Protesti "Srbija protiv nasilja"

Srbi: *EU je zlo! Zapad je nas neprijatelj, Zivjela Rusija Zivjela Srbijaaaa*

EU otvara svoje granice Srbima:

Srbi:

fb6a7612-9c61-45d8-b748-9f0f7c6952f0_w408_r1_s.jpg

Balkanska raja koji zbog novca zauvek napusta svoju domovinu,no me interesa.
Blkanska raja koja zbog gluposti cini zivot nesnosnim svojim bliskim iz okruzenja...
E toga sam se nagledao koliko hoces.
Od roditelja koji ne podnose svoju decu koja su inteligentnija od njih a oni poprilicno glupi i mediokriteti, mora onako kako su oni zamislili, ako se fasung skida ovako makar ga iskrivio pa posle kupio drugi , sto se obicno i desava, mora tako da se skida...
Ako se povredis, tako je dao bog, ako te drugi povrede zbog takvog benastog ponasanja, tako je dao bog....a nigde bozijeg u njihovom ponasanju , sve nevernicu koji samo seku kolac udaraju decu dok je slava i slicno..

Taj srpski nacionalni gen da se promovise glupost, ako je drustvo po njihovom misljenju za to, je uocljiva na svakom koraku...
Mislim da i u Bosni postoji isto u obliku , nemoj ko da te cuje, to mi izgleda upravo to....kad se drze nekih nebuloznih lokalnih obicaja koji uopste nisu zdravi ni po koga, sem u socijalnom smislu , tu priznajem pamet, kad kazu kad se zapuca jedni na jednu stranu drugi na drugu inace preko noci svi zavrse u jami...tu moras da postujes njihovo iskustvo u krvozednistvu i to sam takodje video da je itekako prisutno u praksi , jer nagutale su se pecine nevinih nocnih poseta i ubistava u svim tim krajevima..

Secam se kako je umro moj drugar , zabolela ga glava, roditelji doktori nauka, ali skorojevici, da tako kazem prepoznace se 99% Srbije. Istripi, budi musko , ne budi pi.cka, klasika Srpska.
A bio je uvek tolerantan i pazljiv, iako krupan 2m i isto toliko u sirinu i malo i ugojen.
Istrpi jedan dan, glava ne popusta, sledi Srpska narodna dijagnostika pametnjakovica, mozda si istego vrat, pa te zato boli glava , prehladio si se, a covek razlikuje bol od prehlade glave i tog njegovog..
Isto kao sto nikog ne boli srce a opet se sve srpske pi.coke drze za srce kad uhvati infarkt...ne znam zasto....kao i svi ljudi na svetu...ima i direktnih video snimaka...boli srcana maramica, srce, zovi kako hoces...

I posle 2 dana pukne mu aneurizma u glavi, mnogo mu se slosi, ali tada se vreme meri satima i desecima procenata koji isticu kao sansa za prezivljavaje..
Za 4 sata koliko tada imas na raspolaganju , stigli su da odu do hitne, onda nastupa srpska klasika daj da mu vidim pritisak da to probamo da spustimo prvi sat....salji u veci klinicki centar, drugi sat, tamo isto jedan sat cekaju , drugi sat cekaju slodan termin za dolazak na ct i kraj...

Tuzni roditelji jel da.....nigde krivice....e nagledao sam se toga, nije on jedini od mojih drugara koji je umro naprasno i zbog dugotrajnog nasilja mediokritetskog tipa...
Imao je 19 godina, a svejedno je to ....isto je nasilje i kad imas 30 godina pod slicnim uslovima....

Ono sto ne znate, je da narod, taj medikritetni pi.zda od coveka roditelji i narod , svoje ponasanje i stavove vadi iz vlasti , uvek..bas uvek, samo sacekas 3,4,5,6 godina, kako kome treba i svi se doguraju sami do nacina razmisljanja lidera, medija....tako je bilo pre Vucica, ko god je bio na vlasti , diktator ili ne, mnogima je nebitno da li se trenutna vlast zove Sloba Vucic ili je Cvetkovic sitni ili Dinkic koji im ostavlja utisak jedan , koji formalno uopste nije takav....ali mediji ga tako oznace... a narod to upija....

Очито је ова "диктатура" против које се боре свезуби у паузи, пошто не видим тенкове на улици нити видим да је Марко Видојковић убијен, нити видим да је Ивану Ивановићу ускраћено право да иде у Ровињ на летовање

Dijana Hrkalovic je americki covek. Kao i Vulin i Vucic.
Belivuk je Djilasov, tako je nastao. A pod kontrolom je CG sluzbi bezbednosti. I on je obican izvrsitelj naloga koje su mu davali.
Sukob oko Belivuka i ostalih je sukob izmedju sluzbi bezbednosti.
To sto ti mozes da vidis je vrh ledenog brega. Ispod povrsine su mnogo gore stvari.
Belivuk bi i dalje eadio ali je odbijao naredbe, pa je zamenjen kao i ljudi oko njega. Posao ide dalje , drugi sada sve vode. Kada pomisle da mogu da rade sta zele bice zamenjeni kao i ovi.
Upamti. Niko ne moze da radi bez dozvole drzave
Dijana Hrkalovic je clan SNS kao i vulin i vucic, znaci vladajuca struktura vec 11 godina. Ogrezla u kriminalu kao uostalom i ova dvojica. Zabole me i da je kineski covek, kako je vucic to dopustio da se radi?
Kakve crne CG sluzbe bezbednosti kad je imao direktan kontakt sa vucicem i resavao probleme sa navijacima? Naloge mu je davao vucic i to je isto po tebi normalno?

Kako do sada vucic sa apsolutnom vlascu 11 godina nije uspeo da poveze Djilasa na bilo koji nacin sa Belivukom? Laprdanja poslanika bez ikakvih pravnih posledica ima istu tezinu kao i tvoje laprdanje ovde na forumu. U prevodu veza njih dvojice ne postoji makar koliko sns botovi pokusavali da ih povezu.

Kad je u istoriji Srbije jedna kriminalna grupa radila to sto je radio Belivuk ispred nosa policije? Nesto se ne secam.

Back