Bojan_BRT
Buduća legenda
- Poruka
- 31.023
Pa ne vidim bas govor mrznje ovde
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ne vidim bas govor mrznje ovde
Ma kakav Vučić čoveče. Nije problem Vučić već sistem koji je stvoren.Nije bitno. Vi lažete. Kažete skup protiv nasilja, a čist govor mržnje prema Aleksandru Vučiću. Dakle, politički skup.
Svi sve vide i prave se glupi.Kakav Vučić, čovječe. Nije problem Vučić, nego sustav koji je stvoren.
Mislite li da imate pravnu državu ako je jedna politička stranka jača od svih institucija u državi?
Barem odgovorite iskreno, a ne botovski.
Neće, neko treći će biti na dobitku.Да сам ја Вучић, дао бих опозицији тв канал са националном фреквенцијом.Нека Мариника прича о геноциду у Сребреници и увођењу сексуалног образовања, др Стојковић о ЛГБТ као биолошкој чињеници и јадним дабровима у Војводини итд.Српчићи би у још већем броју похрлили код Вучића.
Такви су комерцијални медији у власништву корпоративног капитала свуда у свету.Пинк и Н1 нису никакви атиподи.Čekaj da li su normalni mediji Informer Pink Hepi?Ne vidite tu bolesnu propagandu?
Pa nije Vucic sistem,ta interpretacija kad izadju ljudi na ulicu odma se karakterise kao napad direktno na predsednika.Ili je on stvarno sebe postavio kao sistem.Nije bitno. Vi lažete. Kažete skup protiv nasilja, a čist govor mržnje prema Aleksandru Vučiću. Dakle, politički skup.

Sta ce Happy i Pinku?Шта ће анационалном Н1 национална фреквенција?
Jel dao ostavku? Juce je rekao POSLEDNJE VECE NA CELU.Glupi ovi sns botovi ne kapiraju da im je Vucic banovan sa cela partije ... iz nekog ralzloga![]()
Da prikazuje kako zive svinje u kocini,zvanom rijaliti u udarnim terminima.Sta ce Happy i Pinku?
Bice kao i Canak,povukao se sa prestola a i dalje najglasnijiGlupi ovi sns botovi ne kapiraju da im je Vucic banovan sa cela partije ... iz nekog ralzloga![]()
Kukali bi za hepi i pink tv vise nego kada im je umro TitoDa prikazuje kako zive svinje u kocini,zvanom rijaliti u udarnim terminima.
Imam poznanika,45 godina SNS kadar,dobija nervni slom kad je neko izbacivanje iz tog obora,i zabole ga su cene otisle u pm.

Не знам на које истраживање мислиш, али свако иоле реално истраживање показује доминацију СНС.Neće, neko treći će biti na dobitku.
Poslednja naručena SNS anketa je bila 29.7 podrške za SNS.
Odmah nakon te ankete je Vučić prvi put najavio narodni pokret.
Ispada da hoće da se opere ali ne može.
Izgubio je dosta glasača.
Dominacija jeste,ali je posle izbora i sam Vucko izjavio da im je opala podrska,u odnosi na prethodne.Nista novo,sve je to prolazno.Не знам на које истраживање мислиш, али свако иоле реално истраживање показује доминацију СНС.
ЕВо Нова С преноси резултате истраживања:СНС 40%, СПС 8%, ДСС 5%.
https://nova.rs/vesti/politika/novo...izbori-u-srbiji-ovako-bi-izgledali-rezultati/
Ja govorim iskreno, Koliko ja vidim najviše se napadao Vučić.Ma kakav Vučić čoveče. Nije problem Vučić već sistem koji je stvoren.
Da li ti smatraš da imaš pravnu državu ako je jedna politička stranka jača od svih institucija u državi?
Bar iskreno odgovori, ne botovski.
Pa ko je vlast?Ja govorim iskreno, Koliko ja vidim najviše se napadao Vučić.
Nisi mi odgovorio za pravnu državu.Ja govorim iskreno, Koliko ja vidim najviše se napadao Vučić.
Meni je interesantno kad Maric dovede Tadica i Canka i krene da ih tovari.Zadnji put je Tadic dobio nervni slom kad ga je Maric prozivao za istopljene tenkoveKukali bi za hepi i pink tv vise nego kada im je umro Tito![]()
Не знам на које истраживање мислиш, али свако иоле реално истраживање показује доминацију СНС.
ЕВо Нова С преноси резултате истраживања:СНС 40%, СПС 8%, ДСС 5%.
https://nova.rs/vesti/politika/novo...izbori-u-srbiji-ovako-bi-izgledali-rezultati/
Ja mislim da je onaj Sergej Trifunovic najvise odlepio.Ja osuđujem i Lazara Ristovkog i Nikolu Koju. To za mene nisu umetnici nego politički transparenti. Pravi umetnik se drži dalje od stranačkog i političkog izjašnjavanja. Pravi umetnik je iznad toga. Pravi umetnik mora da ima svoj integritet i veličinu.
Ako je protiv nasilja onda se drži teme, a anemoj da koristiš temu za sticanje jeftinih političkih poena.Pa ko je vlast?
Slažem se sa tobom. I on je isto politički transparent.Ja mislim da je onaj Sergej Trifunovic najvise odlepio.
Никако немој губити из вида да СНС није сам на власти, већ је ту и СПС.СПС је одавно на 2 месту, и СНС и СПС заједно заиста доминирају.Dominacija jeste,ali je posle izbora i sam Vucko izjavio da im je opala podrska,u odnosi na prethodne.Nista novo,sve je to prolazno.