Протест против крађе на изборима (обједињена тема)

Da li su izbori pokradeni?

• Da

• Ne

• Vrlo moguće

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Prijatelju, problem i jeste u tome što se samo bune iz pokreta Dveri. Svi ovde na forumu smo mogli da vidimo šta se dešava, ne bitno koga podržavamo.
Da građani Srbije imaju imalo časti i morala trebali bi svi da podrže ili da organizuju protest jer je očigledno da su izbori neregularni.
A o tome ko su Dveri kao pokret i koju grupu građana okupljaju to je najmanje bitno za ne regularnost izbora.

Izvrsno receno.

Ici cu i ja na miting ako ga ima. Ne podrzavam apsolutno ni jednu od postojecih partija, ali kradja je kradja i nema veze sa tim za koga sam. I da neki hipoteticni "moji" kradu bunio bih se (znam da sam zbog ovoga "budala" po nasim merilima, ali sam bar covek za razliku od mnogih)

Nikolić traži poništavanje izbora
Beta – pre 11 minuta

BEOGRAD, 10. maja 2012. (Beta) - Kandidat Srpske napredne stranke za predsednika Srbije Tomislav Nikolić izjavio je u četvrtak da bi izbore trebalo "oboriti" i da Demokratska stranka zbog organizovanja izborne kradje više ne bi trebalo da nastupi ni na jednim izborima.

"Uhvatili smo ih u kradji glasačkih listića i dokazaćemo zašto nismo pobedili sa 15 odsto razlike, koliko je otprilike naša snaga", rekao je Nikolić u Domu omladine u razgovoru sa mladima.

Nikolić je optužio vlast da je u birački spisak dopisala 500.000 nepostojećih i mrtvih jer oni ne mogu da se bune, a onda "zaokružila" njihove glasove.

Cim pocne mene da slusa ( a ne Vanilu :heart: ..i Fatu :heart: .. i Bilju :heart: .. a pogotovo onog XY av ... ) odma kaze nesto pametno . :think:

Nadam se i da je Kostun citao moje postove .... a i Dacic ( iako misli da je mnogo lukav ) ... :cool:

ovo su jako ozbiljne optužbe...500.000 mrtvih...ovo ili ruši Tadića ili vodi Nikolića na smetlište
Ovo Tomu da sruši? Ili bilo koga u Srbiji? Pa ovo je ništa.
To ti je kao kad bi Toma silovao neku babu (da budem malo grub i plastičan), a umesto da ode na smetlište, masa bi bila oduševljena jer u tim godinama. "još može".

• Podržavam
Reactions: Reg
Треба узети бирачке спискове са изборних места и установити да ли су гласали мртви.

У сваком случају мора се поново пребројавати.

pazi...šta da se broji, ako su mrtvi zaokruženi..to nije pogrešno izborjano..nego se postavlja pitanje kako su mrtvi zaokruženi ako sedi tucet kontrolora iz stranaka na biračkom mestu, prskaju sa onim sranj3m i onom lampom, kontrolišu dokumente, daju listiće...kako su mrtvi zaokruženi...ej, 500.000, pa to je 50-60 mrtvih po biračkom mestu prosečno..
ja ne znam...ovo je tako ozbiljna optužba...
ako se ovo dokaže..komplet vlast u apsanu...ako nije istina Grobar je pukao kao zvečka

pazi...šta da se broji, ako su mrtvi zaokruženi..to nije pogrešno izborjano..nego se postavlja pitanje kako su mrtvi zaokruženi ako sedi tucet kontrolora iz stranaka na biračkom mestu, prskaju sa onim sranj3m i onom lampom, kontrolišu dokumente, daju listiće...kako su mrtvi zaokruženi...ej, 500.000, pa to je 50-60 mrtvih po biračkom mestu prosečno..
ja ne znam...ovo je tako ozbiljna optužba...
ako se ovo dokaže..komplet vlast u apsanu...ako nije istina Grobar je pukao kao zvečka

Не видим како би ово могло сада да се гурне под тепих. Пандорина кутија је отворена.

Препоручујем СНС-у да истера ово до краја или да заћути.

Ако Николић изгура ово и докаже крађу, онда заслужује да води Србију.

i to se slažem i novi izbori i da krivično odgovraju svi od reda u vlasti koji su organizovali izbore i sve ovo...

Nema ko da dokaze.Onim malim pokretima,kao sto su Dveri se ne dozvoljava uvid u materijal,a SNS kao velika opoziciona stranka,umesti da se obrusi na RIK i na vlasti,ona se obraca omaldini svoje stranke...

Po meni je jedino logicno da su i oni krali, zato su cutali tri dana. Kad su videli da je propao savez sa Ivicom, raskokodakali se.

Nema ko da dokaze.Onim malim pokretima,kao sto su Dveri se ne dozvoljava uvid u materijal,a SNS kao velika opoziciona stranka,umesti da se obrusi na RIK i na vlasti,ona se obraca omaldini svoje stranke...

kako nema da se dokaže...pa znate li vi ljudi šta je 500 000 glasova? toliko je Dačić uzeo
Toma mora da dokaže tu tvrdnju ...ne misli valjda da Srbija treba da veruje Tomi na "majke mi ukrali su koliko sam rekao"
ja ne mogu da verujem da će ovo ostati na tome

Back