Twisted Transistor
Ističe se
- Poruka
- 2.572
Mi - Kristina, koju vrstu muzike slusas?
Kristina - MTV
...
debil
Kristina - MTV
...
debil
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ahahahahahahha verujem ti u potpunosti, jer jedan leik iz moje osnovne nije mogao u 7. razredu da nadje beograd na karti srbije... a zivimo u bgd-uJedan lik iz mog odjeljenja [to je bilo josh u osnovnoj] nije nashao Evropu na karti Evrope, pokazao je na onaj mali dio Afrike shto se vidi
Twisted Transistor:Kosta juce cita Strazilovo na tabli, celom odeljenju, valjda. I stigne on do necega 'dionizijskog' i zastane srpkinja i pita ga odakle potice ta rec. Onda preformulise u 'Ko je bio Dionis?'. On cuti, cuti, kaze pesnik. Pametniji u odeljenju pocnu da se smeju jer su.. pametniji. I srpkinja se smeje. I onda ga je malo suptilno prozivala, i nastavi on da cita. Dodje do neke recenice vezane za tugu. I pita ga ona odakle je to. On, ne znajuci, kaze da je to od Tina Ujevica(neki drugi pesnik). Ona se zaprepasti i dok ona se.. zaprepascuje on gleda sta mu drugi pokazuju, pokusava da cita sa usta, i kaze 'Ne, ne, zbunio sam se, to je iz Sumraka'. SUMRAK treba da bude SUMATRA. Nakon toga srpkinja ga gleda onako razocarano, a posto je trebalo da ima cetvorku, ona kaze 'Ova skola je rasadnik buducih intelektualaca. Malo opste kulture ti ne bi falilo. Cetvorka je ipak dobra ocena. Pitacu te za cetvorku.'
Da.. posle se on nervirao. A nastavnica je prebacila svoje moci na Milicu... jadna..