Protest 27.5.

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Zasto Pink ima a N1 nema?
А зашто тражите да од свих СББ-ових канала само 2 добију националну фреквенцију?Зашто не тражите да Гранд ТВ, IDJ TV или Zadruga live добију нац.фреквенцију?

Чисто да вас обавестим СББ има 4 канала Zadruga live.

Зашто уопште и постоје националне фреквенције?Сада је земаљска тв дигитална и на једној фреквенцији може и 10 канала да се емитује, а и даље има само 5-6 канала као пре 20 година.

А зашто тражите да од свих СББ-ових канала само 2 добију националну фреквенцију?Зашто не тражите да Гранд ТВ, IDJ TV или Zadruga live добију нац.фреквенцију?

Чисто да вас обавестим СББ има 4 канала Zadruga live.
Ja trazim samo N1

Sada je jano da ovo nije protest protiv nasilja nego nasiljem protiv Vučića. Bolestan govor mržnje prema predsedniku države.

Vidi se da je i politički. Čim je govorila Marinika Tepić.

Jer mnogi ljudi u manjim mestima nemaju kabelsku i gledaju samo televiziju gde se širi propaganda.
То је мањи део Србије, око 200 хиљада домаћинстава и неких 300-350 хиљада људи.Сви остали гледају Тв преко кабла, ИПТВ, сателита, а има и неколико процената који уопште не гледају ТВ.

То је податак из 2019 године, а сада је број домаћинстава који гледа само земаљску тв и додатно смањио, јер је у међувремену дошло до још веће експанзије кабловске тв и ИПТВ. .

Српчићима треба мање телевизије а не још једна Сорош ТВ.

To si u pravu. Soroš finansira sve naprednjačka novine. Ovo je samo igra za glupe.

N1 i Pink su ista g.

Ne postoji opozicija u Srbiji.

Nema nijedna stranka opozicije veliko glasačko telo i to je planski odradjeno.

Ambasadori nama daju upute šta da radimo jer i SnS i opozicija imaju istog gazdu.

Sve ostalo su prazne priče.

Mene nervira što će opet ove proteste da okarekterišu kao političke i da je za njih zaslužna Marinka Tepić.

Jedina pozitivna stvar što nisu bile političke zastave.

I jedan par 🤗

Htedoh reći, na protestu sam danas videla onaj baš kul svet, nema tu negativne ~energije.
To je mirno, "vučiću odlazi" čuju se dosta ženski glasovi... Ostavke, ostavke eto to. Bila sam na raznim protestima ali ovo su ljudi u fazonu kao da se vraćaju sa nekog rok koncerta. Msm meni je to kul, ali oni koji priželjkuju nerede a neeeee, to ovi ljudi ne mogu da izvedu.

Ono su 2000 došli bageristi, navijači, ozbiljne grupe

Sada je jano da ovo nije protest protiv nasilja nego nasiljem protiv Vučića. Bolestan govor mržnje prema predsedniku države.

Један тинејџер је поубијао своје другаре, и сада опозиција хоће да сруши Вучића због тога.Ето, они су против насиља, и имају право да одреде читавој Србији шта ће да гледа на ТВ а шта неће.

Čim je krenula da govori, počela masa da se rasipa. Čisto da budeš upućen da nije prihvaćena od ljudi koji su bili.

No, deo ljudi koji su sinoć bili ucenjeni da dodju, sada su došli da podrže skup svojom voljom.

Šta imaš reći na to?

Čim je krenula da govori, počela masa da se rasipa. Čisto da budeš upućen da nije prihvaćena od ljudi koji su bili.

No, deo ljudi koji su sinoć bili ucenjeni da dodju, sada su došli da podrže skup svojom voljom.

Šta imaš reći na to?
Nije bitno. Vi lažete. Kažete skup protiv nasilja, a čist govor mržnje prema Aleksandru Vučiću. Dakle, politički skup.

Back