Nataša Rostova
Buduća legenda
- Poruka
- 44.083
Ovde je dosta onih koji možda ne mrze, ali bi da je proizvedu kod drugihJa ne mrzim nikog.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovde je dosta onih koji možda ne mrze, ali bi da je proizvedu kod drugihJa ne mrzim nikog.
Macuj se sa njima onda.Ovde je dosta onih koji možda ne mrze, ali bi da je proizvedu kod drugih
Doso Bole sa motornom testerom.Izgleda da su na RTSu svesni da ovo ne valja.
I korona ludilo takodje, koliko su samo delili ljude.
Doso Bole sa motornom testerom.
Meni se čini da ste još uvijek u devedesetimaO bože...
Kad smo mislili na vreme 90tih... Sneg, kiša itd
Ako ćemo sedeti kući zbog jedne kišnice nismo bolje ni zaslužili
Mislim da gresis, ljudi su nezadovoljni, ljuti, besni i onda to deluje tako, meni licno nije bila nikad namera da sirim neku mrznju iako su me neki optuzivali ovde ali ne podnosim kada se nakupe nepravde na sve strane i onda to nezadovoljstvo prosto izbija.Ovde je dosta onih koji možda ne mrze, ali bi da je proizvedu kod drugih
N1 troluje da je politički protest pod okriljem prozapadnih stranaka.Jedino sto ne vidim neke politicke transparente i obelezja u ovoj masi.
Mislim da gresis, ljudi su nezadovoljni, ljuti, besni i onda to deluje tako, meni licno nije bila nikad namera da sirim neku mrznju iako su me neki optuzivali ovde ali ne podnosim kada se nakupe nepravde na sve strane i onda to nezadovoljstvo prosto izbija.
Гледам Н1. МАЛО је ово народа
Govorim za ljude sa foruma, mnogo veci kontakt imam ovde po pitanju toga nego vani.Ko je tačno nezadovoljan i čime?
One koje ja znam da ovo podržavaju nemaju ama baš ničim da budu nezadovoljni sem nekim svojim promašajima koji veze sa državom nemaju
Naprotiv, većina njih je vrlo lagodno dolazila i dolazi do novca i nekretnina i privilegija
Ако ови чекају сендвич по киши могу и нашиLoše je vreme
50% ljudi juce nisu znali da je Beograd glavni grad.Ko je tačno nezadovoljan i čime?
One koje ja znam da ovo podržavaju nemaju ama baš ničim da budu nezadovoljni sem nekim svojim promašajima koji veze sa državom nemaju
Naprotiv, većina njih je vrlo lagodno dolazila i dolazi do novca i nekretnina i privilegija
N1 troluje da je politički protest pod okriljem prozapadnih stranaka.
Znači ludilo.
Ja sam protiv zapada ali i protiv režima, sistema.
Ovde ima garant i ljudi koji su bili i sinoć na skupu Vučiću. Došli jer je i njima došlo iz dupeta u glavu.
Ko je tačno nezadovoljan i čime?
Hrvati su poznati kao objektivni.Dok se hrvati interesuju za ovo šta može biti tačno?

50% ljudi juce nisu znali da je Beograd glavni grad.
Ko da su pali s marsa
Cuje se u studiju motorna testera.Bole se probioOpet 202 javlja da su ljudi blizu ulaza RTS-a.