Austrija protiv nasilja

Каква је ситуација тамо, је л' се председник и код њих не скида са медија 24/7 причајући о стварима о којима нема никакву надлежност да прича, је л' одбија да тужилаштву достави снимке несреће где је функционер његове странке убио жену на наплатној рампи, прича ли како упада на интензивну негу за инат онима који хоће да га спрече, назива ли новинаре имбецилима а политичке противнике олошем, терористима и
страним плаћеницима...
Oni su nacisti
Ajde bre!

Da se primenjuju zakoni kao u Austriji, ne bi ni doslo do blokada i protesta

vec bi sns-ovci kod prve afere i lopovluka zavrsili u zatvoru
pokaži mi čovjek koji je u austriji došao u politici na vlast u babinom džemperu a nakon gubitka vlasti imao 300milijuna eura....ne izvrći stvari nemam ja pamčenje zlatne ribice... a ako imaš dokaze o lopovluku predoči ih tužiteljstvu i tako je u žutim rukama...

Uporedjujes se sa Austrijom po nesrecama??

Sto ne uporedjujes standard, primenu zakona?

Da smo u Austriji, bivsim radikalima bi se zabranilo bavljenje politikom a vecina bi
zavrsila u zatvoru za sva svoja zlodela
U pogledu životnog standarda pa i primene zakona odnosno vladavine prava ima smisla da se povlače paralele između Srbije sa na primer Bugarskom,Bosnom i Hercegovinom, i donekle Rumunijom,možda i Crnom Gorom Poređenje sa Austrijom je nešto samo po sebi besmisleno.Samo glupa jedinka može da povlači takve paralele.

U pogledu životnog standarda pa i primene zakona odnosno vladavine prava ima smisla da se povlače paralele između Srbije sa na primer Bugarskom,Bosnom i Hercegovinom, i donekle Rumunijom,možda i Crnom Gorom Poređenje sa Austrijom je nešto samo po sebi besmisleno.Samo glupa jedinka može da povlači takve paralele.

Pa ti si poceo da povlacis paralele sa Austrijom gde vladaju zakoni i da se situacija u drustvu
kod nas ne moze porediti sa njom na osnovu jednog primera bez drustvenog konteksta

Poslednja izmena:
zakoni su takvi da bi večina tkz.studenata bila robijaši a profesori na birou za zapošljavanje.
ćaci&pjleskavice.jpg

Свака ти је ка у овог "Његоша".

Nema smisla ni u pogledu standarda, jer smo ispod svakog nivoa normalnog života u odnosu na ostale balkanske zemlje, ako ćemo tako.

pokaži mi čovjek koji je u austriji došao u politici na vlast u babinom džemperu a nakon gubitka vlasti imao 300milijuna eura....ne izvrći stvari nemam ja pamčenje zlatne ribice... a ako imaš dokaze o lopovluku predoči ih tužiteljstvu i tako je u žutim rukama...
AV je došao na vlast davnih 90-tih u tatinom sakou :mrgreen:

"Режим" је ВУЧИЋЕВ.

У Аустрији имамо Владу, Скупштини и Председника који су изабрани на слободним и демократским изборима
Шта значи РЕЖИМ?

» режим • мушки род Управљање, управа; влада, облик владавине; начин управљања и управљања државом; устројство, уређење; начин живота.

Pa ti si poceo da povlacis paralele sa Austrijom gde vladaju zakoni i da se situacija u drustvu
kod nas ne moze porediti sa njom na osnovu jednog primera bez drustvenog konteksta
Ja sam napravio paralelu o dve istovetne situacije,dva nepoliička tragična događaja u Srbiji i u Austriji.U Srbiji su taj i takvi događaji partijski ili dnevnopolitički kapital prve klase .U Austriji nije a mišljenja sam da ne bi bio ni u zemljama koje sam pomenuo u prethodnoj poruci.Ne bi bio verovatno nigde u Evropi jer je drugim narodima odnosno političkim subjektima i javnostima ispod časti da se tragedije odnosno takozvano lešinarenje koristi u borbi za vlast. Sve to nije ni u kakvoj vezi za životnim standardom i vladavinom prava.
Čak ni u Crnoj Gori nije prošao pokušaj opozicije da kapitalizuje višestruko ubistvo na Cetinju početkom godine.

Каква је ситуација тамо, је л' се председник и код њих не скида са медија 24/7 причајући о стварима о којима нема никакву надлежност да прича, је л' одбија да тужилаштву достави снимке несреће где је функционер његове странке убио жену на наплатној рампи, прича ли како упада на интензивну негу за инат онима који хоће да га спрече, назива ли новинаре имбецилима а политичке противнике олошем, терористима и страним плаћеницима...
Cirkularni argument koji koristiš u diskusiji može inače da se upotrebi da se “dokaze” šta god hoćeš na osnovu bilo čega zamislivo.

Je l pokušavaš da budeš sarkastičan? Nešto ti ne ide. Tema : ako se utvrdi da je bilo ko odgovoran, počev od škole do vlade, biće smenjeni a i uhapšeni, jer to su ipak pravne države, kod njih ne važi ''članska knjižica'' kao merilo ''poštenja''i ''moralnosti''.
Jel očekuješ studente u blokadi,da rade iste stvari kao kod nas?Ili će fasovati pendrek,u duhu demokratije?

Back