Protest 27.5.

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
FxJgUk5X0AIpGvl

Mislim da gresis, ljudi su nezadovoljni, ljuti, besni i onda to deluje tako, meni licno nije bila nikad namera da sirim neku mrznju iako su me neki optuzivali ovde ali ne podnosim kada se nakupe nepravde na sve strane i onda to nezadovoljstvo prosto izbija.

Ko je tačno nezadovoljan i čime?

One koje ja znam da ovo podržavaju nemaju ama baš ničim da budu nezadovoljni sem nekim svojim promašajima koji veze sa državom nemaju
Naprotiv, većina njih je vrlo lagodno dolazila i dolazi do novca i nekretnina i privilegija

One koje ja znam da ovo podržavaju nemaju ama baš ničim da budu nezadovoljni sem nekim svojim promašajima koji veze sa državom nemaju
Naprotiv, većina njih je vrlo lagodno dolazila i dolazi do novca i nekretnina i privilegija
50% ljudi juce nisu znali da je Beograd glavni grad.
Ko da su pali s marsa

I da mediji su poluga Vučićeve vlasti REM hitne ostavke ona drugarica Olivera Zekić što joj je otac bio general ozne i ubijao čestite srbe da podnese hitnu ostavku....a PINk nastavlja maraton koji traje već 48 sati sa sarapom i jutros sa onom kreaturom jovanom sa krstićem i ostalim analitičarima koje stalno zove da brane vučića i da opet huškaju protiv građana koji protestvuju i traže odgovornost vlasti i medija i oduzimanje frekvencija pinku i hepiju interesantna koincidencija marić na hepiju stalno zove šešelja da brani vučića a pink krstića jedan radikal a jedan žuti brane vučića

одломе ти део државе, и они супер задовољни, па ским се ти то дружиш?!
са албанцима?

Back