Protest 27.5.

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Karic demantuje da je izdao Vucica !

:hahaha:

prosto neverovatno dacovek sa tolikim milijardama i dalje obraca paznju na psihoteroristu.

Inace cuo sam se sa Zombiranim Ujakom koji mi kaze Veceras se Vucic sam obraca da mu niko ne smeta da kaze kako su ga izdali.
Ja ga pitam, a kad se on to nije sam obracao i ko njemu sme sta da kaze?
on cuti 10 sek...
kaze pa bilo je bilo je...

:hahaha:
Čeka dozvolu za Tesla grad 🤗

• Voli
Reactions: Hix
Vodja je prilicno izbedacen.

Bas se vidi da je pokisao i da se raspada njegova kula lazi od karata.

Najgore mu je sto zna da je odbacen od gradjanske Srbije i da ce ga to kasnije kostati jer nijedan njegov nepismeni glasac nece stati da ga brani. A pljuvace ga svi umetnici pisci novinari inteligencija...

Otice u najvecoj sramoti, kao sto i treba.

Haha kako je proplivao Bogi.

Jbt ali jedan jedini tvit nebitnoj pevacici u moru tvitova i pljuvacina po Vucicu, ali Vucic ga je skenirao jer cita sve i sad bogi mora da se oprosti od bar $500K.

:rotf:

FxNp9BfXgAMZkGv.jpg
FxNp9NRX0AAjIQU.jpg

Zapad je truo kao supalj zub.

Secam se koalicije ZAJEDNO 1996 sve je super bilo i uzeli su se gradovi, ali Zapadu tada nije odgovarao pad Milosevica jer su planirali da otvore Kosovo a trebao im je i zbog Dejtona (faktor stabilnosti)

Olbrajtova je dosla u BG primila lidere Zajedno i posle toga poceo je nihov raspad jer je Vuk Draskovic povukao podrsku DJidnjicu za gradonacelnika Beograda.

A sada opozicija nije jos ni uzela nijedan grad. Ne znam mozda smo jos 4 gdine od 5oktobra.

Zapad je truo kao supalj zub.

Secam se koalicije ZAJEDNO 1996 sve je super bilo i uzeli su se gradovi, ali Zapadu tada nije odgovarao pad Milosevica jer su planirali da otvore Kosovo a trebao im je i zbog Dejtona (faktor stabilnosti)

Olbrajtova je dosla u BG primila lidere Zajedno i posle toga poceo je nihov raspad jer je Vuk Draskovic povukao podrsku DJidnjicu za gradonacelnika Beograda.

A sada opozicija nije jos ni uzela nijedan grad. Ne znam mozda smo jos 4 gdine od 5oktobra.

1997 su bili ti rep. izbori, imali smo sve i dobili ništa
jer je nastupio BOJKOT, čuvena udbaška mera kada trebati očuvati vlast
samo opoziciji poturiš BOJKOT
sećaš se ovih nalepnica?
mogli smo ih oduvati ko balon!

https://www.istinomer.rs/amnezija/kako-su-bojkotovani-izbori-1997-godine-1-deo/

1685299836702.jpeg

1685299869218.jpeg

,
1685299885188.jpeg

sećaš se ovih nalepnica?

Pogledajte prilog 1349690

Pogledajte prilog 1349691
,
Pogledajte prilog 1349693

Mrak restrikcije a ja slusam na tranzistoru kako Seki tuce konduktera Lilica i pitam se jbt gde sam ja ovo?

Опозиција је тада добила локалну власт у Београду, Н:Саду, Нишу, Крагујевцу, Краљеву и у још неколико већих градова.

Ali neverovatno kod tih izbora je da oni nisu uspeli jer nije bilo izaslo 50%.

Djindjic je kasnije bojkotovao tako i izbor Kostunice.

Kazem. Mi svi hocemo da ode Vucic, ali ne znamo da li opozicija zeli da dodje na vlast.

Njima odgovara da Psiho zavrsi Kosovo.

sećaš se ovih nalepnica?

СПО је тада добио 19 % гласова, а ДС и ДСС тешко да би заједно имали колико и СПО.Без бојкота ДС, ДСС би опозиција добила око 30-35% и то би било недовољно да победе.

Pink je opskurno glasilo.

Zlo leži u onima koji žude za takvim sadržajem.
Iskreno , novinari su se prosli put izvukli kao citali su ono sto su morali....
Nesto nisam vise pomirljiv prema toj premisi...
Jel te neko terao da primas pare i koristis lik da zavaravas gledaoce....?

Kako ja dam otkaz u skoli zato sto direktor prodaje ocene i dozvoljava dilerima da prodaju travu unutar skole.....moj uticaj na decu je tu bezazlen, ali ja kao osoba necu da budem povezan sa takvim gov ...ustanovama.....pa bila i deca povezana...

Back