Protesti "Srbija protiv nasilja"

Nije imbecilno nista sto ce spreciti da nam ne ubijaju decu. OVO nasilje je pazljivo negovano i mediji su doprineli time,samo ti to ne razumes. Evo ti primer ,crne hronike su redovne emidije na Pinku ,ima onaj debil Mladen Mijatovic koji samo to radi 20 godinaa ima ih i na drugim TV.Seticu se i onog crnogorca koji to isto vodi.

Бесмислице. И ја читам црну хронику, па шта.

Nije imbecilno nista sto ce spreciti da nam ne ubijaju decu. OVO nasilje je pazljivo negovano i mediji su doprineli time,samo ti to ne razumes. Evo ti primer ,crne hronike su redovne emidije na Pinku ,ima onaj debil Mladen Mijatovic koji samo to radi 20 godinaa ima ih i na drugim TV.Seticu se i onog crnogorca koji to isto vodi.

Јебо Пинк, који је септичкака јама по дифолту.

Погледаш Скупштину последњих 11 године, и све је јасно.

Јебо Пинк, који је септичкака јама по дифолту.

Погледаш Скупштину последњих 11 године, и све је јасно.

За све постоји даљински управљач. Ни ја не гледам имбецилне америчке серије типа морнарички истражитељи.

Pa nemoj vise ,polako pocinjes da mislis da je normalno da se ljudi ubijaju.Gledaj nesto lepo da imas lepe misli. Jedan pametan teolog ,otac Tadej kaze kakve su ti misli takav ti je zivot.

Разоружавање народа је једини прави одговор. Све остало су трице и кучине, глупи изговор да се са три посто узме власт.
Доста срања.

За све постоји даљински управљач. Ни ја не гледам имбецилне америчке серије типа морнарички истражитељи.

Није ти Скупштина америчка серија.

Скупштина је држава.

Ако ти Скупштину Србије стављаш у исти ранг са неком серијом за забаву, онда не знам о чему даље да причамо.

Није ти Скупштина америчка серија.

Скупштина је држава.

Ако ти Скупштину Србије стављаш у исти ранг са неком серијом за забаву, онда не знам о чему даље да причамо.

О ТВ каналима говорим. Скупштину не гледам, немам навику.

О ТВ каналима говорим. Скупштину не гледам, немам навику.

То што тебе највише законодавно тело државе Србије не занима је твоја ствар.

То је показатељ колико те држава Србија не занима.

Додуше, ако не живиш у Србији, онда те разумем, заболе те међуножје.

Веома ме занима али сама заседања нису нешто што ми држи пажњу. Било је далеко занимљивије деведесетих.

Naš narod ne voli to, tačnije više gleda Zadrugu nego skupštinu iako ima sličnosti.

tabs12.gif

1681380570-Politicki-stavovi-gradjana-Srbije-februar-2023-19-copy-1024x576.jpg

Нормално, зато што је последњих 11 година Скупштина потпуно обесмишљена, од ње направљен обичан куплерај, и служи само као средство власти за сејање мржње према потичким противницима.

Промоција насиља и простаклука.

Poslednja izmena od moderatora:
Нормално, зато што је последњих 11 година Скупштина потпуно обесмишљена, од ње направљен обичан куплерај, и служи само као средство власти за сејање мржње према потичким противницима.

Промоција насиља и простаклука.
Гледам помало ипак, онај што личи на фигурину из Лепенског Вира вечито нешто крекеће.

Гледам помало ипак, онај што личи на фигурину из Лепенског Вира вечито нешто крекеће.

Да си гледао мало више, можда би укапирао где је проблем, у Скупштини, и држави.

А можда и не би, што би рекао Аца Шмркас.

ГледаЛА.
Оно што мене занима је држава а не парничење на комуналном нивоу.

Збиља? Па кад од врховног законодавног тела ДРЖАВЕ намерно и систематски направиш куплерај, и обесмислиш му постојање, није ни чудно што мало ког занима.

Збиља? Па кад од врховног законодавног тела ДРЖАВЕ намерно и систематски направиш куплерај, и обесмислиш му постојање, није ни чудно што мало ког занима.
Опозиција је к***ц од овце. Зато скупштина не вреди пет пара.

Back