Protest 27.5.

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

pacovi iz SNS kad ovo vide ubrzano ce da kupe pinkle, i da se povuku dok sve prodje i kad kucne cas, prelet u novu stranku

ako se to dozvoli, Srbija nije nista uradila

jer to je uradio Zvaljavi Vucic 2012e, spasio sve lopove koji su se prisljamcili prethodnim vlastima pre njega.

da je hapsio i slao u zatvor redovno lopove, bio bi vlast dozivotno ne bi ga Bog otac smenio.

ali to bi bilo vredno za drzavu i naciju kao trajno ciscenje od govana

pacovi iz SNS kad ovo vide ubrzano ce da kupe pinkle, i da se povuku dok sve prodje i kad kucne cas, prelet u novu stranku

ako se to dozvoli, Srbija nije nista uradila

jer to je uradio Zvaljavi Vucic 2012e, spasio sve lopove koji su se prisljamcili prethodnim vlastima pre njega.

da je hapsio i slao u zatvor redovno lopove, bio bi vlast dozivotno ne bi ga Bog otac smenio.

ali to bi bilo vredno za drzavu i naciju kao trajno ciscenje od govana
I malo ih izreketirao, te su morali sa njim da podele ukradeno. Zato je (između ostalog) danas AV najbogatiji političar na ovim prostorima. Preyebao je čak i Mila

Izvinite draga gospođo ali pun mi je više, da ne kažem šta, tih fora o izdajnicima i stranim plaćenicima.

Evo 30 i kusur godina slušam te radikalsko-socijalističke baljezgarije dok je, u međuvremenu, bagra pokrala sve što se pokrasti moglo.

Ako imate neke druge arumente rad sam da ih saslušam ali nemojte mi više te šešeljeve fore prodavati, dosta je bilo.
:super: :zcepanje: :zcepanje:

To je ta priča ...

Ovo je bilo oko 18:15 ja sam neiskusno krenuo bez kišobrana tu sam se malo muvao krio se od kiše sve vreme ljudi nailaze iz pravca Dečanske i sa Terazija neverovatna količina ljudi na kraju sam i ja krenuo u kolonu vukli smo se od skupšine centimetar po centimetar neviđena gužva to je nešto neopisivo,2 sata sam sve ukupno tamo bio nisam više mogao da izdržim tu dosadnu kišu u kombinaciji sa nepreglednom gužvom jedva sam se isključio iz gužve preko pionirskog parka do garaže
morao sam ovako da okačim kažu datoteka je i suviše velika da se obradi trte mrte

FxJwu7NWIAENBnv.jpg

Back