Protest, Sub 03.06, 18č

Idealisto.
Da je Vojska, Udba ili Policija htela - rasterali bi demonstrante petog oktobra 2000. kao mačke s' yebališta.
Da je zapad i dalje hteo Slobu na vlasti - pucali bi bojevom municijom, bombama na narod i taj isti zapad bi im aplaudirao što su odbranili eUropske vrednosti.

i šta bi bilo posle pucanja bojevom municijom?

Narod NIKADA NIGDE nije nikoga menjao, niti rušio.
Uvek je bio samo orudje u rukama službi.
Glavni posao se odvija iza scene (najbolji primer je Slobina sudbina), a narod na ulicama je samo žvaka za budale.

jeste prijatelju, U SRBIJI, prelistaj malo istorijske čitanke.
I OPET ĆE!

Šuška se da eko-eu-natoatlantisti neće više pozivati narod na proteste, jer se mnogo naroda skuplja i ne znaju šta će sa tim narodom!
tj da protesta u sledeći petak kako bi oni voleli NEĆE BITI. ovo je nezvanično, al se šuška...

šta mislite da li narod može SAM DA SE SKUPI PONOVO, bez da ga iko zove, i SAM da svoje ciljeve uobliči,
bez da ga Marinika NATO tepić voda za nos?

to bi bilo odlično da se NAROD sam okupi da vidim šta će NATO opozicija i pozicija da rade!
kada se I JEDNIMA I DRUGIMA a obe su struje EU/NATO-cisti, DOGODI SRBSKI NAROD!
Živi bili pa videli!

AKO NAROD SAM IZIDJE, A HOĆE! TO ĆE BITI UVOD U DRŽAVU NARODNE UPRAVE!
molim mariniku da ne poziva više na proteste da NAROD samo uveded NARODNU VLAST u NARODNU DRŽAVU!
sve se odvija baš kako sam i zamislio
https://forum.krstarica.com/threads/srbska-narodna-sabornost-drustvo-21-veka.973678/
SRBSKI ĆE NAROD POČISTITI I VLAST I OPOZICIJU!
marinikice hvala ti na bezobrazluku i gluposti! cmokić!

TEORIJA SKUPOVA NAS UČI DA ĆE OVI NARODNI PROTESTI POČETI DA SE SAMOORGANIZUJU
BEZ KONTROLE VLASTI UDBIA I KRISTOFERA HILA! A TOGA SE UČK PLAŠI VIŠE NEGO UDARA KOMETE!

kao PRELAZNO REŠENJE vidim mogućnost da ZVERJANI i ODMETNICI preuzmu BAKLJU
što bi bilo JOŠ BOLJE, barem privremeno!

https://www.politika.rs/scc/clanak/554978/protesti-u-beogradu-danas-uzivo#comment-message-modal

кспозитура америчког Си-Ен-Ена која у Србији емитује програм под називом Н1 дала је пуну подршку протестима у организацији прозападног дела опозиције.
На телевизији Н1 навели су да је потпредседница Странке слободе и правде Мариника Тепић један од организатора протеста што је изазвало бес велике већине окупљених који су изашли на протесте.
Мариника Тепић је у изјави за Н1 захвалила окупљеним грађанима што су се одазвали позиву дела опозиције којој припада и позвала их да поново дођу када им закажу окупљање.

Ne.

i šta bi bilo posle pucanja bojevom municijom?
Ništa - ako bi zapad podržao onog ko je pucao.
U tom slučaju bi pucali u ludake, divljake, zločince, uličare,... (dopiši već epitete koje umiveni zapadnjački dupelisci daju protivnicima njihovih gazda).
jeste prijatelju, U SRBIJI, prelistaj malo istorijske čitanke.
I OPET ĆE!
Varaš se.
Narod na ulicama je samo pokriće za ono što se dešava iza scene.

