Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako je ova situacija sad tako “različita” od Ribnikara? Zar takav masakr nije znak da je austrijsko društvo duboko obolelo i da ga treba lečiti, htelo ono ne htelo?![]()
Meni je jasno da želite pobedu po svaku cenu,ali...Javno?
Bez dzakova po kontejnerima, listica po Subotici ili Somboru.... da se ima uvid u sve.
ceniš da oni nemaju svoju Natu Mesarović ili bar Zagorku?Je l pokušavaš da budeš sarkastičan? Nešto ti ne ide. Tema : ako se utvrdi da je bilo ko odgovoran, počev od škole do vlade, biće smenjeni a i uhapšeni, jer to su ipak pravne države, kod njih ne važi ''članska knjižica'' kao merilo ''poštenja''i ''moralnosti''.
Živela sam tamo. Ti?ceniš da oni nemaju svoju Natu Mesarović ili bar Zagorku?
da ali kao plebs a ne kao vlastelaŽivela sam tamo. Ti?
Zamisli državu u kojoj i za plebs i za vlastelu isti zakon. Kada se smo pojavi sumnja u neku malverzacije, odmah kreće istraga, nevezano o kome se radi.da ali kao plebs a ne kao vlastela
evo zamišljam...Zamisli državu u kojoj i za plebs i za vlastelu isti zakon. Kada se smo pojavi sumnja u neku malverzacije, odmah kreće istraga, nevezano o kome se radi.
ne... grešiš...Proklete devedesete
A ja da ti crtam, numemevo zamišljam...
...
...
...
ne vredi...
ne ide...
kad je to i gde bilo?
a jel hoćeš da mi nacrtaš i zašto nisi ostala tamo u tom savršenom raju nego se vratila u Vučićev pakao?A ja da ti crtam, numempogledaj malo njihov socijalni program, samo to recimo. I da se razumemo, procenat od 0.8 % ekstremno bogatih u nekoj državi ne znači da će njih baš uvek kazniti, ali razlika je u tome što kod nas uz te bogate ne kažnjavaju ni mnoge druge samo zato jer su SNS.
Ne znam ko je pravio Hitlera al bar ni on nije pobegao iz zemlje u kojoj bi ga smatrali ludakom jer je učen i pametan. Nisam ni planirala tamo dugo da budem, imam od čega i ovde, hvala precima i hvala seljacima mojim. Da se nisam vratila ne bih znala da platu i penziju ne zarađuješ već ti je vođa milosrdno dajea jel hoćeš da mi nacrtaš i zašto nisi ostala tamo u tom savršenom raju nego se vratila u Vučićev pakao?
Nagovorio te muž?
jbg oni savršeni naprave Hitlera
a mi krezubi Nikolu Teslu
pa profesori sa ETF-a trčali kod kralja da ne pušta "madjioničara u Srbiju još manje na fakultet"Ne znam ko je pravio Hitlera al bar ni on nije pobegao iz zemlje u kojoj bi ga smatrali ludakom jer je učen i pametan. Nisam ni planirala tamo dugo da budem, imam od čega i ovde, hvala precima i hvala seljacima mojim. Da se nisam vratila ne bih znala da platu i penziju ne zarađuješ već ti je vođa milosrdno daje![]()
Ali niko ništa ne blokira.Očigledno austrijsko društvo nije spremno na katarzu a ni da promeni paradigmu stvarnosti.Austrija u šoku i bolu posle tragedije u Gracu
https://www.danas.rs/bbc-news-serbian/austrija-u-soku-i-bolu-posle-tragedije-u-gracu/
Ali niko ništa ne blokira.Očigledno austrijsko društvo nije spremno na katarzu a ni da promeni paradigmu stvarnosti.
a jel hoćeš da mi nacrtaš i zašto nisi ostala tamo u tom savršenom raju nego se vratila u Vučićev pakao?
Nagovorio te muž?
jbg oni savršeni naprave Hitlera
a mi krezubi Nikolu Teslu
Stvar je u tome što tamo nikome ne pada na pamet da tu tragediju koristi u borbi za vlast.Oni koji bi to pokušali samo bi se izblamirali.U jednoj drugoj nama dalekoj dalekoj zemlji takvi događaji su prava poslastica za tamošnju opoziciju.Što je tragedija veća,što je žrtava više to bolje.Austrijsko društvo nije spremno da dobije ozbiljne batine od Austrijske policije.
Nekako pokojnik deluje pederasto na toj fotografiji.Oko 50 % izvršilaca masovnih ubistava ima neku telesnu ili govornu ili neku drugu manu što ih čini neintegrisanima u društvo i najčešće su predmet zadirkivanja.