Provale iz osnovne..., i srednje..., ma provale iz zivota...

jedan ortak lik 81. god startuje neke klinke na kalisu mozda su i 92. i nesto ga iskulirale, a lizale lizalicu... te on njima: "bolje bi vam bilo da lizate k???c nego tu lizalicu..."
isto tako neka riba nije htela da mu da broj a pusila cigaru i on njoj reko: "bolje bi ti bilo da pusis k???c nego cigaru"
jedna mu rekla da ima decka i da moze samo drugarski, a on: "moze drugarski, ali da se drugarski odradjujemo..."
na istu recenicu je jednom reko: "pa dobro mozemo da budemo **** friends..."
ako se setim jos necega sto je izvalio, pisacu...

Evo jedne provale iz zivota...
Glavni likovi su moja sestra od tetke (Jovana) i njen deda. Anyway u tom selu postoji nepisano pravilo da deca svoju babu i svog dedu oslovljavaju sa "Vi". I tako Jovanu (koja je tada imala 3-4 godine) deda krenuo da uči kako ona njemu treba da kaže "Deda VI ste dobri, deda VI ste vredni" itd, a tek ce ona njemu: "Deda VI ste pi*ka!!!!!!!!!!!!!!!"

Poludeo Srbin i resi da propita ceo razred u fazonu 1 ili 5.
Srbin: Sretene, ajde mi reci nesto o Pavicu (Miloradu)?
Sreten: A, to je onaj sto pise serije...
(kasnije)
Srbin: Dobro, ajde mi barem reci sta je to posebno u romanu "Predeo slikan cajem", sto je ubaceno kao dodatak uz roman (ukrstene reci)
Sreten (iz topa): Caj...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pre nekoliko meseci, radimo "Kamenu uspavanku" sada vec pokojnog S. Raickovica
Srbin: Zaista je sugestivan stih, "Vi ruke u travi, Vi usta u seni", ko ce da ga protumaci?
Vuk: Ja
Srbin: O, prvi put se javljas ove godine, bas hocu da te cujem...
Vuk: Dobro... To je KRAVA-"Vi ruke u travi", to su kopita, a Vi usta u seni znaci da pase, tj. jede seno...
(Kad je posle 5 minuta nastala tisina od smeha)
Vlada: A ako nije krava, mozda je... GORILA!!!

Back