Bojan_BRT
Buduća legenda
- Poruka
- 30.853
Za sad je mirno.Prošetala masa beslovesna a ni sami ne znaju zbog čega - koga ... extreme će panduri razbucati i KRAJ.
Cekamo Boska da izvuce motornu testeru.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za sad je mirno.Prošetala masa beslovesna a ni sami ne znaju zbog čega - koga ... extreme će panduri razbucati i KRAJ.
Neka se useru, sa nasim parama se obogatili pojedini.Ali kako se ekipa iz RTS usrala...
Deluješ kao materijal za glavnog urednika Informera.![]()

Ako ti nisi poznata po objektivnosti na forumu pa ja ne znam ko jeste?
Ja nemam nijedno politicko uverenje,govorim samo ono sto vidim,i ti trazi objektivnost?Ne, nego samo ne volim kada se laže.
Nemam ništa protiv ljudi koji su tamo, čak sam i pomislila nadam se da neće biti grada.. kao što znam neke ljude iz mog okruženja koji su poželeli sinoć kad su bili oni ljudi tamo da bude grad ...
E zato ja ovde insistiram na istini.. ne bih želela da ovladaju oni koji tako nešto misle svojim sunarodnicima, samo zato što imaju drugačija politička uverenja
Ljudi smo, nismo zveri
Izgleda da te litije produhovnileNe, nego samo ne volim kada se laže.
Nemam ništa protiv ljudi koji su tamo, čak sam i pomislila nadam se da neće biti grada.. kao što znam neke ljude iz mog okruženja koji su poželeli sinoć kad su bili oni ljudi tamo da bude grad ...
E zato ja ovde insistiram na istini.. ne bih želela da ovladaju oni koji tako nešto misle svojim sunarodnicima, samo zato što imaju drugačija politička uverenja
Ljudi smo, nismo zveri

Nemam ni ja ali ove ne mogu da smislim i meni se izdesavale neke nepravde i smrt bliske osobe, poludeo samJa nemam nijedno politicko uverenje,govorim samo ono sto vidim,i ti trazi objektivnost?
Logike bez
Ja nemam nijedno politicko uverenje,govorim samo ono sto vidim,i ti trazi objektivnost?
Logike bez
Da, da, sve ti verujem. Znamo te sa foruma dobro.Ne, nego samo ne volim kada se laže.
Ljudi smo, nismo zveri
A ti i ja se privatno sukobljavamo?Ja imam politička uverenja i smatram da ona nisu presudna da bi se sa nekim privatno sukobljavala ako taj neko ne pređe nivo ljudskosti
Ovde agramska menažerija prelazi često granice ljudskosti
Izgleda da te litije produhovnile![]()

A ti i ja se privatno sukobljavamo?
Ili je to neki narativ
Ja ne mrzim nikog.Ne, nego mreže kreiraju realnosti koje dovode do mržnje i sukoba
Vidi meni je bilo čudno kada su mi ispričali da su recimo u Australiji kada je bilo ono pitanje igranja Đokovića bukvalno dolazili do stvarnih sukoba i podela
Da li će neki lik biti pušten da udara lopticu na nekom turniru ili ne ne vidim kako može da utiče na to da smatram neprijatelja čoveka pored mene
I korona ludilo takodje, koliko su samo delili ljude.Ne, nego mreže kreiraju realnosti koje dovode do mržnje i sukoba
Vidi meni je bilo čudno kada su mi ispričali da su recimo u Australiji kada je bilo ono pitanje igranja Đokovića bukvalno dolazili do stvarnih sukoba i podela
Da li će neki lik biti pušten da udara lopticu na nekom turniru ili ne ne vidim kako može da utiče na to da smatram neprijatelja čoveka pored mene