Stojkov Menidjer
Stara legenda
- Poruka
- 86.702
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imaće žuti oko 20%.
Desnica bi imala isto toliko, ako ne i više da ide skupa. Ali, nažalost, delovi desnice su režimske filijale, specifično Zavetnici i Žikina struja POKSa i oni miniraju ukrupnjavanje desnog bloka.
Nemam ništa lepo da kažem o žutaćima osim pozitivne činjenice da stavljaju kolektivni interes svih zapadnih ambasada ispred svojeg ličnog, što delovi desnice ne rade (žickaju se za svaki mogući mandat).
Ne moze se u Srbiji iko diskreditovati.....
Ovde je sve toliko ispod svakog nivoa da je nemoguce diskreditovati ikoga..
Hocete primer..
Putovao sam od zemuna do bogoslovije 1h...
Da li mozete reci da je to zbog blokade saobracaja?
Da li se moze u 15h ocekivati da putujete za 13min od zemuna do bogoslovije?
Da li se moze desavati , ne jednom da putujete od zemuna do bogoslovije preko 2h ili 3h a da ne postoji neki miting ?

Inace u Srbiji trenutno raste nivo nasilja.....
Ko to ne primecuje, mozda da sacekamo jos malo , da poraste jos vise?
Mislite moze da prodje nasilje bez dodatnih sahrana?
Nisu od vasih najmilijih jel to poenta?
Ok, dobra poenta....
Svako u svoje dupence nek se zagleda i tako cemo...
Necete biti mladji , tako da maca dolazi na vratanca, a mladi vec pametno pakuju kofere zbog iste ove nenasilne sredine o kojoj im pricaju matorci...

Zasto nije u zatvoru? Sta tvog vucica sprecava da ga uhapsi i osudi?
Zna se sta ga sprecava, to sto ne postoje ikakvi dokazi, a to kakvi su ovi na vlasti i koliko imaju pameti govori to sto su pricali zasto Djilas nije gradio autoputeve i otvarao fabrike. Pa kako je mogao kad je bio samo gradonacelnik Beograda???
zašto ga ne uhapsite ako je ukrao?
kojih 940 eura?
Jedinu dobru stvar koja se u skorije vreme desila u Srbiji , skoro svi u Srbiji hoce da zaebu...
Poslednji protest „Srbija protiv nasilja“ u ovom formatu: Građanima poručeno „Nemojte da prespavate 17. decembar“
https://n1info.rs/vesti/izbori-2023...srbije-pocinje-protest-srbija-protiv-nasilja/
Šta je majstori, zahladnelo, ne možete da sakupite više od 200-300 sendvičara, pa menjate format?![]()
Ljudi ne shvataju koliko su znacajni zahtevi bune protiv nasilja..
Odem kod lekara , umesto da me leci za ozbiljan problem zbog kojeg sam dosao , a moze relativno brzo da se izleci , on mi prica o tome da je to sitnica jer drugi svakog dana bivaju prebijeni, ubodeni spaljeni , ozbiljno pretuceni.....
Uticaj zute stampe na zdravstvo je da ih jednostavno otvrdi doliko da im je lako reci sto si dosao , nije ti nista ako ti dusha nije u nosu , a kad ti je u nosu , onda nisu spremni za to pa je cuvena poslovica, kome ima veka ima i leka na snazi...ebeno kako god okrenes..
Npr ovo
I onda se to masovno koristi za daj odhebi nisi ti Milica.....naravno tu prednost pri odhebu imaju muskarci, koji su kao snazni i kad su bolesni mogu konju rep da iscupaju, pa onda idu i zene skoro sa malom razlikom ali ipak razlikom, kao nisi ti Milica, ili nisi ti mlada, ili nisi ti lepa cak i to....
Da i to je neizrecen faktor kod zena i izmedju zena...sto mi muskarci nekad ne vidimo...jer je neizrecen..
Svaka čast opoziciji. Od preko sto hiljada građana na početku protesta sveli ste na brojno stanje na jedva od hiljadu ljudi po skupu. Bilo bi najbolje da se svi kolektivno trajno povučete iz politike.
Misliš, biće na tvom nivou?
Bolje da ćutite uništili ste proteste.
Nisam ja video ovo , sipak poslednji ,Poslednji protest „Srbija protiv nasilja“ u ovom formatu: Građanima poručeno „Nemojte da prespavate 17. decembar“
https://n1info.rs/vesti/izbori-2023...srbije-pocinje-protest-srbija-protiv-nasilja/
U Srbiji se piše (a i govori) kontroliše, a ne "kontrolira".А можда лик говори истину пошто болесник све контролира.
Pa nije ih pljačkao pištoljem.Не вређај људе. Него реци како човек који је пљачкао 150.000 евра дневно није у затвору?
U Srbiji se piše (a i govori) kontroliše, a ne "kontrolira".
Nemoj ovde da prodaješ te ustaško-provokatorske fore da si Srbin.
Pa nije ih pljačkao pištoljem.
Neka ti neko pismeniji (pokuša) da objasni šta je "trgovina uticajem".
A ako shvatiš makar deo, možda da pokuša još da ti objasni i kako to da njegove tako uspešne
firme dok je bio na vlasti, danas posluju sa gubitkom ili su u najboljem slučaju na nuli...
Сјајно ако мислиш да промена власти укида психопате.
Типично лупетање заслепљеног гледаоца N1.Не укида психопате али “Пинк”, “Хепи” и остало медјско Ђубре да.
Nisam ja video ovo , sipak poslednji ,
Zahtevi nisu vezani za vlast, nego za ostvarenje..
Ovo je ustvari sut karta auto gol opozicije, ali kad je tupava.....nece joj se dobrim vratiti to sto hoce da gasi protest, ma kako mali bio...
Типично лупетање заслепљеног гледаоца N1.
Oni lupaju vesti.То не значи да ће Н1 добити било шта. Не сме да значи да будем тачан.

Oni lupaju vesti.
A imaju i adekvatnu publiku.
Što jes' jes'
![]()