Protesti "Srbija protiv nasilja"

Очито је ова "диктатура" против које се боре свезуби у паузи, пошто не видим тенкове на улици нити видим да је Марко Видојковић убијен, нити видим да је Ивану Ивановићу ускраћено право да иде у Ровињ на летовање
Mora tvoj vucic da se uzdrzava zbog para iz Evrope, inace bi bila S. Koreja mala maca za nas....

Ti imaš 19 godina sta imaš da se sjecas
Ja imam koju godinu više sinak, i dobro se sećam žutih i DOS-ovskih lopova, što nam PRODADOŠE DRŽAVU.

"Како наши саговорници напомињу, слободан пролазак НАТО трупа копненим, ваздушним и воденим простором Србије омогућен је још Споразумом који су потписали тадашњи министар спољних послова Србије и Црне Горе Вук Драшковић и тадашњи генерални секретар НАТО-а Јап де Хоп Шефер 2005. године.Ставка о дипломатском имунитету посебно је проблематична, напоменувши да то представља отежавајућу околност за контролу, како транспорта, тако и терета који се транспортује преко Србије."

Jhebo protest i ovako ne vodi nicemu.
Alex-Car vs Ana.

BROJIMO SITNO DO PROGLAŠENJA POBEDNIKA! Za ŠEST SATI počinje SUPERFINALE 'Zadruge 6'! Ovo su IMPOZANTNE BROJKE pregleda koje šou beleži na društvenim mrežama! Oboreni svi rekordi!​

https://pink.rs/zadruga/510448/brojimo-sitno-do-proglasenja-pobednika-za-sest-sati-pocinje-superfinale-'zadruge-6'-ovo-su-impozantne-brojke-pregleda-koje-sou-belezi-na-drustvenim
Jedina dobra strana tih "farmi" je ta što te retarde drže orgađene u toru.
Zamislite da ih puste na ulice.:kafa:

Jedna od tekovina Vuciceve psihologije vladavine je upravo demagogija da mozes da kazes sve i da nema obraza....Vucic to radi od pocetka i posle su svi navikli..

Ja znam za slucaj da covek koji ima ugradjen vestacki bajpas, tj graft biva odbijen a onaj koji ima ugradjen prirodni biva prihvacen, iako u zakonu pise da se salju na rehabilitaciju i jedan i drugi...(usput smrtnost je mnogo veca kod ovih sa vestackim)

Zanimljivost ovog sto sam naveo je da to ne sprecava bilo kog lekara koga angazuje pio da napise da nije video bilo u dokumentaciji ili u snimku sa skupstine nista sto mu ocrnjuje obraz...

Jednostavno je doslo po ugledu na Vucica , doba izjasnjavanja gde ozes da se pravis neobavesten cak i kad ti suprotno stoji ispred ociju i da ostecene tretiras kao bezobraznike i klevetnike i lazove .....neki lopovski autizam zavladao...

Meni je Orlic vrh tog bezobraznog bezcasnog slepila...

Ja imam koju godinu više sinak, i dobro se sećam žutih i DOS-ovskih lopova, što nam PRODADOŠE DRŽAVU.

"Како наши саговорници напомињу, слободан пролазак НАТО трупа копненим, ваздушним и воденим простором Србије омогућен је још Споразумом који су потписали тадашњи министар спољних послова Србије и Црне Горе Вук Драшковић и тадашњи генерални секретар НАТО-а Јап де Хоп Шефер 2005. године.Ставка о дипломатском имунитету посебно је проблематична, напоменувши да то представља отежавајућу околност за контролу, како транспорта, тако и терета који се транспортује преко Србије."
Jos ih je tvoj SlobO pustio 99 da udju na Kosovo. A tad se tvoj vucic uselio u svoj novi stan od 200 kvadrata kojim ga je SlobO podmitio da ne laje.

Jos ih je tvoj SlobO pustio 99 da udju na Kosovo. A tad se tvoj vucic uselio u svoj novi stan od 200 kvadrata kojim ga je SlobO podmitio da ne laje.
Pa nisam siguran da je bio mito , znas zasto?
Zato sto je Seselj tada debelo naplacivao svoju propagandu , zemun je sluzio kao baza za harac, nakralo se tu puno stanova i para od vadikala...a ko je nosio gajbice...kwo.....
Hocu weci entewpwajz....

Dijana Hrkalovic je clan SNS kao i vulin i vucic, znaci vladajuca struktura vec 11 godina. Ogrezla u kriminalu kao uostalom i ova dvojica. Zabole me i da je kineski covek, kako je vucic to dopustio da se radi?
Kakve crne CG sluzbe bezbednosti kad je imao direktan kontakt sa vucicem i resavao probleme sa navijacima? Naloge mu je davao vucic i to je isto po tebi normalno?

