jolemisa
Buduća legenda
- Poruka
- 34.916
Pa ne znam ,kod mene u okolini deca grde starije sto to gledaju,zato i smatram da su vise protiv toga,nego za to.Još kako deca i mladi gledaju zadrugu parove i slične nemorale pa imamo masovna ubistva.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ne znam ,kod mene u okolini deca grde starije sto to gledaju,zato i smatram da su vise protiv toga,nego za to.Još kako deca i mladi gledaju zadrugu parove i slične nemorale pa imamo masovna ubistva.
Škola je ionako gubljenje vremena. Evo gledam šta uče i kako, shvatim da ih roditelji tamo šalju da bi - imali mira od njih 4-5-6h dnevnoMa normalno da nije,ali su toliko pricali kako je to los uticaj na decu,a deca to i ne gledaju,ili veoma mali broj,ali je pitanje zasto zbog jedne skole da skrate skolsku godinu.Razmisljao sam,da su deca od 1. Januara imala veoma malo nastave u skolama.Raspust,pa neki praznici,pa Uskrsnji raspust,pa dojave o bombama.Niti su mogli sta da nauce,niti da odgovaraju.Izgleda da ovoj vlast nije do skole i skolstva,kada moze da kupi diplomu ko hoce i koju hoce.

Ma ovde je neko pisao mislim, da je radio kao čitač brojila za el energiju. I išao po kućama svi redom bulje u zadrugu. Debilana.Pa ne znam ,kod mene u okolini deca grde starije sto to gledaju,zato i smatram da su vise protiv toga,nego za to.
Imam unuke,koji idu u skolu.Imaju obiman plan i program i dosta se predaje,ali ne stize se da se svi djaci ispitaju,jer imaju malo radnih dana i u prvom,a pogotovo u drugom polugodistu.Jel,treba da im poklanjaju ocene,a da iz osnocne skole izadju kao telad iz obora,ne znajuci nista.Ne znaju bre da citaju,kako treba,a kamoli sta drugo.Škola je ionako gubljenje vremena. Evo gledam šta uče i kako, shvatim da ih roditelji tamo šalju da bi - imali mira od njih 4-5-6h dnevno![]()
Gledaš zadrugu cc aj bolje ćuti.Од гледања Задруге се може постати само глупљи али не и убица.
To ti je što ti je, škole treba ukinuti.Imam unuke,koji idu u skolu.Imaju obiman plan i program i dosta se predaje,ali ne stize se da se svi djaci ispitaju,jer imaju malo radnih dana i u prvom,a pogotovo u drugom polugodistu.Jel,treba da im poklanjaju ocene,a da iz osnocne skole izadju kao telad iz obora,ne znajuci nista.Ne znaju bre da citaju,kako treba,a kamoli sta drugo.
Другарица предаје у једној школи и сама каже да нема довољно дана за оцењивање. Само јуре кроз програм.Imam unuke,koji idu u skolu.Imaju obiman plan i program i dosta se predaje,ali ne stize se da se svi djaci ispitaju,jer imaju malo radnih dana i u prvom,a pogotovo u drugom polugodistu.Jel,treba da im poklanjaju ocene,a da iz osnocne skole izadju kao telad iz obora,ne znajuci nista.Ne znaju bre da citaju,kako treba,a kamoli sta drugo.
Kod mene citaci brojila idu ujutro oko 7 sati,a tada nije zadruga.Do duse ja ne znam ni kada to ide ni u koje vreme.Ma ovde je neko pisao mislim, da je radio kao čitač brojila za el energiju. I išao po kućama svi redom bulje u zadrugu. Debilana.
Sigurno je tako,jer moraju da ispune fond casova i vise gledaju na to nego,da li su deca sta naucila,ali najmanje su krivi prosvetni radnici svemu tome,a deca jos manje.Другарица предаје у једној школи и сама каже да нема довољно дана за оцењивање. Само јуре кроз програм.
Starijima su privlačni takvi sadržaji sa istog razloga sa koga su nekad bile gledane serije Dinastija,Dalas i kasnije španske serije.Jedinke koje imaju monotone živote pokazuju radoznalost za likove čiji životi nisu takvi.Pa ne znam ,kod mene u okolini deca grde starije sto to gledaju,zato i smatram da su vise protiv toga,nego za to.
Nemoj tako.Ne treba deca da nam idu po ulici i bleje,a kada ih neko nesto pita,da ne znaju ni ko su,sta su i odakle su.To ti je što ti je, škole treba ukinuti.
Kakav narod takva vlast. Nešto onlajn uvesti.Nemoj tako.Ne treba deca da nam idu po ulici i bleje,a kada ih neko nesto pita,da ne znaju ni ko su,sta su i odakle su.
Школски систем треба прочистити из корена. Градиво прилагодити узрасту и смањити број тих мини-распуста.Sigurno je tako,jer moraju da ispune fond casova i vise gledaju na to nego,da li su deca sta naucila,ali najmanje su krivi prosvetni radnici svemu tome,a deca jos manje.
Ja imam srece,nisam gledao ni Karingtonove,ni Esmeraldu.Starijima su privlačni takvi sadržaji sa istog razloga sa koga su nekad bile gledane serije Dinastija,Dalas i kasnije španske serije.Jedinke koje imaju monotone živote pokazuju radoznalost za likove čiji životi nisu takvi.
Bas tako,totalna promena.Школски систем треба прочистити из корена. Градиво прилагодити узрасту и смањити број тих мини-распуста.
Bravo za Vucica, hleb “ sava “ jeftiniji za citavih 3 dinara …Хлеб „сава” од данас кошта 54 динара, што је појефтињење од пет одсто. Представљајући нове економске мере, председник Србије Александар Вучић рекао је да је цена коригована уз помоћ пекара и улагањем државе од 3,2 милиона евра…
Ne pamtim kada sam vido taj hleb u prodavnici a znam i ujutro da odem. Taj hleb je urbana legenda.Bravo za Vucica, hleb “ sava “ jeftiniji za citavih 3 dinara …
Ima ga u svakoj prodavnici , hleb zvani zvaka.Ne pamtim kada sam vido taj hleb u prodavnici a znam i ujutro da odem. Taj hleb je urbana legenda.
Ne prodaje se na kosovu, samo u Srbiji, zato se i zove "Sava". Ja ga ne kupujem, ali ga ima u velikim količinama....Ne pamtim kada sam vido taj hleb u prodavnici a znam i ujutro da odem. Taj hleb je urbana legenda.