Siguran sam da ces taj caj naci i u Hrvatskoj.Nije to nista cega nema.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izbegavaj kupovinu na merenje,u prodavnicama zdrave hrane. Nije isto, iz iskustva ti pricam. Kupujem isključivo preko Instituta Josif Pancic. Siguran sam da i u Cro.imate takvu alternativu. Apsolutno je na sam ukus drugacije.U pravu si... sad tek kontam da je to obična vrbovica. Ima ga posvuda za kupiti. Malo sam guglao.
Ne znam kako i zasto, nisam nesto osetljiv na hladnoću. Uvek su mi stopala topla. Tek sam sada poceo da nosim carape po stanu, iz predostroznosti. Svakako se oblacim toplo kada sam napolju, sve po protokolu.Hvala na savjetima. Inače, pokušavam se držati svega što mi je urolog savjetovao, izbacio sam alkohol, ubacio tople uloske u cipele... ali kako da izbacim promjene temperature..? Odgodio sam izlazak za Advent, supruga sama šeće psa, ali sutra moram raditi, a to uključuje 10ak izlazaka iz auta, ulaska u šoping centre, izlazak, ulazak u auto... kupio sam dugu jaknu do koljena, da mi štiti sve od pupka nadolje, to je najbolje što sam se mogao sjetiti. Kako se vi nosite s tim promjenama temperature sad kad je vani blizu nule?
Ja pijem dve solje dnevno. Jedna kafena kasika na 200ml. Pored toga, pijem oko 1 l caja od korena koprive. Neces pogresiti ako pijes i 3 solje. Bitno je da jutarnja bude na prazan stomak.još samo jedno pitanje : na kutiji čaja mi piše "2 šalice dnevno, ne prekoracivati preporučene doze". A na forumu sam vidio da, npr Radovan četvrti piše da pije 3 šalice?
puno hvala na odgovorima!
Sve imas na forumu.Ako si uradio preglede kod urologa,dao analize....pisi o cemu se radi.Svakako se moras toplo oblaciti,posebno tople carape i obuca.Naci ces na forumu sve.Ja sam sve primenio,jedino jos cigarete i po koja kafa....moracu i to da batalimZdravo ljudi. Zanima me ovi sto su imali problem sa hladnim nogama i cestim mokrenjem i bol u uretri nakon nahladjivanja nogu... Kako su resili to?
Kaze mi jedan urolog da imam osetljivu prostatu i da treba da se utopljavam.
Ja sam nabavio cipele sa debelim potplatom (dzonom) i stavio dodatni uložak u nju, duge gaće ispod hlača, duga jakna do koljena (tzv parka) da pokrije sve nanize i da ne ulazi hladan zrak.Zdravo ljudi. Zanima me ovi sto su imali problem sa hladnim nogama i cestim mokrenjem i bol u uretri nakon nahladjivanja nogu... Kako su resili to?
Kaze mi jedan urolog da imam osetljivu prostatu i da treba da se utopljavam.
Jok, upala prostate (prostatitis). Mislim da nije zbog nahladjivanja jer je počelo u 6.mjesecu.Dal vam je to posledica nahladjivanja i cesrog nazeba nogu ili neka infecija nelecena zadobijena sexualnim kontaktom bez zastite?
To nema nikakve veze. Mozes se prehladiti na bazenu, moru.... Hladno pivo... Kada sam zakacio hronikus, sa 24 godine, lecio sam se u drzavnoj bolnici u Bgd-u. Jednom prilikom, videvsi jos omladinaca u cekaonici, pitao sam urologa zbog cega su momci u cekaonici, mislivsi da sam ja jedan od milion koji je najebao. Rekao je, sinko, znas li da se sa mora vracaju, kateter im stavljam da mi mogli mokriti, koliko je to jaka upala. Njegove reci. Ne znam da li je u pitanju jesenje kupanje, mozda slab imunitet..znam samo da te reci pamtim vec dve decenije.Jok, upala prostate (prostatitis). Mislim da nije zbog nahladjivanja jer je počelo u 6.mjesecu.
Koliko sam video, lek je namenjen za lecenje BHP-a. Tegobe kod prostatisa i BHP-a su slicne, samo sto su uzroci razliciti. Kako bi bilo savrseno da postoji lek, protokol koji sigurno moze izleciti prostatitis.Sve je to sviranje kujcu, jedini lek koji zaista pomaze je Proscar sve ostalo je gubljenje vremena i bacanje para.
Najbitnija stvar je da se cuvate prehlade jer se odmah upali, a proscar nece da dozvoli da se prostata uveca sto posle izaziva otezano mokrenje i sl.
Ako je nebakterijski prostatitis nista ti vise ne treba, dzbe se trujete lekovima i bacate pare, od toga leka nema. Toplio se ili ne, pio ovo ili ono, tu pomoci nema.
Cepaj i alkohol, kafu, cigare, masno i ne brini brige. Ko je izmislio proscar, ruke mu se pozlatile. Sad je samo stvar u tome da se saceka da se pojave jos bolji lekovi u buducnosti tako da nema frke. Mada je smejurija da kao ne znaju sta izaziva hronicne upale, vrv postoji negde neki lek kao i za karijes sto postoji vakcina, ali nece da daju ljudima.
" Karcinom dojke kod muškaracaSve je to sviranje kujcu, jedini lek koji zaista pomaze je Proscar sve ostalo je gubljenje vremena i bacanje para.
Najbitnija stvar je da se cuvate prehlade jer se odmah upali, a proscar nece da dozvoli da se prostata uveca sto posle izaziva otezano mokrenje i sl.
