Протест против крађе на изборима (обједињена тема)

Da li su izbori pokradeni?

• Da

• Ne

• Vrlo moguće

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Muftija je uzeo vise od toga pogledaj rezultate...Svi kazu da su izbori pokradeni osim DS i SPS cak su i oni rekli da se ispita...Bitne su gradske izborne komisije i republicke...Svi kazu da su izbori pokradeni...Imas clanke iznad...

Имам, али то је нормално... Лузери увек дижу буку, у нади да ће поновити свргавање диктатора Милошевића... А то неће да буде у демократији....

A kad će Dveri?
farting_smiley.gif
Mislim da zabrane.

tacno mogu da prepostavim sta sad rade ovi u vrhu vlasti...ko i SPS 2000-te...traze se procene o stanju u vojsci i policiji od komandanata...istovremeno sitne duse dousnicke javljaju zaobilazeci subordinaciski odnose...istovremeno vrh DS trazi procene od svojih opstinskih organizacija...traze se nacini za blokiranje dolazaka u BG....zovu se dousnici u tkz.opoziciji...telefoni samo zvrce...cilj saznati namere...i vlast i opozicija ludacki pokusavaju da dobiju podrsku u stranim ambasadama .... ako se protesti radikalizuju i sve ovo sto rekoh bice izrazenije....panika ce zavladati...a kad policiski i vojni sefovi vide da buna uzima maha---pocinju polako da izdaju gazde i da traze odstupnicu kod vodja pobune....sve je vec vidjeno...

Sve to stoji i već je viđeno ali za razliku od prošlog puta , tzv. vođa je narodu dobro poznat kao prevrtljivac , gazdin sluga i štaka tj . tobože opozicija tako da taj scenario ja sada ne vidim .

Opekli smo se jednom , tada nismo znali kojeg / čijeg trojanskog konja u vidu Koštunice biramo za dva puta bi bilo malo mnogo , nemamo ni energije ni snage za tako nešto.

Stanje u vojsci- ŠuNtanovac završio posao
Stanje u policiji- plati, pa se klati ;)

aaa...imaju one elitne jedinice i u vojsci i u policiji...one su bitne...profesionalci koji izvrsavaju naredjenja bez pogovora....a ni savesti nemaju mnogo...one su ovde problem...od njihovog morala zavisi otpor rezima..

Чекао сам два сата у колони...
Људи испред, легли на сирене...
Мислио сам, да је то у организацији ОВИХ против ОНИХ....
Нешто ново што се зове....ВОЗИ И ТРУБИ....
После ми рекоше....
преврнуо се шлепер који превози прасиће...
..
Нема жртава... али требало је два сата
да се поватају прасићи.

A koji to gradić beše ??
Mora da ima preko dve iljade duša...

images

Ok , poštujem ali vam ( pa i pristalicama) se to može obiti o glavu .

Takođe nisam član , nisam se okoristila , a i ne očekujem ni od jedne stranke tako da pišem samo kao građanin , patriota , kroz život idem otvorenih očiju i dosta toga vidim , a ovo što vidim mi se svakako ne dopada ali zarad par tv emisija , malo reklame upropastiti dosta dobar glas koji su Dveri nevezano za glasove na ovim izborima stekli , ne znam koliko se isplati.

Mene su ovim istupom razočarali , iskreno.;)

Poenta cele priče je u kradji. Za mene i u korupciji koja se ovde na forumu skoro pa prećutkuje.
Dveri bi bile veće razočarenje kada se ne bi borili za pravo i istinu. Čemu onda njihovo postojanje na političkoj sceni?

Iskreno, ni meni se ne dopada, ali racionalno gledano net nije dovoljan kao medij.

Vidiš, zbog ovakvih stavova ni ti ni ja nikada ne bismo mogle u neki partijski tor :lol:

Sve to stoji i već je viđeno ali za razliku od prošlog puta , tzv. vođa je narodu dobro poznat kao prevrtljivac , gazdin sluga i štaka tj . tobože opozicija tako da taj scenario ja sada ne vidim .

Opekli smo se jednom , tada nismo znali kojeg / čijeg trojanskog konja u vidu Koštunice biramo za dva puta bi bilo malo mnogo , nemamo ni energije ni snage za tako nešto.

ni ja nikolica ne vidim kao opozicionara...kasni mnogo...ja se nadam u obradovica...sad mu je sansa da potpali srbiju...i srbija da resi svoj problem i vlasti i opozicije-bivse...

Poenta cele priče je u kradji. Za mene i u korupciji koja se ovde na forumu skoro pa prećutkuje.
Dveri bi bile veće razočarenje kada se ne bi borili za pravo i istinu. Čemu onda njihovo postojanje na političkoj sceni?

Iskreno, ni meni se ne dopada, ali racionalno gledano net nije dovoljan kao medij.

Vidiš, zbog ovakvih stavova ni ti ni ja nikada ne bismo mogle u neki partijski tor :lol:

Ne bi , pošteno :D

Al' zato mogu grlate , a nepismene , a bogme i neusmene , čak šta više se spremaju i za ministarska mesta ...j6g-a , živote lutalicO :sad2:

:mrgreen:

Back