Kako do sada vucic sa apsolutnom vlascu 11 godina nije uspeo da poveze Djilasa na bilo koji nacin sa Belivukom? Laprdanja poslanika bez ikakvih pravnih posledica ima istu tezinu kao i tvoje laprdanje ovde na forumu. U prevodu veza njih dvojice ne postoji makar koliko sns botovi pokusavali da ih povezu.

Kad je u istoriji Srbije jedna kriminalna grupa radila to sto je radio Belivuk ispred nosa policije? Nesto se ne secam.
Kada velika sila dovede svoje ljude na vlast u nekoj zemlji, jedino je zanima sprovodjenje njenih interesa. Ne zanimanih sta rade sa strane van tih okvira. Primer je Ukrajina. Dokle god se ispunjavaju zahtevi amerike i stite njeni interesi nema veze da li su nacisti na vlasti ili ne .
Ako ji sprovodili americke interese i Kim je sjajno resenje i veliki lidet za S. Koreju.
Ako si protiv , koliko god da si demokrata, ti smetas i nisi dobar i krece kampanja.

Kada velika sila dovede svoje ljude na vlast u nekoj zemlji, jedino je zanima sprovodjenje njenih interesa. Ne zanimanih sta rade sa strane van tih okvira. Primer je Ukrajina. Dokle god se ispunjavaju zahtevi amerike i stite njeni interesi nema veze da li su nacisti na vlasti ili ne .
Ako ji sprovodili americke interese i Kim je sjajno resenje i veliki lidet za S. Koreju.
Ako si protiv , koliko god da si demokrata, ti smetas i nisi dobar i krece kampanja.
A koje americke interese je sprovodila D. Hrkalovic konketno? Gde je tu vucic? On je znaci americki pion i totalno nebitna figura u smislu odlucivanja oko bilo cega u Srbiji?

Nisi mi odgovorio kako vucic do sada nije povezao Belivuka sa Djilasom ili bilo kojim drugim opozicionarom? Da nije to zato sto i nisu povezani? :D

A koje americke interese je sprovodila D. Hrkalovic konketno? Gde je tu vucic? On je znaci americki pion i totalno nebitna figura u smislu odlucivanja oko bilo cega u Srbiji?

Nisi mi odgovorio kako vucic do sada nije povezao Belivuka sa Djilasom ili bilo kojim drugim opozicionarom? Da nije to zato sto i nisu povezani? :D
Besplatno crpljenje rude bez placanja ili mizernog placanja rudne rente. Postavljanje vojnih baza za dalja delovanja ka istoku, crpljenje ljudskih resursa i kradja najtalentovanijih umova, novim zakonom koji je donesen legalizacija uzimanja organa gradjana Srbije, prodaja otpadne robe, hrane itd siroke potrosnje i generalno mozda jednog dana naravno koriscenje gradjana Srbije kao topovsko meso za ratovanje u ime Amerike gde se stite njeni interesi.
Verovao ili ne, Amerika, Rusija, Kina imaju daleko vece interese na teritoriji Srbije od samih gradjana koji tu zive. Jednostavno smo nebitni kao i okolne zemlje. Mali i nikakvi. Posle SNS i Vucica novi koji dodju na vlast ce preuzeti i kriminalne klanive i sve se nastavlja ponstarom. Afere, ubistva, pljacka….

Čini mi se da su problemi sistemski a da većina nezadovoljnih ljudi ne zna jasno da identifikuje nijedan. Drugi problem u takvoj situaciji je, da kada su problemi sistemski, to znači da svi pomalo učestvujemo i da svi pomalo moramo biti bolji, i tu je ta beskonačna petlja.
Zato se ništa ne mijenja decenijama, niti će. Iste žalbe, isti problemi.

Ovo su možda najbesmisleniji protesti do sada. Kažu, zahtevamo ukidanje Pinka i smenu Gašića. Evo neka im se ispune svi zahtevi, šta onda? Osnovaće se neka nova televizija sa istim programom kao Pink, a umesto Gašića će dovesti neku drugu budalu iz redova SNS-a. Šta će se bitno promeniti?

Besplatno crpljenje rude bez placanja ili mizernog placanja rudne rente. Postavljanje vojnih baza za dalja delovanja ka istoku, crpljenje ljudskih resursa i kradja najtalentovanijih umova, novim zakonom koji je donesen legalizacija uzimanja organa gradjana Srbije, prodaja otpadne robe, hrane itd siroke potrosnje i generalno mozda jednog dana naravno koriscenje gradjana Srbije kao topovsko meso za ratovanje u ime Amerike gde se stite njeni interesi.
Verovao ili ne, Amerika, Rusija, Kina imaju daleko vece interese na teritoriji Srbije od samih gradjana koji tu zive. Jednostavno smo nebitni kao i okolne zemlje. Mali i nikakvi. Posle SNS i Vucica novi koji dodju na vlast ce preuzeti i kriminalne klanive i sve se nastavlja ponstarom. Afere, ubistva, pljacka….
Za ovo prvo se sam vucic najvise zalagao, kakva crna Dijana...:) I dan danas kuka kako je to bila najbolja prilika za MNOGO PARA da se zaradi.
Kradja najtalentovanijih umova ne ide tako kao sto ti pises.... Ocajno stanje u zemlji i nizak standard upravo podsticu mlade talentovane ljude da odlaze i oni odlaze vec 20+ godina. Za vreme vuciceve vladavine najvise je otislo, sto je i ocekivano.