Ako je nebakterijski prostatitis nista ti vise ne treba, dzbe se trujete lekovima i bacate pare, od toga leka nema. Toplio se ili ne, pio ovo ili ono, tu pomoci nema.
Cepaj i alkohol, kafu, cigare, masno i ne brini brige. Ko je izmislio proscar, ruke mu se pozlatile. Sad je samo stvar u tome da se saceka da se pojave jos bolji lekovi u buducnosti tako da nema frke. Mada je smejurija da kao ne znaju sta izaziva hronicne upale, vrv postoji negde neki lek kao i za karijes sto postoji vakcina, ali nece da daju ljudima.
Apsolutno se slazem.Vec 20 godina ne pijem alkohol,gazirano,ljuto,mleko i mlecne proizvode...nikako da se okanem cigareta i po koje kafe...jbg.Jedem puno orasastih plodova,voca,povrca....meso u nekim manjim kolicinama.Mora se sa svih strana delovati na muku.Sva sr*nja iz ishrane moraju da se izbace i tu nema dileme. Ishrana i te kako utiče na celokupan organizam pa tako i na prostatu. Tako da komentari kako na nebakterijski prostatitis ne utiče ishrana 100% nije tačna !
Ja imam upalu gde nije nađeno nista na svim mikrobioloskim analizama a kad popijem malo žestine kao što gori kad silazi do stomaka tako sevne posle I dole .
Ја живим у Русији и имао сам проблем са простом. Писао сам о томе овде пре неких месец дана. Прво треба да урадиш детаљне прегледе, да имаш тачну дијагностички слику па тек онда да почнеш да размишљаш чају.Pozdrav svima, već par dana dolazim na forum, imam prostatitis i puno čitam o tom ruskom čaju. Problem je što sam iz Hrvatske a odgovorili su mi da u hrv ne šalju pakete. Da li ima neko da povremeno putuje u hrvatsku, ili neko slično rješenje?
hvala unaprijed!
Ne smeš žestinu nikako, ni pivo.Sva sr*nja iz ishrane moraju da se izbace i tu nema dileme. Ishrana i te kako utiče na celokupan organizam pa tako i na prostatu. Tako da komentari kako na nebakterijski prostatitis ne utiče ishrana 100% nije tačna !
Ja imam upalu gde nije nađeno nista na svim mikrobioloskim analizama a kad popijem malo žestine kao što gori kad silazi do stomaka tako sevne posle I dole .
Iskreno na svoju ruku ne uzimam nista tako da analizu tih hormona i terapiju ću uz konsultaciju sa endokrinologom . Cajeve uzimam Vrbovicu i koprivu. Ne znam kako je drugima sa upalom ,mene jednostavno ni od jednog leka za bolove ne prodje ni malo. Nije mi jasno u celoj priči i ako je autoimuna upala kako nije bolelo na DRE kontroli I kako ne prodje bol ni 10 min nakon uzimanja analgetika!Ne smeš žestinu nikako, ni pivo.
Vino ne smeta puno, u normalnim količinama naravno.
Prostatitis je autoimuno obolenje, hormon DHT je uzročnik a upala je autoimuni odgovor.
Potrebno je uzimati dve vrste lekova ili suplemenata kako god.
1. Sredstvo iz grupe antiandrogena koje smanjuje konc. DHT-a.
2. Sredstvo iz grupe antiinflamatora koje smanjuje upalu.
Ako na uputstvu nekog sredstva, ne stoji ni jedan od ova dva efekta, suludo je uzimati ga.
Za mene je Epilobium ang. bio dobitna kombinacija jer sadrži oba gore navedena efekta.
Za ostale koji su se izlečili ne znam ?
Idi u neku biljnu apoteku u svom gradu, pitaj za taj caj, ljudi ce ti poruciti, nije to nekaPozdrav svima, već par dana dolazim na forum, imam prostatitis i puno čitam o tom ruskom čaju. Problem je što sam iz Hrvatske a odgovorili su mi da u hrv ne šalju pakete. Da li ima neko da povremeno putuje u hrvatsku, ili neko slično rješenje?
hvala unaprijed!
Prostata je kapsula u koju ne ulazi direktno ni jedan krvni sud, dovoljno veliki da u unutrašnjost unese antibiotik, antiinflamator ili pak analgetik u tvom slučaju?Iskreno na svoju ruku ne uzimam nista tako da analizu tih hormona i terapiju ću uz konsultaciju sa endokrinologom . Cajeve uzimam Vrbovicu i koprivu. Ne znam kako je drugima sa upalom ,mene jednostavno ni od jednog leka za bolove ne prodje ni malo. Nije mi jasno u celoj priči i ako je autoimuna upala kako nije bolelo na DRE kontroli I kako ne prodje bol ni 10 min nakon uzimanja analgetika!
Još jedno da razjasnimo, VRBOVICA je biljka iz Epilobium roda, koja ima list IDENTIČAN LISTU VRBE. Tačka.Iskreno na svoju ruku ne uzimam nista tako da analizu tih hormona i terapiju ću uz konsultaciju sa endokrinologom . Cajeve uzimam Vrbovicu i koprivu. Ne znam kako je drugima sa upalom ,mene jednostavno ni od jednog leka za bolove ne prodje ni malo. Nije mi jasno u celoj priči i ako je autoimuna upala kako nije bolelo na DRE kontroli I kako ne prodje bol ni 10 min nakon uzimanja analgetika!