Bojan_BRT
Buduća legenda
- Poruka
- 30.840
Gledam i ne verujem sta prica lik.Otkidanje glave Vučiću i bacanje u Savu.Samo na Pinku.![]()
![]()
![]()
![]()
Zooloski vrt i leptirici
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gledam i ne verujem sta prica lik.Otkidanje glave Vučiću i bacanje u Savu.Samo na Pinku.![]()
![]()
![]()
![]()
Popizdeli. Sad cekati da vidimo kako ce se RTS poneti u Dnevniku 2Gledam i ne verujem sta prica lik.
Zooloski vrt i leptirici
Nisam iz BG ali ziveo sam tamo,ako se dobro secam Takovska ima 4 trake?Evo Takovska i Ispred Skupštine
Takovska vrlo uzak prostor
Pogledajte prilog 1349040Pogledajte prilog 1349041
Trudi se...Evo Takovska i Ispred Skupštine
Takovska vrlo uzak prostor
Pogledajte prilog 1349040Pogledajte prilog 1349041
Hoćeš da botuješ ili hoćeš istinu
Pogledaj live snimke pusti te fore sa fotografijama koje se snimaju tendenciozno

Nisam iz BG ali ziveo sam tamo,ako se dobro secam Takovska ima 4 trake?
To i jeste treće vest ... po čemu je bitno?RTS tek kao trecu vest u vestima dana stavio protest. Okej, znamo sta hoce onda
Presli su se juce,trebali su cirkus na Kosovu za danas da ostave,ugusili bi ih za 30%.
Ne misli svako svojom glavom.
To i jeste treće vest ... po čemu je bitno?
Trudi se...![]()
Panduri mogu da ga sisaju...Prošetala masa beslovesna a ni sami ne znaju zbog čega - koga ... extreme će panduri razbucati i KRAJ.
Deluješ kao materijal za glavnog urednika Informera.Evo Naxi pokušavaju sa kamerom da izvuku max![]()
Osnovno pravilo okupljanja, mali prostor a uzak da izgleda masa nepregledna
A umesto toga,Srbi s Kosova izvedeni u Beograd.Cirkus na KiM je bio da izvede večeras tzv patriote na ulicu, propao pokušaj
Idi pa im kaži ...Panduri mogu da ga sisaju...
Ako ti nisi poznata po objektivnosti na forumu pa ja ne znam ko jeste?Samo objektivno