Schrodinger
Elita
- Poruka
- 15.505
Seca li ih se iko
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neki od nas da, neki.Seca li ih se iko
ali dosta naivnih odustalo jer mnogi više nisu naivniisti ucesnici, isti scenario kao danas
Nemaju svi.Zar nemaju beneficirani radni staz?
Tako su i devedesetih godinama održavani neuspeli propastiSeca li ih se iko
JadnoRudari koji rade u jamama imaju 50-60.000din.
Po zakonu treba svi da imaju radni staž, mislim da nemaju svi.Jadno
O kakvim razlikama je rijec da nemaju svi (u jamama) beneficirani radni staz?
Ideoloski levo - desno je manje vise stvar proslosti - nema tog psiholoskog ubedjenja koji moze da veruje u nekakvu ideju. Svet je pragmatican i bice jos vise. Koliko se razumem (bez garancija) sadasnja svetska drustvena dilema je: za sebe ili u zajednici? - sto bi rekli soverenisti ili unionisti. A i kad je 'u zajednici' onda je: u kojoj to zajednici?
Mislim da ovde ne bi niko imao nesto protiv da srbija postane EU, kad ne bi bilo EU uslovljavanja. To dakle nije srpska greska - to je greska EU - i sistema dvostrukih arsina. Mogli bi mi 'ladno, i da se okrenemo BRIC-u ali smo landlock country okruzena EU. A i kao i obicno najvise trgujemo sa nemcima umesto da se malo rasirimo. Cak i da jesmo u BRIC bilo bi komplikovano da prolazimo kroz EU teritorije. Mozemo, u ovim sad okolnostima, samo da budemo neka vrsta Svajcarske. Ja sam uvek bio ubedjenja da Srbija posto je na via militaris, treba grcevito da se drzi principa neutralnosti i da se za taj status bori svim sredstvima zubima i noktima.
Tako, umesto Eu sargarepe na stapu, ovde u srbiji jedino sto naturalno preostaje je da idemo 'za sebe' (kad bi mogli da se slozimo sta je to). Znaci, ako opozicija zeli nekako da uspe treba da poslusa narod kome je preko glave raznih direktiva. Narod zeli da zivi, radi uzgaja decu, a ne da mu na svakom koraku neko nesto otme, ne da se neko bogati na sirotinjskog grbaci, a tek da nipodastava sto se regularno vidi iz nastupa pozicije. Mislim da od toga nema nista jednostavnije - podrzi narod da bi narod podrzao tebe. Ali to ocigledno ne lici na trenutni interes opozicije a pocinje da mi lici da ni pozicija nesto mnogo ne haje sta narod zapravo misli - sve dok im hijerarhija vlasti funkcionise.
Seca li ih se iko
Neki od nas da, neki.