Ima dobrih predloga na tviteru , ako se opozicija ne udruzi ... mi smo ga tacno ugasili.
On prodaje Srbiju zarad vlasti i moci.
Znaci i levo i desno i da se pravi neka alternativa.

ne, ako se opozicija ne udruži MI SMO POBEDILI!
čekaj samo polako....naravno da će marinika nato hill da sjebava opoziciju

A šta, ti, kao, znaš šta ja imam u krvi i koji su mi preci? :lol:

slavene, znamo sve o tebi! i više nego što ti znaš o sebi!
bez šale, ne propuštaš prilike da se onako vrlo lukavo i bistro pokakiš i popiškiš po srbima
al sve u slavu nauke i zarad istine! al mislim da nisi loš čovek....

Desnica postoji ali nema vodju.

To su oni što ne glasaju uglavnom.

Ne izlaze na izbore jer su sve stranke levaci.

Što se tiče ovih protesta, ne treba da ih organizuju stranke, mogu da podrže ali ne i da preuzme zasluge kao što je to Marinka Tepić uradila sinoć.

Mislim da ona nema ni 2 odsto podrške.

Šuška se da eko-eu-natoatlantisti neće više pozivati narod na proteste, jer se mnogo naroda skuplja i ne znaju šta će sa tim narodom!
tj da protesta u sledeći petak kako bi oni voleli NEĆE BITI. ovo je nezvanično, al se šuška...

šta mislite da li narod može SAM DA SE SKUPI PONOVO, bez da ga iko zove, i SAM da svoje ciljeve uobliči,

to bi bilo odlično da se NAROD sam okupi da vidim šta će NATO opozicija i pozicija da rade!
Živi bili pa videli!

molim mariniku da ne poziva više na proteste da NAROD samo uveded NARODNU VLAST u NARODNU DRŽAVU!
https://forum.krstarica.com/threads/srbska-narodna-sabornost-drustvo-21-veka.973678/

BEZ KONTROLE VLASTI UDBIA I KRISTOFERA HILA! A TOGA SE UČK PLAŠI VIŠE NEGO UDARA KOMETE!

https://www.politika.rs/scc/clanak/554978/protesti-u-beogradu-danas-uzivo#comment-message-modal

кспозитура америчког Си-Ен-Ена која у Србији емитује програм под називом Н1 дала је пуну подршку протестима у организацији прозападног дела опозиције.
На телевизији Н1 навели су да је потпредседница Странке слободе и правде Мариника Тепић један од организатора протеста што је изазвало бес велике већине окупљених који су изашли на протесте.
Мариника Тепић је у изјави за Н1 захвалила окупљеним грађанима што су се одазвали позиву дела опозиције којој припада и позвала их да поново дођу када им закажу окупљање.
Zajebano je sve to, moj druže. I nato-opozicija i patriotska opozicija i vlast. Nemoj mnogo da se sekiraš, ali koliko god da izgleda da nešto zavisi od nas - skoro ništa ne zavisi.

Vlasti se može odati priznanje što radi po principu prazna kesa ne stoji uspravno, a treba i mi malo o tome da mislimo i da nam žene više dece rađaju.

Kako da kažem, sve je to odvratno i smrdljivo, ali neko i to mora da radi. Pa bolje da radi ovaj koji se uhodao i koji ume dobro da laže, nego neki novajlija koji će da uči na svojim greškama i na našim dupetima.

Drugo, ne možemo mi koji nismo na izvoru infoermacija objektivno da sudimo o tome da li je neko povukao nejmanje loš moguć potez ili samo loš potez, tako da, ne treba se time opterećivati.

Proizvodite svoju hranu, rađajte decu i - napravite dobra skloništa.

Zajebano je sve to, moj druže. I nato-opozicija i patriotska opozicija i vlast. Nemoj mnogo da se sekiraš, ali koliko god da izgleda da nešto zavisi od nas - skoro ništa ne zavisi.

Vlasti se može odati priznanje što radi po principu prazna kesa ne stoji uspravno, a treba i mi malo o tome da mislimo i da nam žene više dece rađaju.

Kako da kažem, sve je to odvratno i smrdljivo, ali neko i to mora da radi. Pa bolje da radi ovaj koji se uhodao i koji ume dobro da laže, nego neki novajlija koji će da uči na svojim greškama i na našim dupetima.

