jomini®
Elita
- Poruka
- 16.801
I to je to? Od Nikolić master Tomislava? 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I to je to? Od Nikolić master Tomislava?![]()
Prijatelju, problem i jeste u tome što se samo bune iz pokreta Dveri. Svi ovde na forumu smo mogli da vidimo šta se dešava, ne bitno koga podržavamo.
Da građani Srbije imaju imalo časti i morala trebali bi svi da podrže ili da organizuju protest jer je očigledno da su izbori neregularni.
A o tome ko su Dveri kao pokret i koju grupu građana okupljaju to je najmanje bitno za ne regularnost izbora.
Nikolić traži poništavanje izbora
Beta – pre 11 minuta
BEOGRAD, 10. maja 2012. (Beta) - Kandidat Srpske napredne stranke za predsednika Srbije Tomislav Nikolić izjavio je u četvrtak da bi izbore trebalo "oboriti" i da Demokratska stranka zbog organizovanja izborne kradje više ne bi trebalo da nastupi ni na jednim izborima.
"Uhvatili smo ih u kradji glasačkih listića i dokazaćemo zašto nismo pobedili sa 15 odsto razlike, koliko je otprilike naša snaga", rekao je Nikolić u Domu omladine u razgovoru sa mladima.
Nikolić je optužio vlast da je u birački spisak dopisala 500.000 nepostojećih i mrtvih jer oni ne mogu da se bune, a onda "zaokružila" njihove glasove.
..i Fatu
.. i Bilju
.. a pogotovo onog XY av ... ) odma kaze nesto pametno . 

ovo su jako ozbiljne optužbe...500.000 mrtvih...ovo ili ruši Tadića ili vodi Nikolića na smetlište
U normalnoj državi jedan posle ovoga završava u zatvoru .
Ovo Tomu da sruši? Ili bilo koga u Srbiji? Pa ovo je ništa.ovo su jako ozbiljne optužbe...500.000 mrtvih...ovo ili ruši Tadića ili vodi Nikolića na smetlište
Ja u ovo uopšte ne verujem.
Треба узети бирачке спискове са изборних места и установити да ли су гласали мртви.
У сваком случају мора се поново пребројавати.
Ovo Tomu da sruši? Ili bilo koga u Srbiji? Pa ovo je ništa.
To ti je kao kad bi Toma silovao neku babu (da budem malo grub i plastičan), a umesto da ode na smetlište, masa bi bila oduševljena jer u tim godinama. "još može".
pazi...šta da se broji, ako su mrtvi zaokruženi..to nije pogrešno izborjano..nego se postavlja pitanje kako su mrtvi zaokruženi ako sedi tucet kontrolora iz stranaka na biračkom mestu, prskaju sa onim sranj3m i onom lampom, kontrolišu dokumente, daju listiće...kako su mrtvi zaokruženi...ej, 500.000, pa to je 50-60 mrtvih po biračkom mestu prosečno..
ja ne znam...ovo je tako ozbiljna optužba...
ako se ovo dokaže..komplet vlast u apsanu...ako nije istina Grobar je pukao kao zvečka
Не видим како би ово могло сада да се гурне под тепих. Пандорина кутија је отворена.
ovo je strašna optužba....
ovo je strašna optužba....
Препоручујем СНС-у да истера ово до краја или да заћути.
Ако Николић изгура ово и докаже крађу, онда заслужује да води Србију.
Od svega toga bice PRC (ne mislim na pokret radnika i seljaka,razlikujem cirilicu od latinicei to se slažem i novi izbori i da krivično odgovraju svi od reda u vlasti koji su organizovali izbore i sve ovo...
),ali veliki...Od svega toga bice PRC (ne mislim na pokret radnika i seljaka,razlikujem cirilicu od latinice),ali veliki...
Nema ko da dokaze.Onim malim pokretima,kao sto su Dveri se ne dozvoljava uvid u materijal,a SNS kao velika opoziciona stranka,umesti da se obrusi na RIK i na vlasti,ona se obraca omaldini svoje stranke...pa ne može biti prc, dokaži ovo i vladaj Srbijom...
Nema ko da dokaze.Onim malim pokretima,kao sto su Dveri se ne dozvoljava uvid u materijal,a SNS kao velika opoziciona stranka,umesti da se obrusi na RIK i na vlasti,ona se obraca omaldini svoje stranke...
Nema ko da dokaze.Onim malim pokretima,kao sto su Dveri se ne dozvoljava uvid u materijal,a SNS kao velika opoziciona stranka,umesti da se obrusi na RIK i na vlasti,ona se obraca omaldini svoje stranke...