Provale iz osnovne..., i srednje..., ma provale iz zivota...

E pa ovo se desilo na casu istorije...Pita nastavnica moju drugaricu Marinu koje polu-ostrvo se smatra kolevkom humanizma i renesanse (Apeninsko) a ona kaze beogradski pasaluk...A gde se odigrala kosovska bitka? A ona kaze na reci Marici...:) Pita je nastavnica u kojem veku zivi ona kaze u 22.!!!! Pa stacete napredno dete...To su takve provale kada ona odgovara...Ne, nije se zbunila nego neuci bitan joj je samo svoj izgled ...I meni je ali ipak ucim...:) Pa kada se jos ona cepa sama sebi i svojim glupostima...PozZ svima!!! :)

A sada citiram moju nastavnicu fizike:"momak okaci to macku o repinu-repacu" ili "momak nemoj da te sutnem preko Cera" ili kada prolazi direktorica i zamenik direktora hodnikom pored njenih vrata ona kaze "bogovi se setaju" A kada neko odgovara i kaze nesto pogresno ona kaze"sad cu das' utepam ko' siroce" :) Moja nastavnica Rada totalni kralj i u skoli je zovemo "Rada legenda" :)

Evo ovo su biseri moje naj drugarice,inache najveceg kralja koga znam ...
*Meni se vratila svijetlost dana u zivot!
*Ubijaju me kosti.
*Pricham sa zicom!
*Kad budesh zaspala digni se i ugasi dvd!
*Ja te gledam,vidim te,al te ne vidim!
*Nebi ga Tolstoj lupio!
*Fotoaparatichar
*Sav mi je skakavichav!
*Jesi la poshnjopetala?
*Juche me kamion imao spucat shakom!
*Ja cu za prvi maj leci na livadu i gledat u plafon!
*Jao ulece mi muva u usta!Pi!Goji li? (Inache je opterecena tezinom!)

Na fizici je vjechita rasprava izmedju nastavnice i moje drugarice ...
Inache nastavnica je poznata po obimu glave ...

Zlaja:Koja je to sloboda da ti mozesh slobodno prichati na chasu ?
Dragana:Sloboda govora!

Zlaja:Kako ti mozesh govoriti shta ti je na umu?

Dragana na sred chasa : Vidjela sam ti mamu sinoc ! (Ne zna se kome je bilo upuceno)

Zlaja abnormalno brzo diktira...
Zlaja:Pishi tu brze...
Dragana:Ruku ne osjecam...
Vecina u glas:Dobrodoshla u klub!

Dragana:Nastavnice na klupi pishe : "Ako ovo izbrishesh ima da ti jeb** mater !"
Zlaja:Ako ne izbrishesh dobicesh jedan za kraj,pa ti biraj!

Cijeli razred pricha.Zlaja pricha neshto , niko je ne slusha . A ona dize ruku i govori : Mogu li ja?

Zlaja:Dragana shminkaj se ti slobodno,ko shisha teslu,sad ce veliki odmor!

Zlaja:Dok miruje nemoj je spominjat!

Zlaja:Zablji bataci,dirani pincetom mrdali su se.

Dragana:Nastavnice,kako ste vi zanimljivi!

Zlaja nije doshla , i doshla nam je zamjena . Pita ova : Ko je odsutan ?
Dragana:Zlaja!

Setila sam se nekih provala iz 8-og razreda sad ove godine~nastavnik fizike i moj drug Luka se svadjaju,Luka ga izvredjao ko nikoga u zivotu i ladno sedi na stolici,a nastavnik,kod nas u skoli poznat ko Dzoni,lud covek,on se razdere glasno ,,SEDI,,to je umiranje bilo.
~Jednom na fizici,Lazar se svadjao sa Dzonijem,ovaj ga izbacio s casa i rekao mu da mu je mesto na planini,Lazar zalupio vrata i posle 10 sekundi otvara i kaze Dzoniju,,A ti si za Vrsku Cuku,,heeehhhhe svi smo se kidali od smeha....hehhhe i sad mi smesno i uvek kad radimo nesto o tome iz geosa mi se svi setimo tog casa....
A DZONI ludak,uvek kad se naljuti kaze,,Sedi na mesto,JEDAN!!!!!!

priča nama nastavnica fizike kako smo mi nezahvalni i kako ne poštujemo školu i sve što nam nudi, i sad pitanje na koje sam ja trebala da odgovorim''đe vi možete ovako naći da vam sve nude i još postavljaju na tacnu?'' i ona kao i obično kaže meni ''je li tako milena?''(sad očekuje pošto sam ja odličan đak da joj kažem da nema to niđe tako da nam nude)a ja govorim mrtva 'ladna:''ima'' a ona iznenađena:''đe lepojko,da čujem...?'' a ja:''u prodavnicu'',a ona
super_smilies032.gif

Odlicna je tema! Ja sam celu svesku pisala sa drugaricom iz osnovne o biserima sa casova!.........Drug odgovara biologiju...."Dva vita rebra,ili lazna,vise onako vezana za kicmu..."

Nastavnica fizike:"Kazi mi Urose sta je jacina elektricne struje?"
Uros:"Ne znam,pitacu Mondo!"

Nastavnica diktira recenicu..."Cobancetu su zasvetlele oci...."
Drug:"Ugradio je neonke!"

Nastavnica istorije prica o vracenim kolonijama...."Nemacka vraca Francuskoj...."
Drug:"100 evra!"

ima jos dosta seticu se ili cu naci svesku.... :-D ;) odlicna je tema jos jednom sve pohvale!!!!

e.. danas se okupilo nas nekoliko drugara iz osnovne, i prva tema-cigare. jedan drug odvalio: ja bih pre pusio ***** nego cigare. cigare su stetne, a u spermatozoidima ima vitamina, belancevina..

kad smo u krug pricali ko pusi, ko ne pusi, dosao red na tog istog druga: ma svi ovde da MI puse, ja ne bih!!! (mislio je da, kad bismo svi pusili cigare, on ne bi..)

Back