Drugo, ne možemo mi koji nismo na izvoru infoermacija objektivno da sudimo o tome da li je neko povukao nejmanje loš moguć potez ili samo loš potez, tako da, ne treba se time opterećivati.

Proizvodite svoju hranu, rađajte decu i - napravite dobra skloništa.

Potpuno je nebitno šta od tebe zavisi ili ne.
Bitno je šta želiš stvarno ili ne.
Ako nešto želiš ili ne želiš, samo zato što od tebe to zavisi ili ne,
nisi ni vredan toga.
SLOBODU dobijaju oni koji ŽELE a ne oni koji mozgaju šta od čega zavisi.
Oni dobiju lance robovske, pa nek mozgaju do kraja života, šta od čega zavisi....

Tako su i Dražu ubedjivali od 1943, e čekaj pristani malo, sad će Englezi, ne troši se! radjaj decu ludilo ovo ono!
KAD ONO DODJOŠE PARTIZANI I OTEŠE DRŽAVU!
oćeš OPET da nam se to desi?!
DA MARINIKA TEPIĆ UREDJUJE DRŽAVU?
a mi da pametujemo kolko je šta stvarno ili ne???
probudi se iz tog sna ledene smrti, dok ne bude kasno!

1685305794629.jpeg

Poslednja izmena:
Potpuno je nebitno šta od tebe zavisi ili ne.
Bitno je šta želiš stvarno ili ne.
Ako nešto želiš ili ne želiš, samo zato što od tebe to zavisi ili ne,
nisi ni vredan toga.
SLOBODU dobijaju oni koji ŽELE a ne oni koji mozgaju šta od čega zavisi.
Oni dobiju lance robovske, pa nek mozgaju do kraja života, šta od čega zavisi....

Tako su i Dražu ubedjivali od 1943, e čekaj pristani malo, sad će Englezi, ne troši se! radjaj decu ludilo ovo ono!
KAD ONO DODJOŠE PARTIZANI I OTEŠE DRŽAVU!
oćeš OPET da nam se to desi?!
DA MARINIKA TEPIĆ UREDJUJE DRŽAVU?
a mi da pametujemo kolko je šta stvarno ili ne???
probudi se iz tog sna ledene smrti, dok ne bude kasno!

Pogledajte prilog 1349754
A kakvu ti slobodu želiš? Da dođe na vlast neki patriota i domaćin (ko repriza Velje Ilića) i da kaže, "ja neću dati Albancima Kosovo, ne slažem se sa Zapadom i pripojiću Crnu Goru i Republiku Srpsku"? Misliš da Vučić to isto ne želi, ali samo zato što je s njima sklopio dil mora da ih sluša?

I tata bi, sine...

Znaš, ja sam dovoljno mator da mi se čini dok gledam ove mitinge da na svakom viču jedno te isto "Bando crvena! Bando crvena!". Kao da gledam reprizu, dan mrmota.

Trebaju Vučiću obe opozicije, zato je dobro da postojite, ali je dobro da postoji i on jer neko mora sve ovo da hendluje, a bez te pokvarene, ljigave igre, to ne može da se desi - nije to za normalne ljude...

A kakvu ti slobodu želiš? Da dođe na vlast neki patriota i domaćin (ko repriza Velje Ilića) i da kaže, "ja neću dati Albancima Kosovo, ne slažem se sa Zapadom i pripojiću Crnu Goru i Republiku Srpsku"? Misliš da Vučić to isto ne želi, ali samo zato što je s njima sklopio dil mora da ih sluša?
I tata bi sine...

1. питање је бесмислено, у Србији 2023
2. Брига ме шта он жели...или не жели, или шта мора. Не мора ништа....

Ако си ти овде слободан, и добро ти је....онда одлично...
ако мислиш да је СНС Србија 2023 друштво коме се треба тежити, још боље!

Уживај....

Kome je danas gore nego pre 2012? Ajde budi pošten.
Da li mi je dobro ili loše stvar je životne filozofije, a ne materijalnog statusa.
Imao bih volje s tobom da diskutujem, ali do tebe ništa ne dopire, pa se povlačim i pozdravljam te.
Svako dobro! :)

Kristijanu je bolje!
a i onima 3000 robijaša što je Nikolić pomilivao, i njima je bolje!
U pravu si, takvima je bolje....

