A na cijoj strani je bio NATO u Makedoniji 2001?
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pogledaj slučaj Grčke i Turske. Dve članice NATO pakta su zaratile oko Kipra i šta se desilo? Iako je svima bilo jasno da je Turska izvršila invaziju na Kipar i tako se sukobila sa drugom članicom NATO pakta nikada zbog toga nije bila kažnjena. Naprotiv , čuvenim dvostrukim standardima tj tumačanjem zakona onako kako odgovara močnima i zahvaljujuči činjenici da je kao članica važnija od Grčke, Turska je praktično legalizovala svoju okupaciju. Da li ste se ikada zapitali zašto prezadužena Grčka troši tolike pare na oružje? Verovatno zbog toga što poučena iskustvom sa razlogom sumnja da bi u slučaju turkse okupacije nekih od grčkih ostrva NATO pakt (Engleska i Amerika) pronašao način da protumači povelju NATO pakta i međunarodne zakone tako da se tursko osvajanje praktično legalizuje.
Šta mislite ko je važniji saveznik Amerikancima i Englezima, Albanci ili Crnogorci?
A što bi Srbi trpili zarad očuvanja države koju su Šiptari odvojili od Srbije kako bi bila po njihovoj mjeri?Razmišljao sam nedavno na tu temu, da li Milo grabi ka NATO, da bi sprečio se u CG desi ono što se nama desilo na Kosovu ? Koliko je zaista moguće da NATO zaštiti CG od otimanja teritorija od strane Albanaca? Da li u slučaju da je to istina, Srbi u CG rade protiv sebe?

ЈОШ НИСУ УКАПИРАЛИ...
НЕЋЕ ИХ ПРИМИТИ У НАТО ДОК ИХ НЕ РАСКОМАДАЈУ, А ТАДА ИМ И НЕЋЕ ТРЕБАТИ...![]()
![]()
Razmišljao sam nedavno na tu temu, da li Milo grabi ka NATO, da bi sprečio se u CG desi ono što se nama desilo na Kosovu ? Koliko je zaista moguće da NATO zaštiti CG od otimanja teritorija od strane Albanaca? Da li u slučaju da je to istina, Srbi u CG rade protiv sebe?
Di više da ih parčaju, mrčo ?
Pa već sada u, bar, pola države ne smeju nogom kročiti !

dobar je Milo...neka ga..sad se nahasao..smirio..ako srbina ne valja...to znači da je svima ostalima ODLIČAN..neka njega..![]()
dobar je Milo...neka ga..sad se nahasao..smirio..ako srbina ne valja...to znači da je svima ostalima ODLIČAN..neka njega..![]()

Vodi ga kući kad ti je dobar...
nešto si pobrkao kao i obično
a ha nema izlaska na more a to je to što vas grebe

on je kući koliko ja znam povjest i zemljopisnešto si pobrkao kao i obično
![]()
, а земљопис и повијест могуће,
те ваше халуцинације ће испарити у трену.

on je kući koliko ja znam povjest i zemljopisnešto si pobrkao kao i obično
![]()
Али није у кући већ у штенари.on je kući koliko ja znam povjest i zemljopisnešto si pobrkao kao i obično
![]()
NOVA SRPSKA DEMOKRATIJA: Pink i Informer vode ostrašćenu antisrpsku kampanju u CG
Crna Gora 16:40, 07.11.2015.
PODGORICA - Jovan Vučurović, portparol Nove srpske demokratije, izjavio je da Pink i Informer vode ostrašćenu antisrpsku kampanju u Crnoj Gori, a koju plaća Milo Đukanović.
"U istom kolu već izvesno vrijeme igraju i pojedine domaće i uvezene "istraživačke kuće", koje imaju zadatak da ubeđuju i ohrabruju prvenstveno predsednika DPS-a o navodno velikoj podršci građana njemu i njegovoj stranci kojoj konstantno u tim istraživanjima pripisuju snagu tri puta veću od realne.
Kako dalje navode, uloga istraživača je mnogo nečasnija i podlija od onih koje su se svoje sugrađane tukli i zasipali suzavcem tokom protesta 24. oktobra.
"Svima je jasno da u demokratskom i poštenom odmeravanju snaga na izborima podrška Đukanovićevoj partijsko-profiterskoj organizaciji ne bi prešla 15 odsto. Zato diktator do sada ni po koju cenu nije hteo da prihvati održavanje pravičnih i fer izbora koje bi pripremila prelazna vlada, jer zna da se sa prvim poštenim merenjem u političkom smislu za tu kleptokratsku ekipu sve završava", navode iz stranke.
Надам се да је свима јасно да иза Информера и Пинка СТОЈИ ПРЕМИЈЕР СРБИЈЕ.
NOVA SRPSKA DEMOKRATIJA: Pink i Informer vode ostrašćenu antisrpsku kampanju u CG
Crna Gora 16:40, 07.11.2015.
PODGORICA - Jovan Vučurović, portparol Nove srpske demokratije, izjavio je da Pink i Informer vode ostrašćenu antisrpsku kampanju u Crnoj Gori, a koju plaća Milo Đukanović.
"U istom kolu već izvesno vrijeme igraju i pojedine domaće i uvezene "istraživačke kuće", koje imaju zadatak da ubeđuju i ohrabruju prvenstveno predsednika DPS-a o navodno velikoj podršci građana njemu i njegovoj stranci kojoj konstantno u tim istraživanjima pripisuju snagu tri puta veću od realne.
Kako dalje navode, uloga istraživača je mnogo nečasnija i podlija od onih koje su se svoje sugrađane tukli i zasipali suzavcem tokom protesta 24. oktobra.
"Svima je jasno da u demokratskom i poštenom odmeravanju snaga na izborima podrška Đukanovićevoj partijsko-profiterskoj organizaciji ne bi prešla 15 odsto. Zato diktator do sada ni po koju cenu nije hteo da prihvati održavanje pravičnih i fer izbora koje bi pripremila prelazna vlada, jer zna da se sa prvim poštenim merenjem u političkom smislu za tu kleptokratsku ekipu sve završava", navode iz stranke.
Надам се да је свима јасно да иза Информера и Пинка СТОЈИ ПРЕМИЈЕР СРБИЈЕ.

Треба забранити и приступ корисницима Форума из Монтенегра, Кроације, БЈРМ, БиХ,..... да се мотају по овим темама у којима су ,,примитивизам, србофобија'', ....... и штошта још. Исакварићемо их!Još jedan razlog da se ukine Pink. Osim što je leglo primitivizma, sad je još i leglo srbofobije.