Umri_muski
Legenda
- Poruka
- 71.093
Bila i britanija, pa je ostao komonvelt, nema zezanja,sta reci Francuska je nekad bila kolonijalna vele sila i sad ti ljudi dolaze u Francusku da im prave nerede
bumerang efekat
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bila i britanija, pa je ostao komonvelt, nema zezanja,sta reci Francuska je nekad bila kolonijalna vele sila i sad ti ljudi dolaze u Francusku da im prave nerede
bumerang efekat
imce oni problem sa indusima cak su stavili jednog indusa za parlamentBila i britanija, pa je ostao komonvelt, nema zezanja,
Malo je danas pravih Franaka. Potrosilo se u ratovima.Нека прича ко шта оће али ја сам стварно мислио да ће Франци пасти задњи пред најездама алкаиђански хорда новог светског поредка.
Франци су увијек били страшно борбени и људи од принципа.
kani li makron nekako spriječiti te divljake, što kažu agencije?
Mozda uvede subvencije na kanabiskani li makron nekako spriječiti te divljake, što kažu agencije?
ovo je zena za sva vremenaМакарон шаље Бригате да их сломи
![]()
Sve ono što sam pisao poslednjih 15 godina na forumu i o čemu unazad pričam poslednjih 25 godina, dogadja se polako ali sigurno.
Ne zato što sam vidovnjak, nego za to treba samo malo zdrave pameti u razuma, čega na žalost, mnogi nemaju.
Sve ono što sam pisao poslednjih 15 godina na forumu i o čemu unazad pričam poslednjih 25 godina, dogadja se polako ali sigurno.
Ne zato što sam vidovnjak, nego za to treba samo malo zdrave pameti u razuma, čega na žalost, mnogi nemaju.
Нањушили су слабост.Зашто су се потукли сви ти добри људи у Паризу?
У праву си. И Викинзи су данас најекстремнији гејеви."Progresivni" ultra-liberaši kao i većina zapada.
sve je to zbog paraТотално ратно стање и анархија на улицама Париза
Позивам обе зараћене стране на суздржаност.
Русија и Кина да пошању мировне трупе да раздвоје зараћане стране.
van luke svaka rupa je dobraУ праву си. И Викинзи су данас најекстремнији гејеви.
![]()
U francuskoj poskupi benzin 2 dinara oni razvale ceo pariz. U srbiji vučić pokrade milione padne nadstrešnica pobije ljude i nikome ništa.Зашто су се потукли сви ти добри људи у Паризу?
Da, kao oni u Krokusu.....Domaće stanovništvo pod jakim uticajem ruske kulture, ne getoizirani skorašnji migranti i njihova deca
Gigice, ja vidim da se ti pojaviš na forumu samo kad je Tihi opravdano odsutan! Je li se vas dvojica izbegavate? Da niste u neku svađu, daleko bilo?Да ммоги си глупи да то виде
какве то има везе?! па Мухамеда је његова жена Ајша варала, била за то и јавно оптужена.Муслимани не поштују Макрона јер виде да га (стара) жена бива и убива!![]()
Francuska demokratija koja demokratski primjenjuje silu a Srbija diktatura koja diktatorski tolerise studenteТотално ратно стање и анархија на улицама Париза
Позивам обе зараћене стране на суздржаност.
Русија и Кина да пошању мировне трупе да раздвоје зараћане стране.