Protest, Sub 03.06, 18č

Dragi Protestanti, katolički gledano a i pravoslavno, imate veliki kogniyivni problem u povezivanju i zaključivanju:

Kada vas USA napadne "po skraćenom postupku" mimo svih medjunarodnih procedura to vama kriv Milošević a ne onaj što vas napao?

Pa ubijte se!

ExPOnJXWUAEPMWW.jpg

A zašto bi kad precednik ne radi ništa po tom pitanju? Jel obeć'o skoro da neće biti kreni-stani, nije im on ni Tadić ni Koštunica, i da će on umeti da odbrani srpski narod na Kosovu ako ih šiptari napadnu? Pa evo napali ih i šiptari i KFOR i NATO, i šta bi od odbrane?
Ti beše izBosne?
Bi li ratovo za Kosovo?
Znam da je fino u Beogradu ispijat kave po bosanskim smrdljacima ali bi li ratovao?

:lol:

N1: Nedopustivo ometanje novinara i pritisak na slobodu medija
upad na N1

Redakcija N1 traži od policije da reaguje i ukloni grupu ljudi, koja je neovlašćeno ušla na privatan posed i satima ometa rad novinara i ostalih zaposlenih na N1.

Ovo je nedopustivo ometanje novinara i predstavlja pritisak na slobodu medija i zahtevamo od državnih organa da rade svoj posao, saopštava N1.
„Ovom pritisku prethodilo je višednevno targetiranje u Skupštini Srbije. Pozivamo vlasti da reaguju u skladu sa zakonom i omoguće našim novinarima da bezbedno rade svoj posao“, dodaje se u saopštenju.
Nekoliko desetina građana, koji su se predstavili kao „Narodni štab“, više sati nalazilo se na privatnom posedu ispred samog ulaza u Televiziju N1, gde su držali govore preko ozvučenja i ometali rad novinara.
Policiji je prijavljeno da su došli neovlašćeno i ušli na privatan posed, ali nije bilo reakcije
Sekta nema više omladinaca, sad angažuju babe za agitprop.

Ti beše izBosne?
Bi li ratovo za Kosovo?
Znam da je fino u Beogradu ispijat kave po bosanskim smrdljacima ali bi li ratovao?
Nisam izBosne. Tvoja opsesija Bosancima već prelazi u patologiju. Predlažem da potražiš stručnu pomoć, dok je još vremena.
Ratovao sam na Kosmetu 1998.: odbijanje napada na aerodrom Slatinu, sanacija terena oko Srbice, proboj zbog izvlačenja PJP kod Đakovice.
Verujem da bi ti ratovao, ali pazi, na terenu imaš samo SDO, nema zgaženih konzerva tune i ulubljenih limenki piva.

Nisam izBosne. Tvoja opsesija Bosancima već prelazi u patologiju. Predlažem da potražiš stručnu pomoć, dok je još vremena.
Ratovao sam na Kosmetu 1998.: odbijanje napada na aerodrom Slatinu, sanacija terena oko Srbice, proboj zbog izvlačenja PJP kod Đakovice.
Verujem da bi ti ratovao, ali pazi, na terenu imaš samo SDO, nema zgaženih konzerva tune i ulubljenih limenki piva.
Kako nisi izBosne?
Blam te od kad si naišo u Beograd?
Ne kontaam

Koliko sam shvatio sa poslednjeg protesta, to su Dundjerovi sektasi Dostojni Srbije.

Imaju dobru osnovnu ideju, zapravo slicnu kao Srdjan Nogo, vezano za onaj period pravnog vakuuma od 3-21. juna 2020., ali su stvarno SEKTA kad ih cujes KAKO pricaju.
Inace je potpuno tacno sto su ljudi komentarisali - kradu svaki put tudji protest. Prvi put sam se sa njima upoznao kada su ukrali protest Petru Celiku (13-14. jun 2020), koji je opet napravio neki mambo-dzambo na protestu Branka Dragasa i Pokreta Svetlo (5-6 jun 2020) i zakazao taj 13., a onda Dostojni ukrali/preuzeli od 16-20. juna i pravili tu njihovu Skupstinu slobodne Srbije (sto kao ideja nije lose), ali su to NAMERNO RAZVUKLI na 5 dana (moglo da se zavrsi za dan-dva sve to sto su radili) SAMO I ISKLJUCIVO DA BI BLOKIRALI SKUPSTINU DA DRUGI NE MOGU TAMO DA PROTESTVUJU, jer bilo je vruce leto, i narocito su pokusali da ukradu skup 7. jula ali su bili oterani.
Sve gledao svojim ocima, cak sam i prisustvovao tom njihovom formiranju Skupstine, ali kada sam pokusao jednom-dvaput da postavim sasvim normalna pitanja bio sam zesce ucutkan, iako je narod oko mene vrlo pozitivno reagovao na to sto sam hteo da pitam (jer je vrlo logicno, ne sto sam ja pametan). Znaci govorim iz najlicnijeg iskustva.
Posle su taj obrazac "kampovanja ispred Skupstine" preuzeli i bukvalno non-stop tamo bili samo da drugi ne bi mogli da protestvuju. Prakticno su KEROVI VELEIZDAJNIKOVE SKUPSTINE.
I evo sad pokusavaju da ukradu proteste protiv nasilja. Gledam sad ih recimo nema tamo, ali ce sigurno biti u petak.

Ako ovo nisu oni, izvinjavam se Narodnom stabu (ali prilicno sam siguran da jesu).

Ја сам пре пар година на неком јутјуб каналу налетео на једног лика из те Дунђерове екипе.Причао је да је Дунђер неки функционер у влади Антарктика, и да је неки много битан лик у некој егзотичној кнежевини(која уопште не постоји, већ је реч о неком граду у САД).Све је деловало као нека пародија, мислио сам да се човек зеза, али сам касније видео да тај Дунђер себе представља као неког политичара.

Koliko vas ima pokazali izbori
IMATE PRAVO da se ljutite, Ustav garantira
Ali NEMATE PRAVO da drugima uskraćujete njihovo pravo zbog vašeg prava...
To što ima 50k budala od 6.5M populacije ne znači da su budale u pravu nego da su se okupile na istom mestu...

Ne bunite se za iživljavanje USA/EU nad Srbijom?
A žašto bi?

kako vi brojite pokazali su video snimci....
to kad SNS prebroji izbore, je ko kad mačak broji ćevape!

Back