Jedino čemu ovi protesti treba da služe su postizanje uslova za slobodne izbore i koliko toliko ravnopravno predstavljanje svih opcija u medijima.
Проблем је што се злоупотребљава трагедија деце у једној основној школи, да би се протестима остварили неки политички поени, небитно који и небитно да ли су оправдани.

Idealisto.
Da je Vojska, Udba ili Policija htela - rasterali bi demonstrante petog oktobra 2000. kao mačke s' yebališta.
Da je zapad i dalje hteo Slobu na vlasti - pucali bi bojevom municijom, bombama na narod i taj isti zapad bi im aplaudirao što su odbranili eUropske vrednosti.
Кинези су били у сличној позицији 1989 године.Њихови лидери су одлучили да разбију протесте без милости и да избегну стављање земље под западну колонијалну управу.Било је жртава али много мање него да су пустили прозападне "демократе" да им уређују земљу.Сада Кина хрли ка лидерској позицији у економији, политици и војној моћи.

slavene, znamo sve o tebi! i više nego što ti znaš o sebi!
bez šale, ne propuštaš prilike da se onako vrlo lukavo i bistro pokakiš i popiškiš po srbima
al sve u slavu nauke i zarad istine! al mislim da nisi loš čovek....

Pa očigledno je da ne znaš skoro doslovno ništa, zato što je moja porodica doslovno među najstarijima. Moji preci su se (pre) 500 godina borili na prvim linijama, vekovima pre nego što su uopšte i nastale porodice ogromne većine forumaša ovde. Pretpostavljam, uključujući i tebe, odnosno da u stotine leta potrajale pre nego što se rodio prvi tvoj predak za kojeg si uopšte i čuo tj. kojeg pamtiš.

Ne znam da li si uopšte i svestan koliko ispadaš bezobrazan kada tako soliš pamet drugima, na taj način.

Poslednja izmena:

Živi bili pa videli!

Ne moze to samo tako, mora da se ima precizan plan. Po meni mora radikalizacija protesta - nema razilazenja do ispunjenja zahteve, s tim da se na listu zahteva doda novi zahtev - da ******i zapamti za sledeci put da ako ne ispuni odmah, dobija dodatne zahteve.

Da se da rok za ispunjenje zahteva i da se napravi plan STA POSLE TOG ROKA AKO ******I NE ISPUNI ZAHTEVE.

To je minimalni plan koji mora da postoji da bi se nesto uradilo.

Pitanje je da li ce narod to da podrzi - videli smo da deo nas hoce, ali hoce li svi da noce na ulici? Ako ne, ko ce koju smenu? Moramo da radikalizujemo blokade, da se blokiraju i druge institucije, na primer drzavno pravobranilastvo, studio RTS-a GDE SE PROGRAM SNIMA (a ne ona zgrada u centru) NA KOSUTNJAKU, zatim STUDIO GDE PINK SNIMA - to treba da se blokira, da STVARNO ne mogu da rade ni da odu iz zgrada.
Znaci mora protest da se razdeli na vise lokacija, svi na isto mesto je penal za policiju.

Ako se ide jos radikalnije onda se blokira sve - institucije, saobracajnice, aerodrom da banda ne utekne, granicni prelazi itd.

NE MOZE BEZ PLANA. A UZ DOBAR PLAN UOPSTE NE TREBA TAKO MNOGO LJUDI.

Idealisto.

Kad izadje 200.000 ljudi na ulicu, policija tu ne moze nista.
Vojska se ne mesa, to vojni posao nije.

Milosevic je pao jer su ginula deca 1999.
Vucic ce sad da padne jer ginu deca.

Jedina je greska napravljena sto Milosevica i njegovu bagru nismo obesili - da se to desilo, be bi se desio ni Vucic.

Ako sad SNS stoka be bude gorela i visila, opet ce za 5-10 godina da dodju jos gori

Najbolji vladar u istoriji Srbije je bio Kralj Petar Prvi, i to samo zato sto je njegov prethodnik zavrsio kako je zavrsio.

Back