Psihologue
Buduća legenda
- Poruka
- 37.380
Schveca:Uvek tu da uskoci u pomoc... Pa pomagaj onda....
Da provodažišem uvek
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Schveca:Uvek tu da uskoci u pomoc... Pa pomagaj onda....
Nema nista lepse od toga... super je to osecaj kad mislis da si bas ti taj koji je spojio dvoje ljudi...Psihologue:Da provodažišem uvek
ja vise volim kad mene spoje.Evo zamolicu Psihologue-a da nas spoji.I svi srecni........Schveca:Nema nista lepse od toga... super je to osecaj kad mislis da si bas ti taj koji je spojio dvoje ljudi...
Nemoj da si blesav.... Vidis da PSIHO nece ni da odgovori na ovo...V21:ja vise volim kad mene spoje.Evo zamolicu Psihologue-a da nas spoji.I svi srecni........

V21:ja vise volim kad mene spoje.Evo zamolicu Psihologue-a da nas spoji.I svi srecni........
bas si srce!!!Psihologue:Evo spajam vas na temi..
pa i to je nesto......posteno od tebe.ko se bunio,go*no izio,kako kaze moj drug crnogoracPsihologue:Evo spajam vas na temi..
Psihologue:Evo spajam vas na temi..
zelenooka:Psihologue je vrlo uspešan u spajanju...:razz: Zato deco pazite šta želite jer vam se to može i ostvariti. :wink:
Maslachak:Mom drugaru, inache gradjevincu po struci, rekla neka baba sa Zlatibora ili neke druge chuke da on ima dara za provodadzisanje. On je to bukvalno shvatio, a ona bila u pravu. Do sada ima chetiri braka iza sebe i par u najavi... Ali, poshto se kao valja dati neshto za ruke provodadzinke, on je udario tarifu... 400 E po braku - ne naplacuje po vezi ili upoznavanju, kresu ili poljubcu... On naplacuje samo zakljucheni brak dvoje koje su se upoznali preko njega... Josh ode na svadbu i skache ko kreten, a niko ne sme nishta da mu kazze....
To ti pricam...Psihologue:Znači uspeo sam...

Maslachak:Mom drugaru, inache gradjevincu po struci, rekla neka baba sa Zlatibora ili neke druge chuke da on ima dara za provodadzisanje.On je to bukvalno shvatio, a ona bila u pravu.
Do sada ima chetiri braka iza sebe i par u najavi... Ali, poshto se kao valja dati neshto za ruke provodadzinke, on je udario tarifu... 400 E po braku - ne naplacuje po vezi ili upoznavanju, kresu ili poljubcu... On naplacuje samo zakljucheni brak dvoje koje su se upoznali preko njega... Josh ode na svadbu i skache ko kreten, a niko ne sme nishta da mu kazze....

zelenooka:Psihologue je vrlo uspešan u spajanju...:razz: Zato deco pazite šta želite jer vam se to može i ostvariti. :wink:
spaja ljude teme u jednu pa onda voli da to i iscepka na delove..ali ne one od kojih ih je prvobitno sastavio
8-)
al me bas zabole sta ce napraviti... i ne mesam im se.... njihova stvar dalje....ja muvam ribe samo na start, to je najtezi nacin, posto u srbiji ribe to jako tesko prihvataju.......Psihologue:Da li ste bili u situaciji da provodadzishete u nekoj budutjoj vezi?
Da li rado upoznajete svog druga/druagaricu sa nekim znanim?
Koliko te veze uspevaju posle toga...
DA LI DANAS POSTOJI NEKI DRUGI NACHIN OSIM FORUMA DA SE UPOZNATE...
Auuuuuuuuuu viđi yebača čoečemare34:ja muvam ribe samo na start, to je najtezi nacin, posto u srbiji ribe to jako tesko prihvataju.......
ribe se ovde mnogo vise muvaju putem provodadzisanja, tako su valjda sigurnije, a to je odlika konzervativnosti.......
a za internet necu da komentarise, za mene je muvanje preko neta ponizavanje

....