubcu... On naplacuje samo zakljucheni brak dvoje koje su se upoznali preko njega... Josh ode na svadbu i skache ko kreten, a niko ne sme nishta da mu kazze....

'ajmo kod babe sa Zlatibora... Ima neki mob..?

Ja bas rado provodadzisem.
Cak mi se, i to cesto, desavaju situacije, gde se drugu svidi devojka kojoj sam se ja svideo,i iskreno, uvek provodadzisem za njih dvoje, pre nego li nesto za mene probam.
Sta cu, takav sam, drugarstvo i obraz na prvom mestu a posle...
....a posle koga briga, zar ne :)
Elem, provodadzisanje je ponekada nezahvalna stvar al kad jednom uspete zadovoljstvo je zaista veliko...
Samo se bre spajajte u svim mogucim oblicima, pravcima, brakovima i pozama....
Stay cool :)

Ja od dva provodadzisanja, dva braka... Talentovana valjda. Oni prvi su vec nekih 8, 9 godina zajedno, ovi drugi vise od godinu dana, sad ce i dete stici.
Meni su jednom probali da provodadzisu, ali kakva je tuga kad je neko netalentovan za to... Naravno nije uspelo.

Psihologue:
Da li ste bili u situaciji da provodadzishete u nekoj budutjoj vezi?
Da li rado upoznajete svog druga/druagaricu sa nekim znanim?
Koliko te veze uspevaju posle toga...
DA LI DANAS POSTOJI NEKI DRUGI NACHIN OSIM FORUMA DA SE UPOZNATE...
ja muvam ribe samo na start, to je najtezi nacin, posto u srbiji ribe to jako tesko prihvataju.......
ribe se ovde mnogo vise muvaju putem provodadzisanja, tako su valjda sigurnije, a to je odlika konzervativnosti.......
a za internet necu da komentarise, za mene je muvanje preko neta ponizavanje

mare34:
ja muvam ribe samo na start, to je najtezi nacin, posto u srbiji ribe to jako tesko prihvataju.......
ribe se ovde mnogo vise muvaju putem provodadzisanja, tako su valjda sigurnije, a to je odlika konzervativnosti.......
a za internet necu da komentarise, za mene je muvanje preko neta ponizavanje
Auuuuuuuuuu viđi yebača čoeče :lol:

Back