Протест против крађе на изборима (обједињена тема)

Da li su izbori pokradeni?

• Da

• Ne

• Vrlo moguće

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Могу дверци и остали лузери да раде шта хоће, готово је. Пукли су изборе, па сад таласају. Тадић је председник, а за Владу се, такорећи, већ зна исход... Ћао лузери, штекајте гориво и чувајте животну средину :)

Nešto si mi utanjio glasić...

Kanda ni sam ne veruješ u to što zboriš....? :cool:

Ma ti OFUCANE MACKE se skupile na protest...:hahaha:

a1395878101505305132218.jpg

Ja musavom ništa ne verujem i mislim da on u celoj priči podmeće klipove. Sprema se čovek za drugi krug, a kuka na kradju ! Neka bojkotuje lopova!

Ne mislim ništa o njihovim aktivistima i aktivnostima. Nisam partijski orijentisana pa da to sve varim.
Dveri su i ranije pozivali u zajednički front protiv vladajuće gamadi. Vidim da im ovi sad ustupaju medije. Neki kompromisi su neophodni.

Ok , poštujem ali vam ( pa i pristalicama) se to može obiti o glavu .

Takođe nisam član , nisam se okoristila , a i ne očekujem ni od jedne stranke tako da pišem samo kao građanin , patriota , kroz život idem otvorenih očiju i dosta toga vidim , a ovo što vidim mi se svakako ne dopada ali zarad par tv emisija , malo reklame upropastiti dosta dobar glas koji su Dveri nevezano za glasove na ovim izborima stekli , ne znam koliko se isplati.

Mene su ovim istupom razočarali , iskreno.;)

tacno mogu da prepostavim sta sad rade ovi u vrhu vlasti...ko i SPS 2000-te...traze se procene o stanju u vojsci i policiji od komandanata...istovremeno sitne duse dousnicke javljaju zaobilazeci subordinaciski odnose...istovremeno vrh DS trazi procene od svojih opstinskih organizacija...traze se nacini za blokiranje dolazaka u BG....zovu se dousnici u tkz.opoziciji...telefoni samo zvrce...cilj saznati namere...i vlast i opozicija ludacki pokusavaju da dobiju podrsku u stranim ambasadama .... ako se protesti radikalizuju i sve ovo sto rekoh bice izrazenije....panika ce zavladati...a kad policiski i vojni sefovi vide da buna uzima maha---pocinju polako da izdaju gazde i da traze odstupnicu kod vodja pobune....sve je vec vidjeno...

Чекао сам два сата у колони...
Људи испред, легли на сирене...
Мислио сам, да је то у организацији ОВИХ против ОНИХ....
Нешто ново што се зове....ВОЗИ И ТРУБИ....
После ми рекоше....
преврнуо се шлепер који превози прасиће.....
Нема жртава... али требало је два сата
да се поватају прасићи.

:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:
:zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje:

ТВ БГД, 21. 30 часова, госто: Бошко Обрадовић, члан руководства Двери. Емисија иде УЖИВО, уз УКЉУЧЕЊЕ ГЛЕДАЛАЦА на 0903 111 111

Разбија!

Поништавај ове изборе и кандидуј се за председника!

tacno mogu da prepostavim sta sad rade ovi u vrhu vlasti...ko i SPS 2000-te...traze se procene o stanju u vojsci i policiji od komandanata...istovremeno sitne duse dousnicke javljaju zaobilazeci subordinaciski odnose...istovremeno vrh DS trazi procene od svojih opstinskih organizacija...traze se nacini za blokiranje dolazaka u BG....zovu se dousnici u tkz.opoziciji...telefoni samo zvrce...cilj saznati namere...i vlast i opozicija ludacki pokusavaju da dobiju podrsku u stranim ambasadama .... ako se protesti radikalizuju i sve ovo sto rekoh bice izrazenije....panika ce zavladati...a kad policiski i vojni sefovi vide da buna uzima maha---pocinju polako da izdaju gazde i da traze odstupnicu kod vodja pobune....sve je vec vidjeno...
Stanje u vojsci- ŠuNtanovac završio posao
Stanje u policiji- plati, pa se klati ;)

Back