Koliko sam shvatio sa poslednjeg protesta, to su Dundjerovi sektasi Dostojni Srbije.
Imaju dobru osnovnu ideju, zapravo slicnu kao Srdjan Nogo, vezano za onaj period pravnog vakuuma od 3-21. juna 2020., ali su stvarno SEKTA kad ih cujes KAKO pricaju.
Inace je potpuno tacno sto su ljudi komentarisali - kradu svaki put tudji protest. Prvi put sam se sa njima upoznao kada su ukrali protest Petru Celiku (13-14. jun 2020), koji je opet napravio neki mambo-dzambo na protestu Branka Dragasa i Pokreta Svetlo (5-6 jun 2020) i zakazao taj 13., a onda Dostojni ukrali/preuzeli od 16-20. juna i pravili tu njihovu Skupstinu slobodne Srbije (sto kao ideja nije lose), ali su to NAMERNO RAZVUKLI na 5 dana (moglo da se zavrsi za dan-dva sve to sto su radili) SAMO I ISKLJUCIVO DA BI BLOKIRALI SKUPSTINU DA DRUGI NE MOGU TAMO DA PROTESTVUJU, jer bilo je vruce leto, i narocito su pokusali da ukradu skup 7. jula ali su bili oterani.
Sve gledao svojim ocima, cak sam i prisustvovao tom njihovom formiranju Skupstine, ali kada sam pokusao jednom-dvaput da postavim sasvim normalna pitanja bio sam zesce ucutkan, iako je narod oko mene vrlo pozitivno reagovao na to sto sam hteo da pitam (jer je vrlo logicno, ne sto sam ja pametan). Znaci govorim iz najlicnijeg iskustva.
Posle su taj obrazac "kampovanja ispred Skupstine" preuzeli i bukvalno non-stop tamo bili samo da drugi ne bi mogli da protestvuju. Prakticno su KEROVI VELEIZDAJNIKOVE SKUPSTINE.
I evo sad pokusavaju da ukradu proteste protiv nasilja. Gledam sad ih recimo nema tamo, ali ce sigurno biti u petak.
Ako ovo nisu oni, izvinjavam se Narodnom stabu (ali prilicno sam siguran da jesu).