Bojan_BRT
Buduća legenda
- Poruka
- 31.010
Pricali su istim tonalitetom,kao kad je Tito umro.Ovo na Pinku je delovalo kao neka oprostajna vecera.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pricali su istim tonalitetom,kao kad je Tito umro.Ovo na Pinku je delovalo kao neka oprostajna vecera.
Ako bude lepo vreme, bice 30% vise nego danas minimum.Iduće nedelje dice se cela srbija
Надам се. И да се испразне СВЕ мишје рупеIduće nedelje dice se cela srbija
Kreće pad zvalonjeAko bude lepo vreme, bice 30% vise nego danas minimum.
Rodoljubive opcije sve rade za Vucic. Pa onaj Kovic prvi seta svako vece po Knezu sa Ivanom Ivanovicem iz SNP Nasi koji pljuje samo opoziciju, ni rec ne sme o AV.Увијек подржавам народ, нажалост овај народ нема ког да гласа. То показују избори гдје буквално пола људи не гласа. Само родољубива опција руши Вучић. Такође мишљење сам да 90% опозиције овдје служи да времено разбије простесте
Vučić stavi vojsku u pripravnost zbog Kosova i dobije te desne stranke. Zaborave za sekundu Ohridskite izvori.Rodoljubive opcije sve rade za Vucic. Pa onaj Kovic prvi seta svako vece po Knezu sa Ivanom Ivanovicem iz SNP Nasi koji pljuje samo opoziciju, ni rec ne sme o AV.

Ma pukao je sinocLadno više ljudi nego juče.
Прије свега нова родољубава опција, од ових мало ко има р од родољубиваRodoljubive opcije sve rade za Vucic. Pa onaj Kovic prvi seta svako vece po Knezu sa Ivanom Ivanovicem iz SNP Nasi koji pljuje samo opoziciju, ni rec ne sme o AV.
Nije trebao da govori da je hteo nasilno da udje.Klinac na n1 potpuno u pravu.
Ove koje ja znam njih zabole za deo države, veruj mi
Ti bi pred strancima tako oljagali ovu državu samo da bi dobili sto eur
Pripremati se za izbore.Mene zanima sta ce organizatori protesta posle 20. juna kada narod ode na odmore, a nijedan zahtev Vucic ne ispuni?
Šta ste se primili?
Nikoga nisam targetirala niti prozvala.
Увијек подржавам народ, нажалост овај народ нема ког да гласа. То показују избори гдје буквално пола људи не гласа. Само родољубива опција мијења власт. Такође мишљење сам да 90% опозиције овдје служи да времено разбије простесте.
Ја навијам за Саву Манојловића.Ljudima treba nov čovek, ne neko iz pozicije ili opozicije nego sasvim nov čovek.
Da se sutra Djoković nametne kao lider neke stranke, mislite da bi neko imao šanse protiv njega?
nema vise navijaca i mesara da tuku gradjane ko nekih ranijih putaTenzije ispred Skupštine
Deo građana je još uvek kod Skupštine. Na stepenište je izašlo obezbeđenje.
20:54
Policija u civilu u Aberdarevoj
Kako javlja reporterka Nova.rs, kod RTS u Aberdarevoj ulici, nalaze se policajci u civilu.