Protesti "Srbija protiv nasilja"

Ma normalno da nije,ali su toliko pricali kako je to los uticaj na decu,a deca to i ne gledaju,ili veoma mali broj,ali je pitanje zasto zbog jedne skole da skrate skolsku godinu.Razmisljao sam,da su deca od 1. Januara imala veoma malo nastave u skolama.Raspust,pa neki praznici,pa Uskrsnji raspust,pa dojave o bombama.Niti su mogli sta da nauce,niti da odgovaraju.Izgleda da ovoj vlast nije do skole i skolstva,kada moze da kupi diplomu ko hoce i koju hoce.
Škola je ionako gubljenje vremena. Evo gledam šta uče i kako, shvatim da ih roditelji tamo šalju da bi - imali mira od njih 4-5-6h dnevno :lol:

Škola je ionako gubljenje vremena. Evo gledam šta uče i kako, shvatim da ih roditelji tamo šalju da bi - imali mira od njih 4-5-6h dnevno :lol:
Imam unuke,koji idu u skolu.Imaju obiman plan i program i dosta se predaje,ali ne stize se da se svi djaci ispitaju,jer imaju malo radnih dana i u prvom,a pogotovo u drugom polugodistu.Jel,treba da im poklanjaju ocene,a da iz osnocne skole izadju kao telad iz obora,ne znajuci nista.Ne znaju bre da citaju,kako treba,a kamoli sta drugo.

Imam unuke,koji idu u skolu.Imaju obiman plan i program i dosta se predaje,ali ne stize se da se svi djaci ispitaju,jer imaju malo radnih dana i u prvom,a pogotovo u drugom polugodistu.Jel,treba da im poklanjaju ocene,a da iz osnocne skole izadju kao telad iz obora,ne znajuci nista.Ne znaju bre da citaju,kako treba,a kamoli sta drugo.
To ti je što ti je, škole treba ukinuti.

Другарица предаје у једној школи и сама каже да нема довољно дана за оцењивање. Само јуре кроз програм.

Другарица предаје у једној школи и сама каже да нема довољно дана за оцењивање. Само јуре кроз програм.
Sigurno je tako,jer moraju da ispune fond casova i vise gledaju na to nego,da li su deca sta naucila,ali najmanje su krivi prosvetni radnici svemu tome,a deca jos manje.

Pa ne znam ,kod mene u okolini deca grde starije sto to gledaju,zato i smatram da su vise protiv toga,nego za to.
Starijima su privlačni takvi sadržaji sa istog razloga sa koga su nekad bile gledane serije Dinastija,Dalas i kasnije španske serije.Jedinke koje imaju monotone živote pokazuju radoznalost za likove čiji životi nisu takvi.

Sigurno je tako,jer moraju da ispune fond casova i vise gledaju na to nego,da li su deca sta naucila,ali najmanje su krivi prosvetni radnici svemu tome,a deca jos manje.
Школски систем треба прочистити из корена. Градиво прилагодити узрасту и смањити број тих мини-распуста.

Хлеб „сава” од данас кошта 54 динара, што је појефтињење од пет одсто. Представљајући нове економске мере, председник Србије Александар Вучић рекао је да је цена коригована уз помоћ пекара и улагањем државе од 3,2 милиона евра…
Bravo za Vucica, hleb “ sava “ jeftiniji za citavih 3 dinara …

Back