ZabranjeniLegenda
Buduća legenda
- Poruka
- 35.810
Balkanska raja koji zbog novca zauvek napusta svoju domovinu,no me interesa.
Zbog novca, ili zbog boljeg zivota.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Balkanska raja koji zbog novca zauvek napusta svoju domovinu,no me interesa.
Vise novca bolji zivot,nazalost raja tako razmislja.Zbog novca, ili zbog boljeg zivota.
Vise novca bolji zivot,nazalost raja tako razmislja.
Svako ima glavu pa neka misli.Da nijesu pametni ka vi sto ste ostali u jakoj Srbiji bez novca.
Ti si oboleo od straha šta ima iza avliju.I sta je pogresno rekao Lepojevic?
Danasanja EU je zlo i to ne samo za Srbe vec i za sve druge narode Evrope
Tebe zanima šta je ostalo i šta može da se mrkneBalkanska raja koji zbog novca zauvek napusta svoju domovinu,no me interesa.

Kakav stah?Ti si oboleo od straha šta ima iza avliju.
Kakav stah?
EU je leglo zla koji unistava svoj sopstveni narod.
Nisu to nikakva braca,pogotovo Grci.Nemoj tako o pravoslavnoj braci Grcima i Rumunima. Jedinim prijateljima Srba.
Nisu to nikakva braca,pogotovo Grci.
Nema brata dok ne rodi majka.
Idem uglavnom na planinu,more jednom u 5 godina.A dje ces na more bato![]()
Idem uglavnom na planinu,more jednom u 5 godina.
Onda EU te ceka za 5 god
Jednom u 5 godina,7 dana mogu da istrpim Grke iili Hrvate.
Mislim da sam u Crnu Goru bio zadnji put pre 20 godina.A nas Crnogorce sto ne svrati odje coce
Svako ko tamo ide izdao je vučića i sns sektu.Jednom u 5 godina,7 dana mogu da istrpim Grke iili Hrvate.
Mislim da sam u Crnu Goru bio zadnji put pre 20 godina.
Razmisljam mozda napravim neki djir‚" Crna Gora-Albanija-Makedonija-Kosovo ima tu jos svasta da se vidi.
Da su veci Srbi od Srba, sto jes Yes.Pravi Srbi su u Ameriku jel tako bato
Da su veci ne bi bezali.Da su veci Srbi od Srba, sto jes Yes.
Blkanska raja koja zbog gluposti cini zivot nesnosnim svojim bliskim iz okruzenja...Balkanska raja koji zbog novca zauvek napusta svoju domovinu,no me interesa.
Dijana Hrkalovic je clan SNS kao i vulin i vucic, znaci vladajuca struktura vec 11 godina. Ogrezla u kriminalu kao uostalom i ova dvojica. Zabole me i da je kineski covek, kako je vucic to dopustio da se radi?Dijana Hrkalovic je americki covek. Kao i Vulin i Vucic.
Belivuk je Djilasov, tako je nastao. A pod kontrolom je CG sluzbi bezbednosti. I on je obican izvrsitelj naloga koje su mu davali.
Sukob oko Belivuka i ostalih je sukob izmedju sluzbi bezbednosti.
To sto ti mozes da vidis je vrh ledenog brega. Ispod povrsine su mnogo gore stvari.
Belivuk bi i dalje eadio ali je odbijao naredbe, pa je zamenjen kao i ljudi oko njega. Posao ide dalje , drugi sada sve vode. Kada pomisle da mogu da rade sta zele bice zamenjeni kao i ovi.
Upamti. Niko ne moze da radi bez dozvole drzave
Hahaha i nije ga sramota da tako laze i obmanjuje... Ipak je posao u pitanju pa mora ali opetZnači Đilas je poslao Belivuka i njegove da pevaju po krovovima : "hej, hej, Đolase..." za vreme korone ?
Ima logike