Zakljucak svega sto si napisao je da vucica ne treba smenjivati jer ce svakako da bude sve isto, je li? :)

Za ovo prvo se sam vucic najvise zalagao, kakva crna Dijana...:) I dan danas kuka kako je to bila najbolja prilika za MNOGO PARA da se zaradi.
Kradja najtalentovanijih umova ne ide tako kao sto ti pises.... Ocajno stanje u zemlji i nizak standard upravo podsticu mlade talentovane ljude da odlaze i oni odlaze vec 20+ godina. Za vreme vuciceve vladavine najvise je otislo, sto je i ocekivano.

Zakljucak svega sto si napisao je da vucica ne treba smenjivati jer ce svakako da bude sve isto, je li? :)
Zato i odrzavas beznadje u zemlji da bi i dalje odlazili…a onda im dajes vize za svoju zemlju

Ovo su možda najbesmisleniji protesti do sada. Kažu, zahtevamo ukidanje Pinka i smenu Gašića. Evo neka im se ispune svi zahtevi, šta onda? Osnovaće se neka nova televizija sa istim programom kao Pink, a umesto Gašića će dovesti neku drugu budalu iz redova SNS-a. Šta će se bitno promeniti?
Kada se ispune zahtevi , sediste Srbije protiv nasilja ce se preseliti iz Estrade u Nemanjinu najverovatnije. Mogu da zamislim sta ce tek ovi da rade…

Čini mi se da su problemi sistemski a da većina nezadovoljnih ljudi ne zna jasno da identifikuje nijedan. Drugi problem u takvoj situaciji je, da kada su problemi sistemski, to znači da svi pomalo učestvujemo i da svi pomalo moramo biti bolji, i tu je ta beskonačna petlja.
Zato se ništa ne mijenja decenijama, niti će. Iste žalbe, isti problemi.
90% problema dolazi od samih ljudi jer su razocarani propustenim sansama, ali su kasno skontali da im vreme prolazi. Onda je najlakse naci krivca u drugome.

Ne traze ni ukidanje stinka nego rijalitija, a narkomancina im se smeje u facu.

Sve se to radi kurvinjski, ova vlast mora da padne i morace svi da odgovaraju i sva imovina da im se konfiskuje!

Posle SNS i Vucica novi koji dodju na vlast ce preuzeti i kriminalne klanive i sve se nastavlja ponstarom. Afere, ubistva, pljacka….

Па дај онда ове да сменимо, постали су досадни ко *****, па ћемо и следеће, кад оволико досаде.

Ионако нам је свеједно, али бар не морамо да трпимо оволику смарачину.

Па дај онда ове да сменимо, постали су досадни ко *****, па ћемо и следеће, кад оволико досаде.

Lako je smeniti.
Daj mi lostu imena koje cemo dovesti za vlast, predsednika, premijera, ministre. Imas li listu ljudi koji ce to preuzeti.
Uzmi u obzir da obrazovanje nije presudno, vec strucnost koja ide uz to, ako me razumes. Dzaba mi neko ko je zavrsio pravni fakultet ali je u medjuvremenu 20 godina pusio travu ili je kockar ili se zaduzivao kod zelenasa i slicno. To nam ne treba.
Izadjite sa listom, a ja cu proveriti svakonime ponaosob i izvuci sve iz njihove proslosti i uraditi procenu da li odgovaraju i koliko su potkupljivi. U krajnjem slucajunmozete mene predloziti za predsednika prelazne vlade i ja cu dovesti moje ljude na vlast.
Tu dolazimo do problema sada. Jer ko sam ja i ko su ljudi koje dovodim.
Sada razumes paradoks svega? Mozda dobijam pare u kogeru os amerikanaca, rusa, kineza . Ti to ne mozes da znas, a mozda. Oji ljudi stoje iza organizacije protesta. Jer ovo sto se prica o nekoj spontanosti je prica za retardirane. Nema ovde nista od spontanosti ali ima velikih finansihjskih tokova odredjenim lobanjama na protestu.

Poenta o kojoj ovde drvim godinama je da vlast bude SMENJIVA. Od 2000 pa do dolaska SNS sekte svi su bili smenjivani na IZBORIMA. Izgube i dodje neka druga vlast...e sad vucic hoce da vlada dozivotno a to mu nece proci, makar koliko nasih para jos potrosio na kampanje.

Back