Provale iz osnovne..., i srednje..., ma provale iz zivota...

E OVO CU PODELITI SA VAMA...heh radi se o blamovima moje naj ortakinje...1, situacija,cas srpskog,srpkinja pita neko pitanje(nevazno)niko nema pojma,kaze srpkinja ko pogodi dobice 5,u tom momentu moja ortakinja tiho podrigne,srpkinja "nemoj da se stidis,reci naglas,videla sam da si dobro odgovorila" :lol: :lol: 2. situacija,kontrolni iz fizike,treba preko neke formule izracunati uglove trougla,ortakinja razmislja razmislja i vadi uglomer :lol: izmeri i pokaze profanki,profanka odusevljena samo si na ovom uglu promasila za 1...odusevljeno je upita kako je tako brzo zavrsila,oprtakinja "pa uglomerom'...mars na mesto dete....

Ove godine, na Kopaoniku, bilo bash dosta klinaca, ali slatkih :mrgreen: i drugarica odvaljuje ˝He, ove zime cu juriti pedofile˝ (umesto obnuto). A druga drugarica, posto nas je bilo 4 i svaku sam zvala drugachije (npr. Sanji kazem prvo Dragana, Jelena pa tek onda Sanja- imam neke probleme sa imenima :roll: ), odvaljuje ˝Imas 18 znash me 14, i ne znash kako se zovem˝.
Pitaju razrednog, gde se nalazi neshto. Odgovara on ˝Idi gore, tamo dole...˝. :shock:
Isti razredni kaze ˝Shto si se tako ucrnio, ko da si na porostosu (parastos)˝. Nevidjen lik...

harvester:
kod nas na latinskom jedan lik popalio profesorku(koja je malo retardirana) da je smrko koku....stavio ispred sebe secer u prahu i usmrko,a ona to videla pa se uplasila...onda on kaze da se dobro oseca i da mu nije nista...10 min posle toga,popeo se na prozor(inace smo na 3.spratu) i istripovo se kako oce da skoci...a ona...zamrzla se!!!
Ovi moji iz razreda uzeli kredu...izmrvili i kao sada ce da shmrcu...a nastavnica matematike...pocela da panici,pa da se dere na njih...pa....ma mi smo crkavali od smeha!A neki u drugoj shkoli...poznajem neku devojku iz te shkole pa znam pricu...osnovci nabili kantu za djubre nastavnici na glavu i poceli da lupaju po kantikao po bubnjevima...hehehe...

Twisted Transistor:
Kod mene je jedan lik stvarno uzeo kredu, izmrvio i usmrkao. Posle je imao problema sa disanjem i neki bol u nosu i stalno mu je cureo nos (?). Ali bilo je bas zabavno.
pa bila sam ja prisutna kada su moji ludaci iz razreda to radili...njima nishta nije bilo...ali smo se dobro zabavili...malo mi skrenusmo sa teme al' 'ajde... :D :D :D

profa srpskog: Vile su cest pojam u nasoj knjizevnosti. Kao ona: Vila gnjizdo 'tica lastavica. Ovde se kaze da je vila pravila gnezdo.
LOL ahahahahahahaha
ne znam da l' sam ovo pominjala...
...kod nas se desilo to da se uchenica, nakon nedelju dana nedolazenja u shkolu
(umrla joj baka) pojavila nespremna na chasu latinskog...
profesor: hajde K. da odgovarash...
K: profesore, nisam uchila, umrla mi je baka...
profesor (upisujuci keca) : pokoj joj dushi...
:shock: :lol: :shock: :lol:
Nesto smo se svi drali na biologiji(za divno cudo,jer uvek moramo da budemo ko bubice),i valjda je T...nesto drzao gl rec i cula sam da kaze "Sexualni odnos!" na sta mu je biologicarka mrtva ladna rekla "Bice tebi to kad te ja dohvatim!!!"
ajooooj, bicu prva osoba koja je umrla od smeha! :lol:

Electra:
Kod nas na informatici morash imati odredjen broj chasova vezhbe za odredjenu ocenu, npr. 15 je za 5. Proshli chas nas par ostalo i Dada moli i qmi profesora da joj upishe chas, a ona da ode, i ovaj naravno necje, zeza je sve vreme.
Dada: "Profesore, moooooolim vas, 'ocju chas...'
Profesor: ''Ocje i majmun bananu...'
Dada: 'Pa donecju vam sutra!'...
:shock: :lol:
Ovo je dobro :lol: :lol:

heh...
pricam sinoc sa drugom koji nije upisao nijednu srednju i pitam ga sta radi u toku dana,i tako...kaze on:paaa,radim,a kad zavrsim sa poslom dodejm kuci,otusiram se i gledam filmove.evo sad bas ovih dana sam gledao roki BILBAO,prvih 5 delova...
danas na c.o.s.-u:
L:profesore?
profa:izvoli.
L:nista,samo da vam cujem glas!
profa:e,ima jedna stolica napolju,da se ne umoris kad te izbacim!jel ti to deseti?

drug pocne nesto na istoriji da trpa profesora, nesto je bila tema politika i tako to i profesor se uozbiljii i kaze>REDAR, otvori prozor da izadje glupost koju je ovaj momak upravo izgovorio!

ovo sam cuo, dosao profesor fizike malo pod uticajem alkohola na cas i kaze jednoj maloj punijoj deojcici>mala debela,zatvori prozor!

ili kao ,profesor kaze >sva tela se zagrejevanjem sire.....
a ucenik> samo jedna ne!
prof.>koja?
ucenik>cvarci!

ili kao profesorica metematike napise 4+6=11
ucenik>nije 11 nego 10
profresorica>vrati cu ti to na kontrolnom!

itd...

Back