Протест против крађе на изборима (обједињена тема)

Da li su izbori pokradeni?

• Da

• Ne

• Vrlo moguće

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Уверен сам да СНС неискрено подстиче протесте против крађе на изборима само да би добио више гласача за Тому у другом кругу.
Онда ће бити 3 дана грмело, тресла се гора родио се миш.

Toma ako izadje u drugom krugu jasno je stavio do znanja da je izdajica i Tadiceva marioneta. E onda treba obojicu u corku i sve im po spisku.

zasto idu ka slaviji?

zar se ne ide ka centru, kad su demonstracije?

Протест се завршио код Храма Светог Саве. :) Погледај у Црквеном календару шта је било на јучерашњи дан. (Спаљење моштију светог Саве, архиепископа српског)

• Podržavam
Reactions: 27E
ne svidja mi se taj opozicionarski dekor iz 90-ih sto koriste... nek smisle nesto novo suvise asocira na petooktobarsku bulumentu

NE ne , molim te mi smo uvijek poštovali ideja sa zapada koje su napredne , markeing OTPORA je radila najbolja agencija i nije sramota učiti od najboljih , znači kopirati ih totalno ,samo sa pavim i iskrenim namjeram .

Ajmo ljudi, svi vi koji ste bezočno pokradeni na izborima, da se samoorganizujemo i izađemo večeras u svim gradovima Srbije, na centarlne gradske ulice, u automobilima na protestnu vožnju, uz sirene, zastave i pištaljke!

Naravno svi koji su na 30-40 km od Beograda, neka dođu u Beograd!
A oni na 50 km, da ne dodju?

Ajmo ljudi, svi vi koji ste bezočno pokradeni na izborima, da se samoorganizujemo i izađemo večeras u svim gradovima Srbije, na centarlne gradske ulice, u automobilima na protestnu vožnju, uz sirene, zastave i pištaljke!

Naravno svi koji su na 30-40 km od Beograda, neka dođu u Beograd!

ПРОТЕСТНА ВОЖЊА ЈЕ У 18:30Ч! Локација је кружна стаза поред Бранковог моста, на Ушћу. Значи, најкасније до 18:30. Ту се формира колона и креће сае у протестну вожњу. Позовите све пријатеље и рођаке који имају аутомобиле како би нас било што више.

ПРОТЕСТНА ВОЖЊА ЈЕ У 18:30Ч! Локација је кружна стаза поред Бранковог моста, на Ушћу. Значи, најкасније до 18:30. Ту се формира колона и креће сае у протестну вожњу. Позовите све пријатеље и рођаке који имају аутомобиле како би нас било што више.
А...можемо ли ми из Војводине који нисмо у СНСу
да дођемо са коњима?

A sto bas da dodju u Beograd?

Могу и у Нови Сад:

.
Вечерас у Београду и Новом Саду: Протестне вожње против изборне крађе

Покрет Двери, данас, у петак 11. маја, у 19 часова, организује истовремено протестне вожње у више градова Србије против Тадићеве изборне крађе.

Београд, 11. мај, 19 часова (окупљање грађана 15 минута пре почетка скупа)
Кружна стаза поред Бранковог моста, на Ушћу.

Напомена: Након Бранкове улице продужите право и пређите Бранков Мост, а затим, одмах по преласку моста се скрените десно, и опет десно како бисте дошли између Бранковог моста и скејт парка).

Нови Сад, 11. мај, 18 часова, трг Светозара Милетића

У Новом Саду ће вечерас, у 18 часова, бити уприличена конференција Двери за медије на отвореном и протестна вожња против изборне крађе на покрајинском и градском нивоу у Новом Саду.

Овом акцијом Двери настављају борбу против крађе избора и проширују протесте на целу Србију, тражећи и од других покрадених политичких организација да се придруже нашем захтеву за поништавање ових избора и организовање нових избора на свим нивоима.

E, podseti me to nekako na "Citroen - klub", pre nekih cetrdesetak god, kad su se tako skupljali vlasnici i ljubitelji ove marke automobila. :D

Back