Protest 27.5.

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
хаха covece gde zivis?

Kod nas je najveca tragedija u vaskolikoj istoriji bilo paljenje skusptine 5 oktobra iako je goreo samo jedan manji deo skusptine.

Cak je i Nasa Maja Preletacevic izlozila bila dve stolice koje je neko maznuo pa su posle pronadjene, cista laz.

Ali SPSNSRS znaju da kako vladaju mogu biti skinuti samo revolucijom i zato vode hajku protiv protesta. Kad god bi izbijali protesti Vucic je odmah pricao: samo nek su mirni sto se mene tice moze 5 mil da ih demonstrira.

Kad su videli da nema nasilja Gljivica se tako obezbrazio da je rekao dobro sad je vecvreme da prestanu (videli su da nista ne mogu).

Zato ja navijam za neki Ceausescu scenario da se dobro uzmu u pamet za ubuduce.
Zasto tragedija,trebali su je spaliti jos tada do temelja,mozda bi nam danas bilo mnogo bolje.
Slusao sam u nekom podcastu da je na tom mestu gde se nalazi danasnja skupstina nekada u davna vremena bila ,,marvena-stocna pijaca" :mrgreen:

Па каже:

Screenshot_20230528_162517_org.telegram.messenger.jpg

Ја се надам @Straks92 да нећемо бити опет искоришћени као 2000. год.
Надам се да је народ прозрео и ово.
Далеко да тече мед и млеко и да не треба ове да пошаљемо на сметлиште, али не треба нам ни српски Зељенски.

Seselj je po dolasku iz Haga objasnio kako i zasto je uhapsen Miskovic.

Po dolasku na vlast Miskovic je tomi poslao poklon od 300,000 evra. Medjutim umesto da to prosledi u kasu SNS Toma je to stavio u svoj dzep.

Vucic preuzima SNS i vidi da Miskovic nije prilozio harac i hapsi ga.

Miskovic zbunjen zove Tomu u pomoc. Toma mu obecava da ce mu pomoci.

Ја се надам @Straks92 да нећемо бити опет искоришћени као 2000. год.
Надам се да је народ прозрео и ово.
Далеко да тече мед и млеко и да не треба ове да пошаљемо на сметлиште, али не треба нам ни српски Зељенски.
Šta ćeš dalje kada je vaš četnički POKS zapravo Vučićev project 🤡

Karic demantuje da je izdao Vucica !

:hahaha:

prosto neverovatno dacovek sa tolikim milijardama i dalje obraca paznju na psihoteroristu.

Inace cuo sam se sa Zombiranim Ujakom koji mi kaze Veceras se Vucic sam obraca da mu niko ne smeta da kaze kako su ga izdali.
Ja ga pitam, a kad se on to nije sam obracao i ko njemu sme sta da kaze?
on cuti 10 sek...
kaze pa bilo je bilo je...

:hahaha:

Back